Editörler : F16 Gökçen

26 Eylül 2017 19:30

Bankacılık ve sig.

herkese mrb;

6 yıllık bankacılık deneyimim var(gişe, bireysel ve kobi... en son kobide çalışırken ayrıldım)..Şu an kamuda sözleşmeli çalışıyorum ancak y. lisans için İşletme mezunu ve bankacılık deneyimi olan birisi için deneyimi olan arkdaşlar tezli yüksek lisansta bana ne önerirler acaba?

segem, bes ve spk lisansım var..Ancak İK alanında da ilgilide duyuyorum... MYO'nda öğretim görevliliği için (daha fazla ilanı açılan myo ilanı :) ) bana hangi alanı önerirsiniz gerçekten merak ediyorum..

sayg


circassian86
Kapalı
26 Eylül 2017 19:32

2014 yılında 73 puan aldım hazırlanmadan ancak o dönem bir yakınımın rahatsızlığı sebebiyle eğitimime odaklanamadım dolayısıyla önerileriniz lisans eğitimiine 7/8 yıl önce bitirmiş ve o dönemden beri öğrencilikle uzun zamandır ilişiği olmayan birisi için kıymetli... samimi yorumlarınızı beklior olacağım :))


mtz06
Kapalı
28 Eylül 2017 07:34

Lisans/Yüksek Lisans/Doktora aldığınız alanla ilgili akademik kadro ilanlarına baktığınızda üniversitenin istediği kriterleri karşıladığınız müddetçe başvuru yapabilirsiniz.


mtz06
Kapalı
28 Eylül 2017 07:42

Yüksek lisans ve Doktora eğitimi için de aynı şey geçerli.Üniversite enstitülerinin Yüksek lisans/Doktora öğrenci alımlarında mutlaka üniversitenin istediği özellikler yazar.Ales puanı,Lisans mezuniyet alanı vb. İlgi duyduğunuz alanda eğitim almak tabi sizi daha başarılı kılar.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi