Editörler : E.Kayı Han

sekkahvee
Yasaklı
25 Ocak 2018 17:10

Şöyle düşünün, pasta sınırlı talibi çok. Elbette bahane üretilecek, elerken. Elenme sebepleri bile bakandan bakana müsteşarsan müsteşara değişiyor. Çok umursamayın.

A

savcıkcık, 7 yıl önce

Öyle tabi, somut bir örnek yok yalnız yine de onu kastetmek istemiştim, olumlu anlamda. Olumsuz örnek çok.

UltraVites
Aday Memur
25 Ocak 2018 17:22

Otel kayıtları derken kastedileni anlayamadım? Hakimlik-savcı adaylarının %95'inin otel kaydı vardır.

savcıkcık
Aday Memur
26 Ocak 2018 10:12

Nikah durumu olmadan, karşı cins ile yapılan kayıt kastedilen.

Hayatta kalmak
Kapalı
26 Ocak 2018 10:56

Otel kaydı bilmem neler hepsi sizi eleyebilmeleri için birer bahanedir. Mülakatlarda tek kriter vardır o da akrabanız var mi yok mu yada bakanlığın görüşünden olan yerlere yakın mısınız diye bakılır. Akrabanız varsa ya da kendinize toplu listelerde yer bulduysanız her türlü halti yesenizde kimse birşey demez. Ama akraba yoksa niye "doğdun" diye bile elerler! O yüzden bu otel mevzusuna bu kadar takılmayın. Kendinize boşuna suçlu muameleside yapmayın. Ve ayrıca sanki herkes cok mu düzgünde otelde kaldı diye bir adam güvenilmez ilan ediliyor.

26 Ocak 2018 13:07

Agzina saglik.Kimse kendini suclamasin kazanamadim diye.

Hayatta kalmak, 7 yıl önce

Otel kaydı bilmem neler hepsi sizi eleyebilmeleri için birer bahanedir. Mülakatlarda tek kriter vardır o da akrabanız var mi yok mu yada bakanlığın görüşünden olan yerlere yakın mısınız diye bakılır. Akrabanız varsa ya da kendinize toplu listelerde yer bulduysanız her türlü halti yesenizde kimse birşey demez. Ama akraba yoksa niye "doğdun" diye bile elerler! O yüzden bu otel mevzusuna bu kadar takılmayın. Kendinize boşuna suçlu muameleside yapmayın. Ve ayrıca sanki herkes cok mu düzgünde otelde kaldı diye bir adam güvenilmez ilan ediliyor.

Yenik pehlivan
Aday Memur
26 Ocak 2018 19:12

Herkesin hayatı kendini ilgilendirir, hepsine saygı duyarım. Ancak kendime kaydı olmayan model bakıyordum.Çok mu şey istemişim

savcıkcık, 7 yıl önce

Nikah durumu olmadan, karşı cins ile yapılan kayıt kastedilen.

27 Ocak 2018 18:09

Sizde referansiniza sorsaydiniz sizin feto ile alakaniz var mi diye

guapo08, 7 yıl önce

Bir sürü otel kaydım vardı referans olmak isteyen insanlar sadece fetö ile alakan oldu mu diye sordular yok dedim. Bakanlık bu konuya takmış olsa o adamlar da otel kaydın alkolün falan var mı diye sorardı heralde.

Bi de benim anlamadığım bu otel kayıtlarının toplandığı bir havuz mu var ki bakıyorlar. Kaldığım günü bilmeleri lazım. Yoksa geçmişe doğru her karakol için kayıtları ara da dur belki bulursun. Sizce bununla uğraşırlar mı? Referansa zaten sorarlar bu adamın böyle bir olayı var mı diye o da yok der. Yüzlerce karakol yüzlerce otel var hepsine bakmaları çok zor ya da bana öyle geliyor. Eğer dediğiniz gibiyse türkiyedeki tüm otel kayıtlarının yer aldığı bir excel dosyası var heralde ctrl+f yapıp ismimizi yazıyorlar hop nerede hangi gün kalmışız çıkıyor. Yapmayın arkadaşlar. Referansı olmayanı zaten hiç araştırmıyorlar, olanların ise terörle bağlantısı var mı bakılıyor referans gücüne göre sıralıyorlar olup bitiyor.

Burada yok zina yapandan hakim mi olur deyip saçmalayanlar olmuş. Kardeşim zina eskiden suçtu suç olmaktan çıkaran da bizi göreve kabul eden siyasi partinin bakanlığı. Kimsenin ahlak bekçiliği yapmaya hakkı yok. Araştırıyor dediğiniz herşey hukuk dışı şeyler. Madem bizim iyi birer hukukçu olmamızı istiyorlar ilk önce kendileri hukuka uygun davransınlar. Sonra ne hakla çıkıp da bundan hakim savcı olmaz diyorlar.

Diyeceklerim bu kadar. Şimdi birkaç kendini bilmez çıkıp beni ahlaksızlıkla ateist olmakla suçlarlar. Onları ciddiye almayacağımı da söyleyeyim boşa yorulmasınlar.

Artık şu saçma tartışmayı bırakın ve sonuca odaklanın. Deneyip göreceksiniz zaten. Ben gördüm allah size de görmeyi nasip etsin. İyi geceler.

27 Ocak 2018 18:12

Arkadaşlar yazilanlardan anlaşılan yaşınız cok küçük veya tecrubesizsiniz otele filan takilmayin hiçbir şeye takilmayin torpilin iz yoksa melek olsanız nafile

savcıkcık
Aday Memur
30 Ocak 2018 11:53

Bazı yerler referans görüşmesinde bu mevzuya takılmıyorken bazı yerler üstünde çok duruyormuş.

Gerçek Atatürkçü, 7 yıl önce

Arkadaşlar yazilanlardan anlaşılan yaşınız cok küçük veya tecrubesizsiniz otele filan takilmayin hiçbir şeye takilmayin torpilin iz yoksa melek olsanız nafile

OtomobiI Osman
Kapalı
30 Ocak 2018 17:51

Tiplere bakınca saf Anadolu çocuğu, kızı gibiyiz :D

hamzaoglu66, 7 yıl önce

hakkaten, sanırsın aday adaylarının çoğunluğu darbeli matkap :)))

emirdad
Kapalı
30 Ocak 2018 23:06

Otel odasına kız erkek gitmeyin arkadaşlar dinen çok yalnış biliyorsunuz değil mi?

Hukukcuyavuz
Aday Memur
30 Ocak 2018 23:09

Yanlış olacak

emirdad, 7 yıl önce

Otel odasına kız erkek gitmeyin arkadaşlar dinen çok yalnış biliyorsunuz değil mi?

emirdad
Kapalı
30 Ocak 2018 23:15

=) Bir kız ve bir erkek kötü bir amaçla olmasa bile aynı yerde bulunması YANLIŞtır Başka bir amaçla birlikte otel odasını kiralamışlarsa zinadır bu daha büyük YANLIŞTIR mülakatı kaybetmekten korkuyorsunuz ahireti kaybetmek korkmuyorsunuz bu ilginç...

Hukukcuyavuz, 7 yıl önce

Yanlış olacak

Hukukcuyavuz
Aday Memur
30 Ocak 2018 23:20

Aksini iddia etmedim zira haklısınız :)

emirdad, 7 yıl önce

=) Bir kız ve bir erkek kötü bir amaçla olmasa bile aynı yerde bulunması YANLIŞtır Başka bir amaçla birlikte otel odasını kiralamışlarsa zinadır bu daha büyük YANLIŞTIR mülakatı kaybetmekten korkuyorsunuz ahireti kaybetmek korkmuyorsunuz bu ilginç...

emirdad
Kapalı
30 Ocak 2018 23:22

peki =)

Hukukcuyavuz, 7 yıl önce

Aksini iddia etmedim zira haklısınız :)

savcıkcık
Aday Memur
31 Ocak 2018 12:39

Aksini iddia etmiyorum. Sadece bilgi edinmek amacındayım.

emirdad, 7 yıl önce

emirdad
Kapalı
31 Ocak 2018 12:40

bunu kabul etmeyenlere söyledim ..kişi olarak söylemedim =)

savcıkcık, 7 yıl önce

Aksini iddia etmiyorum. Sadece bilgi edinmek amacındayım.

efsanefater
Aday Memur
01 Şubat 2018 01:45

Üstat peki çok kısa ve net bir soru soracağım, BUNDAN SANA NE YAHU?

emirdad, 7 yıl önce

efsanefater
Aday Memur
03 Şubat 2018 19:43

https://youtu.be/kynr9ZCXtkw

boşverin soruşturmayı alın müzik dinleyin

Rumpelstiltskinn
Aday Memur
03 Şubat 2018 21:02

Belli kesimlere şirin gözükmek için, din hakkında fikri olmayıp da kulaktan dolma bilgilerle saçmalayanlar asıl ahiretini tehlikeye atıyor. Hüküm, yalnız Allah'a aittir. Evlilik dışı ilişkiden korunmak gerekir, ama bu kişilerin sadece şahsına zarar veren bir şeydir. Zina, evli kişiler tarafından işlenen ve cezası 100 sopa olan bir günahtır. Nisa 4,25i okuyun hatta tüm Kur'an'ı okuyun anlayın diyeceğim de o zaman safsatalara yer kalmaz,üzülürsünüz. Allah da esirgeyendir, bağışlayandır. Bize olmadı bunun derdi. Tebliğ hareketini hırsızlıklara, istismara, cinayetlere de yapın yapacaksanız. İslamiyet'te domuzeti, zina, içki haram olduğu gibi bunlar da haram.

Kul hakkı yiyor mu, insanlara zulmediyor mu, hırsızlık yapıyor mu, yetim malı yiyor mu... Bunlara bakalım.

Bir otel odasında kalan iki erkeğin ya da iki kızın, ya da iki akrabanın, iki sevgiliden çok daha kötü şeyler yapıp yapmadığını bilemeyiz. Belki imam nikahlıdır sevgililer, ortada günah da yoktur bilemeyiz dimi :)

Din hakkında bilgisi olmayanlar da İslam'ın hoşgörüsünden, Allah'ın rahmetinden insanları umutsuzluğa kaptıracak şeyler yazmasınlar. Kul ile Allah arasına girmesinler. Allah affeder de bağışlanır, temizlenirler, sizler bilemezsiniz. Yolda el ele iki çifte laf atıp, cinayete, istismara, zulme ses çıkarmayan dilsiz şeytanlardan olmayın. Selam ve dua ile...

Toplam 184 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi