Editörler : swat3410
25 Eylül 2017 18:35

Yüzdeki benler polis olmaya engel mi?

Yüzümde 2 tane ben var, biri kaşımın üzerinde nohut tanesinden birazcık küçük diğeri ise yanağımda burnuma yakın mercimek tanesi kadar. Bu benler polis olmaya engel mi? Yönetmelik hakkında bilgisi olan ve ya bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

2014 yılında - kaçıncı dönem olduğunu hatırlamıyorum - girdiğim mülakatta çok zorlamışlardı ben

konusunda, mülakatta elenmemiştim fakat sıralamaya giremeyince kazanamadım.

keremefe22
Aday Memur
25 Eylül 2017 19:12

tamamiyle sağlık komisyonunun inisiyatifine kalmış bir durum.yönetmelikte yazan eşkâl belirleyici düzeyde olmadığı sürece elenme sebebi değildir.

maalesef eşkâl belirleyici bir düzeydeyse elenebilirsiniz.

Karahanlı1299
Aday Memur
25 Eylül 2017 19:24

Eskisi kadar dikkat ediyorlar mı bilmiyorum ama onları aldırabilirsin.

25 Eylül 2017 21:02

Kardeşim allah aşkına git devlet hastanesine 5 dklik bir işlem niye riske sokuyorsun. Benim de vardı aldirdim rahatladim hem de tipin düzeliyor mennan gibi dolasmanin alemi yok

akagunduz
Memur
25 Eylül 2017 22:37

büyük ihtimal sorun olmaz ama doktorun kıllık yapacağı tutabilir. benim yüzümde 6-7 tane irili ufaklı ben vardı hiç birşey olmadan geçtik çok şükür.

Kerim3591
Aday Memur
25 Eylül 2017 22:58

20.dönem saglık elemelernde kazandngnda onları aldır ama dıyerek gecırdıler sıkıntı yasamadılar

Sitnaons
Memur
26 Eylül 2017 01:56

Sosyal güvencem olmadığı gibi işsizim ayrıca devlette olsa hiç ucuz değil.

Bir kaç hastaneye gittim doktorlar 3-4 hatta 6 ay sonrasına gün veriyorlar, durumu izah ediyorum yardımcı olamayacaklarını söylüyorlar.

Tek hatam son girdiğim mülakatta elenmediğim için benleri unutmuş olmam. Ankara da önerdiğiniz hastane, doktor veya hastanelerde çalışan arkadaş/lar varsa çok memnun olurum yaani :)

yazlarısıcakvekurak, 8 yıl önce

Kardeşim allah aşkına git devlet hastanesine 5 dklik bir işlem niye riske sokuyorsun. Benim de vardı aldirdim rahatladim hem de tipin düzeliyor mennan gibi dolasmanin alemi yok

Sitnaons
Memur
26 Eylül 2017 01:58

Biraz araştırdım, 2012 yılında ek madde eklenmiş sağlık yönetmeliğine zararsız ve aldırılabilen

benler polisliğe engel değildir şeklinde. Buna rağmen elenenlerin olduğunu da okuyorum forumlardan her şey komisyonda bitiyor :(

dragonfly23
Memur
26 Eylül 2017 02:07

Paem sınavında yüzündeki küçük bir benden eleneni gördüm. Pomem'e gittiğim okulda ise yüzünde kocaman ben olan gençten bir polis çalışıyordu. Standart yok yani.

ceysuu3506
Kapalı
26 Eylül 2017 14:07

ben 2 ay kadar önce aldırdım nokta şeklindeyse lazer ya radyofrekansla kabarıksa cerrahi yöntemle alıyolar lazerle alınan sadece 2 dakika sürüyo... ama hemen pürüzsüz bir cilt olmayacak iyileşmesi vs 6 ay kadar sürüyor

Sitnaons
Memur
26 Eylül 2017 14:27

Bendeki benlerin ikisi de kabarık, doktor doktor geziyorum bakalım uygun bir şey bulursam aldıracağım.

Artık mülakata da yaralı yüzle gideceğim umarım onu sorun etmezler.

ceysuu3506, 8 yıl önce

ben 2 ay kadar önce aldırdım nokta şeklindeyse lazer ya radyofrekansla kabarıksa cerrahi yöntemle alıyolar lazerle alınan sadece 2 dakika sürüyo... ama hemen pürüzsüz bir cilt olmayacak iyileşmesi vs 6 ay kadar sürüyor

-KING9
Genel Müdür
26 Eylül 2017 14:40

riske almak istemiyosan

istanbul gaziosmanpasa emniyet müdürlüğünün arkasında avrupa safak hastanesi var .. orda lazerle aldır. 300-400 lira falan . ama iz falan kalmıyor .

Sitnaons, 8 yıl önce

Sosyal güvencem olmadığı gibi işsizim ayrıca devlette olsa hiç ucuz değil.

Bir kaç hastaneye gittim doktorlar 3-4 hatta 6 ay sonrasına gün veriyorlar, durumu izah ediyorum yardımcı olamayacaklarını söylüyorlar.

Tek hatam son girdiğim mülakatta elenmediğim için benleri unutmuş olmam. Ankara da önerdiğiniz hastane, doktor veya hastanelerde çalışan arkadaş/lar varsa çok memnun olurum yaani :)

-KING9
Genel Müdür
26 Eylül 2017 14:46

sen kaç lira verdin ustad ??? aldırmaya .

ceysuu3506, 8 yıl önce

ceysuu3506
Kapalı
26 Eylül 2017 15:01

3 tane aldırdım 300 lira özel bi klinikte tabi..

-KING9, 8 yıl önce

sen kaç lira verdin ustad ??? aldırmaya .

-KING9
Genel Müdür
26 Eylül 2017 15:04

normal ücret .. pahalı yaptırmamışsın

soran arkadasta verdigim hastanede yaptırabiliir risk almak istemiyosa

ceysuu3506, 8 yıl önce

Sitnaons
Memur
26 Eylül 2017 16:29

hangi şehir hangi klinik adı nedir

ceysuu3506, 8 yıl önce

ceysuu3506
Kapalı
26 Eylül 2017 17:32

ankarada özel bi klinik isim vermek istemiyorum reklamlarını yapamam :)

Sitnaons, 8 yıl önce

hangi şehir hangi klinik adı nedir

Sitnaons
Memur
26 Eylül 2017 17:40

Pm bekliyorum ben de ankarada yaşıyorum

ceysuu3506, 8 yıl önce

Sitnaons
Memur
26 Eylül 2017 23:00

hocam ayıp oluyo ama:)

ceysuu3506, 8 yıl önce

inciryarpuzkaramela
Aday Memur
26 Eylül 2017 23:12

nasıl bi ben ama o önemli. izzet altınmeşe'ninki gibiyse sıkıntı. izzet altınmeşe'ninki ben değil çünkü, biz.

Sitnaons
Memur
26 Eylül 2017 23:54

Onun torunu sayılır işajsd nohut tanesine yakın tam bilemiyorum boyutunu :)

Kaşımın üzerinde profilden bakmayanlar seçemiyor, piercing zannedenler oluyor filan :)

inciryarpuzkaramela, 8 yıl önce

nasıl bi ben ama o önemli. izzet altınmeşe'ninki gibiyse sıkıntı. izzet altınmeşe'ninki ben değil çünkü, biz.

Toplam 23 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi