Editörler : Pangaea
24 Aralık 2017 10:13

5 Yıl görev yapan ücretli öğretmenlerin atanması kesinleşti mi?

Cuma günü ayak üstü muhabbet etiğim arkadaşımdan üzretli öğretmenlerle ilgili duyum aldım çok sağlam bir kaynaktan aldığı bilgiye göre karar alındığını 5 yıl ücretli öğretmenlik yapanların formalite olarak mülakata alınacağını güvenlik soruşturmasını geçen 5 yıl ücretli yapan tüm başvuranları kadroya kesin alınacagını duydum. Önümüzdeki atamada minimum 7 bin ücretli öğretmenin atanacağı yönün de eğilim olduğunu söyledi. Tüm ücretli öğretmenlik yapan kardeşlerime hayırlı olsun şimdiden.


ashil13
Genel Müdür
24 Aralık 2017 13:33

Ben de çok sağlam bir kaynaktn duyum aldım. Senin çok yakında forumdan atılacağın söylendi bana

24 Aralık 2017 14:30

Ücretli öğretmenlik yapan kardeşlerimize hayırlı olsun bir kaç güne bakanımız açıklama yapar.


goban1048
Aday Memur
24 Aralık 2017 14:51

güzel kardeşim haber kaynağın sallamasyon mu yoksa gerçek mi


neretil
Daire Başkanı
25 Aralık 2017 15:30

hayır bu haber hükümet tarafından söylendi zaten adama niye laf söylüyorsun ki. hatta ulusal kanalda bile çıktı. inanmıyorsan google amcaya sor. ücretli öğretmenlere kadro verilecek diye. ulusal haber kanallarında bu yazıyı görebilirsin zaten

ashil13, 6 yıl önce

Ben de çok sağlam bir kaynaktn duyum aldım. Senin çok yakında forumdan atılacağın söylendi bana


Kcinel
Şef
25 Aralık 2017 18:29

bakan beyi aradım 15 bin ücretli olacakmış kalan 5 bini de 100'er gr karışık kuruyemiş olarak atanacakmış.


descartes34
Aday Memur
25 Aralık 2017 18:51

ahahahahah. son yorum çok iyi


Kcinel
Şef
25 Aralık 2017 18:56

ya güzel kardeşlerim twitter transfer duyumcusu musunuz siz? Bu ne biçim bir düşünme biçimi ya :) Gardner'a göstersek 11. zeka türünü ciddi anlamda varoluşsal değil de "hiçbir zeka türüne sahip olmamak" diye çalışmaya başlamasına sebep olacaksınız. Zaten artık nickinde "ekonomi" görünce birinin ifrit oluyorum :D ve gerçekten hipotez konusunda çok başarısızsınız ya :)

aklımdaki sorular:

- ücretlilere kontenjan ekstra mı verilir, yirmi bin içinden mi?

- mülakatla ilgili verilen kararlar nasıl uygulanacak?

- başbakanın verdiği rakamlar 104400 ediyor ama 110000 diyor kalan 5600 ne olacak?

gibi gibi iken forumdaki muhabbete bak :)

bir de mülakat anında iki tane şube müdürü görünce ömrünüz boyunca suratınızdaki o yalancı tebessümle geceler boyu ettiğiniz duaları birleştirip üst seviye açıklama yapmaya kalkacak olanlar da sizlersiniz benim gözümde :)

forumda aylardır gördüğüm şey tıpkı diğer sosyal medyalarda olduğu gibi herkes olmak istediği adamı oynuyor. Hatta bu yüzden imla için virgül kullanmayı öğreniyor ama "ataist" yazıyor :D tepkisini oy hakkını kullanmayarak verenler iktidar eleştiriyor.

Sorun ne biliyor musunuz? Sorun tarafsız olamamak. Sorun tam olarak objektif olamamak. Seni yarın atasalar hiç konuşmayacağın konuları gerekçe gösterip açıklama yapmak zorunda kalıyor olman. He bir de mantıklı bir sav üretilse size karşı onu da dinlemeyeceksiniz, bu da en kötüsü. Orta öğretim öğrencisi gibi birbirini trolleyen seçtiğin vekiller milyarlar kazanıyor bir kere açıp tbmm oturumu izlemiyorsun sonra muhalefet böyle, iktidar şöyle, mhp akp'nin yancısı olmuş falan da filan. Gerçekten birer oraletlerimiz eksik bunları tartışırken. Hiç mi bıkmadınız çözüm üretememekten? İlgili bölümler hariç çocuk gelişiminin evrelerini sadece soru çözebilmek adına öğrenmiş ve sadece de orada uygulayacak adamlar "yeni nesiller, öğretmenlik, eğitmen" laflarını kullanıyor. Bu iş bizler için güvenlik basamağı mı ileriki nesilleri eğitmek için gelen bir basamak mı? Bimer'e, twitter'a yazarken neredeydiniz? Ülke sorunun eleştirince mi bitiyor? Ona oy vermeyelim, bu zaten FETÖCÜ :D

Devlet size çok basit bir ebeveyn mantığında cevap verecektir. Bütçe bu ve sen belki de 5 puan fazla alsaydın atanacaktın, sistem adaletli :) O yüzden yağında kavrulur yanarsın bu sohbette başka da hiçbir şey olmaz...

Muhtemel cevaplara cevap vermeyeceğimden bu gönderide cevaplıyorum akıllarda oluşabilecek soruları. Ben ne mi yaptım? Öğretmen yetisine sahip olduğu anlamına gelen diplomasını almış branşımdan olan arkadaşlarımı - evet maalesef öyle bi yetisi olmasa da diploma bu anlama ve hakka denk düşüyor- ücretli yapmaması için uyardım ve birkaçında da başarılı oldum. Tepkimi gerekli mecraların hepsinden gösterdim ve evet ben de iki üç net daha yapsam çok daha kafam rahat kontenjanda olabilirdim ve önce hatayı kendimde aradım. Velhasıl-ı kelam bu devran böyle dönüyorsa, elden geldiğine çabalamak şart. Oturduğumuz yerden kurulan cümlelerin %5 faydası ya oluyor ya olmuyor. Forumda ve hayatta hemfikir olan kişiler bir araya geldiğinde edimsiz kalırlarsa çözüm yürüyerek gelmediğinden başa dönüp aynı fikirlerin altı çizilir ancak.

ne diyor nietzsche?

"İnsanlar ikiye ayrılır: Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler"

Bilmek isteyen sorunun kaynağına ulaşmak için uğraşır. Bu forumda bir şeyler okuyarak insanların bir bilgi sahip olduğunu düşündüğüm birkaç ay için kendime kızıyorum ve forumdan uzaklaşıyorum. Zira yürümem gereken bilginin kaynağı burası değil.


mustafabekar
Aday Memur
26 Aralık 2017 15:10

veri̇len bi̇r söz var mutlaka tutulur beni̇m tahmi̇ni̇m ücretli̇ öğretmenli̇k yapanlar i̇çi̇n 5000 kadro açilir...


hamitgulcu
Aday Memur
26 Aralık 2017 17:52

Ücretli öğretmenlik yapanların %70-80 torpilli. Bu nasıl vicdan nasıl müslümanlıktırki böylesine adaletsiz bir durumu içinize sindirebiliyorsunuz. Eğerki bu göreve layıksan herkes gibi sınava gir ve 3 katı kontenjanına dahil ol. Tabi Allah'tan korkunuz varsa ve vicdan sahibiyseniz.


hayattanbıkmış
Aday Memur
09 Ocak 2018 22:09

Magduriyetimiz bu subat atamasinda mukalata girme imkaniyla ödüllendirilir insallah. Dersane ogretmenleri ve vekil imamlar ödüllendirildi. Ucretli ogretmenler de bu subatta odullendirilir insallah.


neolacakbuhalim
Aday Memur
10 Ocak 2018 02:22

Bu yorumları yapan arkadaşların son gelişmelerden haberi yok galiba. Yusuf Tekin böyle bir çalışmanın olmadığını söyleyerek bakanı yalanladı. Hatta memurlar net bunun haberini yaptı dün. Ama ne hikmetse kimsenin bundan haberi yok. İsteyen araştırsın.


gncgztci
Aday Memur
28 Mart 2018 13:04

Herkese merhaba, acaba gazetecilik bölümünden de alınır mı?


OrcunOzbilek
Kapalı
28 Mart 2018 15:06

Noldu kardesim yusuf tekinin mi dedigi oldu bakanin mi? (Kapak)
neolacakbuhalim, 6 yıl önce

Bu yorumları yapan arkadaşların son gelişmelerden haberi yok galiba. Yusuf Tekin böyle bir çalışmanın olmadığını söyleyerek bakanı yalanladı. Hatta memurlar net bunun haberini yaptı dün. Ama ne hikmetse kimsenin bundan haberi yok. İsteyen araştırsın.


gncgztci
Aday Memur
28 Mart 2018 17:52

Ben tüm söylenen tüm şartları sağlıyorum hatta daha fazla iş günüm var. Tek merak ettiğim acaba başka kimse daha var mı bu şartları sağlayan? Meslek öğretmenlerine 340 gibi bir kadro ayrılacak ama malum bizim bölümden belki 1 kisi alinir ki bu bile iyi olur. Sonuç itibariyle var mi başka başvurabilecek?


gkn.glr
Aday Memur
28 Mart 2018 19:07

Bu zamanda kulun kuldan korkusu var artık. Allah korkusunu unutturdular herkese.
hamitgulcu, 6 yıl önce

Ücretli öğretmenlik yapanların %70-80 torpilli. Bu nasıl vicdan nasıl müslümanlıktırki böylesine adaletsiz bir durumu içinize sindirebiliyorsunuz. Eğerki bu göreve layıksan herkes gibi sınava gir ve 3 katı kontenjanına dahil ol. Tabi Allah'tan korkunuz varsa ve vicdan sahibiyseniz.


neolacakbuhalim
Aday Memur
28 Mart 2018 19:33

Anlaşılan yazdıklarımı anlayamamissin. Son gelişmeler derken o zamandan bahsetmiştim. Sen de bi tarafına kına yakanlardansin belli oldu. (Kapağın tenceresi)


gncgztci
Aday Memur
28 Mart 2018 23:09

Öncelikle kpss ye girdim ve 74 puanım var. Sinif arkadaşlarimdan biri 71 biri 74 puanla atanmisti. Simdi bu puanlar da yetmiyor. Ayrıca ücretli öğretmenliğe girmek için torpil kullanmadım son gün dahil ilçe milli eğitimin önünde kalan boşluğu bekledim. Çalıştığım okuldaki müdürlerin kendileri istedi tekrar okuluna. Mağduriyetim atamaların 2 ya da 3 olmasi her sene kpss ye çalıştım girdim. Tekrar hazırlandığım bu sene böyle bir şans geldi ki yine de çok umut yok çünkü bizim bölümden alınması cok az ihtimal. Başka bölümleri bilmem ama bizim bölüm için ogretmen atamasi torpili çok zor ihtimal. Torpilim olsa merak edip buraya yazmaz endişe etmez arkama yaslanirdim. Yine de ilginiz ve cevaplariniz için teşekkür ederim.

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi