Arkadaşlar ne olacak boyle boyle 4 ekimden bu yana artik dayanma gucude kalmadi uyku falan kalmadi
16 kasım açığı olarak beni de aranıza kabul edermişsiniz dostlar
Selamünaleyküm güzel insanlar iade haberi veremiyorum lakin yinede güzel bir haber aldım teselli olur inşallah Kastamonu 4ekim açığıyım 10 aydır adli kontrolüm var hiç bir delil kriter yok her hafta imza atıyordum çalıştığım karakola gidip soruşturma savcısına adli kontrolün kalkması aksi kanaatte iseniz ayda bir olarak düzeltilmesi diye dilekçe verdim olumlu sonuçlanmış mahkemeden ayda bir olarak düzeltmişler bu konuyu soran bir sürü masum devrelerim vardı bilginiz olsun Rabbim tüm masum kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun Tez zamanda bu sıkıntılı sürecin sona ererek gorevimizin basına hayırlısı ile dönmeyi nasip etsin inşallah Sabır. Şükür. Dua, 4 yıl önce - Alıntıya git
Selamünaleyküm güzel insanlar iade haberi veremiyorum lakin yinede güzel bir haber aldım teselli olur inşallah
Kastamonu 4ekim açığıyım 10 aydır adli kontrolüm var hiç bir delil kriter yok her hafta imza atıyordum çalıştığım karakola gidip
soruşturma savcısına adli kontrolün kalkması aksi kanaatte iseniz ayda bir olarak düzeltilmesi diye dilekçe verdim olumlu sonuçlanmış mahkemeden ayda bir olarak düzeltmişler bu konuyu soran bir sürü masum devrelerim vardı bilginiz olsun
Rabbim tüm masum kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun Tez zamanda bu sıkıntılı sürecin sona ererek gorevimizin basına hayırlısı ile dönmeyi nasip etsin inşallah
Gozun aydin kardesimmm
4 ekim kalanlar akibetimiz hakkında bilgi yokmu
Nazım yüksel kaldı bir elde oda 26 nisancılarin sayfasında yeni abt,korludag lazim veya onlara ulasabilen,taniyan,irtibatı olan birileri varsa onları geri getirelim Beymeeen38, 4 yıl önce - Alıntıya git
Nazım yüksel kaldı bir elde oda 26 nisancılarin sayfasında yeni abt,korludag lazim veya onlara ulasabilen,taniyan,irtibatı olan birileri varsa onları geri getirelim
Osmalıı vs. vardı onlar iade oldu, ara ara veya zamanı gelince selam verirler diye düşünüyorum...
İade komisyonundakilerin uğurlu sayısı 700 galiba, hep 700 lerde iade sayısı. 800 yap 1000 yap yani
Osmanlı vs vardı iade oldu, ikisinide tanıyamadık lakin vefalı ve babacan olduklarını anlamak için buna gerek yok, arada bir uğrar yüreğimize su serperler inşAllah diye düşünüyorum....
06 ilinden 4 ekim açığı...beklemeye devam maalesef...şark tayini çıktı haziranda hiç arayan yok
Arkadaşlar hem beyin cimnastiği yapalım duyum,bilgi işini nasıl yapalım diye hemde sayımızı netleştirelim
27 ili 4 ekim açık, bildiğim bir soruşturmam yok, 4 ekimden kalan bildiğim 2 arkadaşım daha var.
07 İli bulunduğum ilçede benden başka kimse yok adli idari hiç bir şey yok
Selam arkadaşlar 4 ekim açık İstabul beklemeye devam.
Hiç forma yazmayan ne kadar çok arkadaş varmış öyle :)
4 ekim sirnak hala acik arayan olmadi bu saatten sonrada aramazlar zaten topu topu 6mis diye yazmislardi
Toplam acik il il yazalim,onuda 3/5 ile carparsak yaklasik sayiya ulasabiliriz belki toplamda
arkadaşlar ben 6 ocak 58 ili açığıyım bizde açıkta
beklemeye devam malum 6 ocak bekleyen pek fazla kişi kalmadı toplasan 100-150 anca varızdır bizim yorum yapmamızda bir sakınca varmı yoksa sadece 4 ekimciler mi için mi açıldı arkadaşlar
34 ili ismim yokmuş hayal kırıklığı yine 4 ekimden beri kacıncı bu kara günler devam sabır sabır
45 saymaya başlayalım.sırada khk vardır.bi ters bi düz
Tüm forumu satır satır okudum iade olanlardan adli ve idari işlem gören hiç yok. Demek oluyor ki boşta olsa, yalan yanlışta olsa adli idari işlem gören bekliyor. İstisnaları vardır mutlaka.
arkadaşlar ben 6 ocak 58 ili açığıyım bizde açıkta beklemeye devam malum 6 ocak bekleyen pek fazla kişi kalmadı toplasan 100-150 anca varızdır bizim yorum yapmamızda bir sakınca varmı yoksa sadece 4 ekimciler mi için mi açıldı arkadaşlar k-b-r, 4 yıl önce - Alıntıya git
Estf.devrem ne demek 4 ekim+ocak+kasim toplam sayiya ulasirsak iyi olacak
Bursa ilindende ses cikmadi iade yok demek.