sizin totem neydi? Ya da neyse söylemeyin de sihiri bozulmasın:)) Cilekes1004, 2 yıl önce - Alıntıya git
Aynen sihiri bozulmasın :)))
Kaynak kim diye sormayın, ilk defa duyum paylaşıyorum, 2020 gibi tüm masumların döneceği söyleniyor, ben döner miyim dönmez miyim şahsen bilemiyorum yani isim olarak belli değil, ancak masum olduğuna inanılan herkes görevine dönecek deniyor. Bize sabretmek düşüyor. Adaletle hüküm vermeyenleri Allah'a havale etmekten başka çare yok... masummagdur, 2 yıl önce - Alıntıya git
2023 hedeflerinde acikta memur kalmayacak tum masumlar magdurlar iade edilecek derler yakinda!!!
Ya sabır...
Duyumun ve emegin icin tesekkur ederiz devrem lakin kaynagin icin ayni seyi soyleyemeyecegiz malesef.
Kaynağın burda defalarca ornegi paylasilan alıştığımız bir profil ornegi
Kendisine işi dusen ve bilgi isteyenlere bilmiyorum, bilgi sahibi degilim, etkim ve yetkim yok deme erdemi göstermektense muglak ifadelerle, olabilmesi ihtimal senaryolarla şerbet verip onları gonderen kendisini degerli ,işbilen biri gosterip kendisine gizem katan bir zatı muhterem.
Yinede eksik olmasın.
Kimsenin bizi muhatap almaya cesaret ve curet etmedigi şu ortamda seni dinleme erdemi gostermis en azindan.
masum olduğuna inanılan mi acayip güldüm kardeş kusura bakma Aliihsanduro, 2 yıl önce - Alıntıya git
Aynen kardeşim ağlanacak halimize gülüyoruz malesef... masummagdur, 2 yıl önce - Alıntıya git
Bu duyumun bire bir aynısını bende aldım.
Üç yıldır günler çabuk geçsin aylar ayları kovalasın isteği var.sanki ne kadar çabuk geçerse bitecek bu bekleyiş gibi geliyor .üç yıl geçti ama bir türlü gelmiyor Kader44-44, 2 yıl önce - Alıntıya git
Az yazdığım için alıntıyı yanlış yaptım bekleyenler için son 4 ay insallah
Az yazdığım için alıntıyı yanlış yaptım bekleyenler için son 4 ay insallah Turkmenem, 2 yıl önce - Alıntıya git
maddi olarak 3 yıl manevi olarak 13 yıl kaybettik (kayıplar kişiden kişiye değişebilir)artık son bulsun çok yorulduk FREDY66, 2 yıl önce - Alıntıya git
https://youtu.be/UEbSQiYFRBM
geceye bir Fatih Bulut parçası bırakayım https://youtu.be/UEbSQiYFRBM gençliğim bak talanda oldu Bulutkseec, 2 yıl önce - Alıntıya git
çok şükür bu ayda ihraç olmadık yine maaşımız yatacak