Öncelikle çilekeş devrem ve tüm devrelerime selam olsun..İstanbul'da malum bir deprem oldu ve mslesef uzun zamandır ilk kez o ürpertici hissi yaşadım hissettim..beyin o ara çok hızlı çalışıyor bir nevi yildirim gibi şimşek gibi bir enerjiyle sanki...sonra geçince düşünüyorsun yahu insafsız vicdansız merhametsiz insanlar bunca gariban masum insandan ne istersiniz en kötü ihtimal en iyi niyetli şekilde adam takipsizlik almis berat almış daha neyin peşindesiniz insan denen asagilarin aşağısı kabiliyeti olan o duruma muzahir basit bir varlik bir doğal afette caresiz kalan aciz varlık neyin pesindesin bu surunceme nedir bu kadar ah bu kadar vebal bir insana ağır degil mi..canı gönülden su güzel memleketimin selamete feraha çıkmasını istiyorum masum insanların bu durumu Allah'ın rahmetinden adaletine havale etmeden en güzel en ferah en mutlu şekilde gorevlerimize dönmeyi diliyorum...oh be bitti bu kadar ...deprem den de Allah korusun hissedenler gecmis olsun
golge0607, 1 yıl önce - Alıntıya git
Eyvallah devre,selamın başım gözüm üstüne...gün ola harman ola be dostlar,elbet bi gün çalacak o telefonlar...sağlıktan daha önemli bişey yok,hasta olduktan sonra dünyayı verseler ne fayda..(grip olan bicareden hayat dersleri:))Hayırlı sabahlar..
Eyvallah devre,selamın başım gözüm üstüne...gün ola harman ola be dostlar,elbet bi gün çalacak o telefonlar...sağlıktan daha önemli bişey yok,hasta olduktan sonra dünyayı verseler ne fayda..(grip olan bicareden hayat dersleri:))Hayırlı sabahlar..