Editörler : Pangaea
11 Aralık 2017 09:28

Bana yardım eden atansın,altın bulsun;ortak akla ihtiyacım var bir el atın

hasbelkader ortaoğretim kpss ile istanbulda bir belediyeye kadrolu memur olarak girdim;üniversiteden ayrıldım ve kendime yeni bir yön çizmeye karar verdim.Bazı konularda kafamda belirsizlikler var ve işin içinden çıkamıyorum.Kısacası yardım istiyorum.

Kafamdaki ilk düşünce iki yıllık elektronik okuyup dhmiye girmek ve dgs ile muhendislik tamamlamak ama bu durumda elimdeki 657 memurluğunu yakacam fakat beni en cezbeden yönü dhminin enroute elektronik kadrosu ki normal kpss ile alınmayan bu kadroya zamanla geçilinebiliyor mu?

İkinci düşüncem;ahmet yesevide uzaktan bilgisayar muhendisliği okuyup belediyede muhendislik kadrosuna geçmek ki bu husus asıl kafamı kurcalayan nokta;çünkü memur kadrosundan muhendisliğe geçiş şartları nelerdir;diploma alır almaz hemen geçebiliyor musun ya da bulunduum belediye muhendisliğe geçişime izin vermedi istanbulda başka bir belediyeye geçebilir miyim ya da direk büyükşehire nakil yapabilir miyim?

kafamda deli sorular;ha bu arada istediğim her yere kazanabilirim bu konuda sıkıntı yok sadece ne yapmalıyım karar veremedim bilgisizliğimden

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi