Var ol yav O da seviyor ;) Padişahhhh, 5 yıl önce - Alıntıya git
Var ol yav
O da seviyor ;)
Padiciğim umut bazen işkencedir bilgin olsun:))
Padiciğim umut bazen işkencedir bilgin olsun:)) ttemo, 5 yıl önce - Alıntıya git
İşkence de olsa ...çıkmadık candan.umut kesilmez....;))
Panzehir ne anlasin üstadım yeni şair o henüz ham .Sen gibi pişip yanmamış ki ;) Pamukkkk, 5 yıl önce - Alıntıya git
Panzehir ne anlasin üstadım yeni şair o henüz ham .
Sen gibi pişip yanmamış ki ;)
Ya ya ne demezsin bi benim akrostislere bak bi de sizinkilere. Cevher herkes cevher :)
Subliminal mesaj veriyoruz surda sen de soguk diyorsun :)) inception09, 5 yıl önce - Alıntıya git
Subliminal mesaj veriyoruz surda sen de soguk diyorsun :))
Sübliminal mesajını severim incep:))
Pamuk bu pişme süresi ne kadar ortalama benim şairlik denemem bugün aslında ilk ve sondu pek ümitsiz gördüm kendimi :))
Sübliminal mesajını severim incep:))Pamuk bu pişme süresi ne kadar ortalama benim şairlik denemem bugün aslında ilk ve sondu pek ümitsiz gördüm kendimi :)) panzehir014, 5 yıl önce - Alıntıya git
Piseceksin ama pistigini anladin mi sir kayboluyor. Hep hamim diyeceksin. Bildim dedin mi bittin haci :) Boyle oluyor bu isler.
.
Piseceksin ama pistigini anladin mi sir kayboluyor. Hep hamim diyeceksin. Bildim dedin mi bittin haci :) Boyle oluyor bu isler. inception09, 5 yıl önce - Alıntıya git
Umutlu ....Büyüksüüün...vay bee...;)
. legamin, 5 yıl önce - Alıntıya git
Virgüle gectik artik. Nokta dünün konusuydu :)
Zor iş şairlik üstadım ,ağaçla konuş kediyle aglaş .
En iyisi yazanın olmalı ;)))
Nokta mida aldim geldim :)
Şaka mı..:))
Zor iş şairlik üstadım ,ağaçla konuş kediyle aglaş .En iyisi yazanın olmalı ;))) Pamukkkk, 5 yıl önce - Alıntıya git
Agacla konusan ben degilim Pamukkk. Carpisan Sesler hocam ve bir dostuymus. Ben o boyuta gecemedim dah :)
Bizim tayfa kafayı kırmış :)
Edebiyat sayfasına dönmüş burası :) Amirimizin 8:10 vapuru sayfasına misilleme var gibi geldi...
Şu iğne oyası reklamını yapan denyoya ceza verecek editör var mı acep ?
Efruz kardeşimle nisa da gelmiş. Kadroda eksik kalmamış
Agacla konusan ben degilim Pamukkk. Carpisan Sesler hocam ve bir dostuymus. Ben o boyuta gecemedim dah :) inception09, 5 yıl önce - Alıntıya git
olsun üzülme azimlisin geçersin ;)
Niye ben illa sen dedin sanıyorum,sanırım bu bir işaret , gecmen an meselesi bana malum oluyor ;)
Bizim tayfa kafayı kırmış :) Edebiyat sayfasına dönmüş burası :) Amirimizin 8:10 vapuru sayfasına misilleme var gibi geldi... Şu iğne oyası reklamını yapan denyoya ceza verecek editör var mı acep ? Efruz kardeşimle nisa da gelmiş. Kadroda eksik kalmamış Mete-Kagan, 5 yıl önce - Alıntıya git
Metecim aman sataşma olsun iğne oyası zararsız, youtuber arkadaş demekki izleyelim para kazansin ,
olsun üzülme azimlisin geçersin ;)Niye ben illa sen dedin sanıyorum,sanırım bu bir işaret , gecmen an meselesi bana malum oluyor ;) Pamukkkk, 5 yıl önce - Alıntıya git
Burda iyiyim ben :) kendi kendime konusuyorum. Bu hangi boyut? 5inci derece huni seviyesi :)
Burda iyiyim ben :) kendi kendime konusuyorum. Bu hangi boyut? 5inci derece huni seviyesi :) inception09, 5 yıl önce - Alıntıya git
Ben direksiyonla konuşuyorum ,,,,işyerinde çok bunalirsam masamla ;)senden iyiyim sanırım ..sonuçta bir muhatap alıyorum ;)sen 5 isen ben 4.seviye mi oluyorum şimdi.
Ben direksiyonla konuşuyorum ,,,,işyerinde çok bunalirsam masamla ;)senden iyiyim sanırım ..sonuçta bir muhatap alıyorum ;)sen 5 isen ben 4.seviye mi oluyorum şimdi. Pamukkkk, 5 yıl önce - Alıntıya git
4.5 tan 5 :)
4.5 tan 5 :) inception09, 5 yıl önce - Alıntıya git
Ağaçla konuşan 3 o zaman
Sonuçta ağaç canlı.. ;)
Metecim aman sataşma olsun iğne oyası zararsız, youtuber arkadaş demekki izleyelim para kazansin , Ertaannn, 5 yıl önce - Alıntıya git
:)
Editöre ilettim geçtim 26 nisan sayfasında. Gereğini yapıp yapmamak kendilerine kalmış.
Sherifin rehabilitasyonu iyiye gidiyordu ama 26 nisan sayfasında yine vitesten attı :)
Son günlerde çok iyi gidiyordu halbuki... Henüz küfür etmedi, eksicilere kızmadı hatta orda artı rekoruna koşuyor :) Hasta tedaviye yanıt veriyor. Gelişmeler olumlu