Açığa alındıktan sonra Bekle bekle vakit geçmiyor tanıdıkların yanında veya arkadaşlara yardımcı olalım diyerek işe başladık şimdi günlük 3 vardiyalı servis şöförlüğü yapıyorum. Stresten uzaklaşıyorum ve ev ekonomisine katkı oluyor. Maaş kesintiye uğrayınca evin kredi borcu olunca kimden ve ne zamana kadar borç isteyelim bu sayede kimseye EyvaAllah etmemiş oluyorum. Allah sabrımızı artırsın.
yamec, 1 yıl önce - Alıntıya git
Eyvallah devrem aynı sektördeyiz:)) 2015de okul servis işine başlamıştım. 3tıl yaptım yılbaşında aracı sattım plaka duruyor. Okullar açılınca servis sorumlusu teklifi geldi. Okulda zaman çom hızlı geçiyor. 2haftadır okuldayım, arabayı da tekrar alacam İnşallah... Şimdi hem okul sorumlusu hem de servis yapıyorum.. Son bi sene yatmaktan bıkmıştım://
Eyvallah devrem aynı sektördeyiz:)) 2015de okul servis işine başlamıştım. 3tıl yaptım yılbaşında aracı sattım plaka duruyor. Okullar açılınca servis sorumlusu teklifi geldi. Okulda zaman çom hızlı geçiyor. 2haftadır okuldayım, arabayı da tekrar alacam İnşallah... Şimdi hem okul sorumlusu hem de servis yapıyorum.. Son bi sene yatmaktan bıkmıştım://