Kaldığımız yerden devam
Hayirli ugurlu olsun hunkarim
Güzel haberler buraya nasip olur inşallah ..
Hayırlı olsun ..
Bende burdayim
Güzel haberler buraya nasip olur inşallah ..Hayırlı olsun .. Pamukkkk, 5 yıl önce - Alıntıya git
İnşallah gönlünüzden geçtigi gibi olur Hayırlı olsun
Degişiklik iyidir:)) hayırlı ugurlu olsun. sayfamız güzel haberlerle dolsun taşsın
Küskünler buraya bekleniyonuz !!!!!!!kellenizi vurmayim tez gelin !!
Bakalım eksici de bizimle mi ;))))vefa seviyesini merak ediyorum ..
Pargalin olayim. Burdayim sultanim.
Selamlar ahali.
Hala keyfim yok nedense.
Yeni sayfa açmışsınız ama burda da troller gelecek ve canımızı sıkacak :(
Şu yeni siteye gelin. Sherif bile rehabilite oldu orda..
Toplatidayim ,,,,endselenmeden çıkayım ...bende buradan devam ;)tekrar hayırlı olsun ....
NİSA yi da öteki arkadaslari da burada görmeyi çok isterim .şans getirsin bu sayfa inşallah ..
Abi yeni sayfa bu olsun ,çoğunluk oraya uyum saglayamayiz dedi biliyorsun .herkes buraya buyursun,Özürler dilensin gerekliyse
Küslükte bitsin ..kader arkadaşlığına bu yakışır .
Selamlar ahali. Hala keyfim yok nedense. Yeni sayfa açmışsınız ama burda da troller gelecek ve canımızı sıkacak :( Şu yeni siteye gelin. Sherif bile rehabilite oldu orda.. Mete-Kagan, 5 yıl önce - Alıntıya git
O sayfaya alısamadım bende orda kendimi sıgınmacı gibi hissediyorum bissürü yabancı nick :))
burası daha samimi bence bölünme olmasın herkes gelsin lütfen :((
Hayırlı uğurlu olsun , biraz klasik olacak ama inşallah son sayfa olur :)
Toplatidayim ,,,,endselenmeden çıkayım ...bende buradan devam ;)tekrar hayırlı olsun ....NİSA yi da öteki arkadaslari da burada görmeyi çok isterim .şans getirsin bu sayfa inşallah .. Pamukkkk, 5 yıl önce - Alıntıya git
Ben de yeni geldim. hastalandım.
Yatak döşek yatıyordum.
Telefon 7.kattan irtifa kaybetti. Söyledim yanlış yoldasın diye ama yolunu değiştirmeden aşağı gitti.
Kendinize iyi bakın. Geldikçe buraya uğrarım.
selam kızlar
erkeğiniz geldi :))
bu konuda takılılalım artık :D
selam kızlar erkeğiniz geldi :)) bu konuda takılılalım artık :D İMAJJJJJJJ, 5 yıl önce - Alıntıya git
Senin gibi ben de erkeğim ayol :)
Aramızda erkek mi var
Hayırlı uğurlu olsun , biraz klasik olacak ama inşallah son sayfa olur :) Ertaannn, 5 yıl önce - Alıntıya git
bana da ufletir misin :))
Nerdesin hayta Ertaannn
paraları alıp kaçtın mı ulen
Senin gibi ben de erkeğim ayol :) Aramızda erkek mi var Falkonettim, 5 yıl önce - Alıntıya git
bacı bacı takılırız o zaman
bacı bacı takılırız o zaman İMAJJJJJJJ, 5 yıl önce - Alıntıya git
Şimdi oldu bacım.
Cimriyi gören oldu mu bu sokakta.