Malumunuz, hepimiz cok yorulduk ve cok yiprandik bu zorlu surecte.
11 aydir yasayip gorduklerimizden hareketle bazi tecrubelerimiz oldu hep birlikte.
Belki bazilari hoslanmayacak yazdiklarimdan lakin gercek belli.
Bu gercek, bir iade bir khk seklindeki döngü...
Daha fazla yorulup yipranmamak icin yapmamiz gereken; yakin zamanda cikmasi muhtemel ihrac khk sina odaklanmak ardindan 40-50 gun sure bandini bekleyip 700 kusur kisilik iade grubuna dahil olabilmeyi ummak
Ha ekstradan bir iademi oldu bunlari beklerken bu da artik sansimiza, bahtimiza ne derseniz deyin...
Ama her nekadar bende yeni uyelik almis olsamda yeni yeni nicklerle gelip birseyler yazip kaybolan arkadaslara da cok bel baglamayalim derim.Hakikaten samimii olarak paylasim ve duyumda bulunan arkadaslarimizi tenzih ederim...
Umutspor, 4 yıl önce - Alıntıya git
Katılıyorum İzmirli kardeşim hiç yoktan 10 aydır bir kere bile yazmaya nickler gelip bayrama kadar 2 3 iade olacağı seklimde duyum getiriyor ha belki olabilir duyum sonuçta ama ben sanmıyorum stretjik gün belli ha ama OHAL kaldirilcaksa olabilir eritmek amaçlı ama yine de çok ümit edemiyorum böyle birseyi de bakalım hayırlısı ile iade oluruz insallah
Katılıyorum İzmirli kardeşim hiç yoktan 10 aydır bir kere bile yazmaya nickler gelip bayrama kadar 2 3 iade olacağı seklimde duyum getiriyor ha belki olabilir duyum sonuçta ama ben sanmıyorum stretjik gün belli ha ama OHAL kaldirilcaksa olabilir eritmek amaçlı ama yine de çok ümit edemiyorum böyle birseyi de bakalım hayırlısı ile iade oluruz insallah