Editörler : Lanet
27 Ağustos 2017 02:13

Hızlı okuma kursuna gidip faydasını gören var mı?

Hızlı okuma kursuna gidip de faydasını gören var mı özellikle sınavlar için soruyorum.

havvaaask
Aday Memur
27 Ağustos 2017 15:03

ALES dgs sınavları için faydalı mi cvp vermek isteyen var mı

cesaretinbedeli
Müsteşar
27 Ağustos 2017 17:23

Kesinlikle faydalı

Bende hızlı okuma kursuna gittim

Piyasadaki ilgili bütün kitapları da aldım

Çok çaba sarfettim

Ve dk da 600 kelime okumayı başardım

Kpss hazırlanma döneminde beraber deneme çözdüğüm arkadaşlarım

Benimle birlikte deneme çözmezlerdi

Psikolojileri bozuluyormuş:p

Tabi şimdi o eski performansım yok

Antrenman gibi düşün

Önceleri emek gösterdikçe düşersin

Sonra hızlanırsın

Devam etmezsen bir daha düşersin

28 Ağustos 2017 21:35

İki günlük eğitim almıştım üniversite döneminde, okuma hızım üç katına çıktı, 45 dakikada bitirdiğim kitap olmuştu mesela, insana her şeyden önce büyük mutluluk ve motivasyon sebebi :) tabi teknikler uygulanmayınca zamanla hız düşüyor ..

evvolation
Aday Memur
28 Ağustos 2017 22:57

Hızlı okuma kursunun bende faydasını gördüm dakikada 500 kelimeyi buldum, ama sınavlarda etkisini bilemiyorum muhakkak faydalı olacağını düşünüyorum

cihan27
Editor
29 Ağustos 2017 00:30

Tavsiye ederim...

http://onlinehizliokuma.net/

fatmayilmaz1983
Aday Memur
06 Eylül 2017 16:05

Bende Ales için katılmıştım bu kursa çok faydasını gördüm. Dakikada 650 kelimeye çıktım. Ama kurstan sonra kitap okumaya devam etmeniz lazım. Bende tavsiye ederim.

http://onlinehizliokuma.net

dDuVaR
Şube Müdürü
06 Eylül 2017 21:44

Bu bana da lazım. İstanbul anadolu yakasında önerebileceginiz bir kurs varsa önerilerinize acığım. Lütfen öneride bulunun

beşincielement
Yasaklı
07 Eylül 2017 17:07

Kitabı var alın okuyun, benim eski hakimim çok faydasını gördüğünü söylemişti.

dDuVaR
Şube Müdürü
07 Eylül 2017 22:16

Hangi kitap?

beşincielement, 8 yıl önce

Kitabı var alın okuyun, benim eski hakimim çok faydasını gördüğünü söylemişti.

beşincielement
Yasaklı
08 Eylül 2017 00:15

Hızlı Okuma Teknikleri gibi bir ismi vardı sanki. Net bilgi istersen öğrenebilirim. Geçen hafta odasındaydı, o zaman sohbetini yaptık.

dDuVaR, 8 yıl önce

Hangi kitap?

HakaN-88
Şef
08 Eylül 2017 13:19

Hızlı okuma teknikleri vs pek bi bilgim yok kursa falanda gitmedim zaten çok hızlı da okuyamıyorum ama bişey merak ediyorum bu teknikleri öğrenip uygulayan arkadaşlar cevaplarsa müteşekkir olurum; Okuma hızınızı çok arttırdığınız zaman okuduğunuz metnin anlamını idrak edebilme potansiyeliniz düşmüyormu yani okuduğunuz metindeki nüansları atlama ihtimaliniz artmıyor mu? eğer bu olmadan bu teknikler okuma hızınızı artırıyorsa gerçekten çok güzel, o zaman bende bunları uygulamak isterim...

dDuVaR
Şube Müdürü
09 Eylül 2017 00:17

Olur valla. Bi öğrensen

Hızlı Okuma Teknikleri gibi bir ismi vardı sanki. Net bilgi istersen öğrenebilirim. Geçen hafta odasındaydı, o zaman sohbetini yaptık.

beşincielement
Yasaklı
11 Eylül 2017 11:48

Sordum , Yazarı Mustafa Ruşen olan iyi dedi.

dDuVaR
Şube Müdürü
18 Eylül 2017 07:48

Sağol canım

Sordum , Yazarı Mustafa Ruşen olan iyi dedi.

HakaN-88
Şef
18 Eylül 2017 13:39

Aman yaralı parmağa işersiniz haaa :) şu forumda bi kere de görmedim ki mantıklı bi mevzuuda birileri birilerine yardımcı olsun düzgün başlıklarda insanlar uzun uzun konuşsun birbirine yardımcı olsun... :)

HakaN-88, 8 yıl önce

Hızlı okuma teknikleri vs pek bi bilgim yok kursa falanda gitmedim zaten çok hızlı da okuyamıyorum ama bişey merak ediyorum bu teknikleri öğrenip uygulayan arkadaşlar cevaplarsa müteşekkir olurum; Okuma hızınızı çok arttırdığınız zaman okuduğunuz metnin anlamını idrak edebilme potansiyeliniz düşmüyormu yani okuduğunuz metindeki nüansları atlama ihtimaliniz artmıyor mu? eğer bu olmadan bu teknikler okuma hızınızı artırıyorsa gerçekten çok güzel, o zaman bende bunları uygulamak isterim...

ce-mustafa
Aday Memur
31 Mart 2020 01:08

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi