bakalım ban bitmişmi..
gecmiş olsun legamin, 5 yıl önce - Alıntıya git
gecmiş olsun
Teşekkür ederim saol devrem..
Gelionuzmu?
selaminko
Günaydın..
selaminko İMAJJJJJJJ, 5 yıl önce - Alıntıya git
Günaydın
Birinin seni kucumsemesi senden bişey götürmez ama birinden biseyler alır götürür...
Çok hastayım 3 gündür yataktan cikamiyon sağlam üşüttüm reis... unforgiven62, 5 yıl önce - Alıntıya git
Çok hastayım 3 gündür yataktan cikamiyon sağlam üşüttüm reis...
Bı telefon kadar yakınım,
Çok geçmiş olsun geç gördüm yazını kendine dikkat et güzel insan:)
:) Editöre ilettim geçtim 26 nisan sayfasında. Gereğini yapıp yapmamak kendilerine kalmış. Sherifin rehabilitasyonu iyiye gidiyordu ama 26 nisan sayfasında yine vitesten attı :) Son günlerde çok iyi gidiyordu halbuki... Henüz küfür etmedi, eksicilere kızmadı hatta orda artı rekoruna koşuyor :) Hasta tedaviye yanıt veriyor. Gelişmeler olumlu Mete-Kagan, 5 yıl önce - Alıntıya git
:)
Editöre ilettim geçtim 26 nisan sayfasında. Gereğini yapıp yapmamak kendilerine kalmış.
Sherifin rehabilitasyonu iyiye gidiyordu ama 26 nisan sayfasında yine vitesten attı :)
Son günlerde çok iyi gidiyordu halbuki... Henüz küfür etmedi, eksicilere kızmadı hatta orda artı rekoruna koşuyor :) Hasta tedaviye yanıt veriyor. Gelişmeler olumlu
Dostuma selam söyle :))
Padiciğim umut bazen işkencedir bilgin olsun:)) ttemo, 5 yıl önce - Alıntıya git
Padiciğim umut bazen işkencedir bilgin olsun:))
Sana giden yollar gibimi:))
Ya ya ne demezsin bi benim akrostislere bak bi de sizinkilere. Cevher herkes cevher :) inception09, 5 yıl önce - Alıntıya git
Ya ya ne demezsin bi benim akrostislere bak bi de sizinkilere. Cevher herkes cevher :)
Edison hiç vazgeçmedi hep denedi :)(:
Bizim tayfa kafayı kırmış :) Edebiyat sayfasına dönmüş burası :) Amirimizin 8:10 vapuru sayfasına misilleme var gibi geldi... Şu iğne oyası reklamını yapan denyoya ceza verecek editör var mı acep ? Efruz kardeşimle nisa da gelmiş. Kadroda eksik kalmamış Mete-Kagan, 5 yıl önce - Alıntıya git
Bizim tayfa kafayı kırmış :)
Edebiyat sayfasına dönmüş burası :) Amirimizin 8:10 vapuru sayfasına misilleme var gibi geldi...
Şu iğne oyası reklamını yapan denyoya ceza verecek editör var mı acep ?
Efruz kardeşimle nisa da gelmiş. Kadroda eksik kalmamış
Rekabet yok dostluk var:)))
Tayfa , sayfaya yağmur olup yagdim benden şimdilik bukadar çay demledim gelen grup kahvaltısını afiyetle yapsın herkese kolay gelsin:))
Eskiden buralar cayir cimedi aha şu ilerisi 2b araziydi sonradan parsellediler cannnAli, 5 yıl önce - Alıntıya git
Eskiden buralar cayir cimedi aha şu ilerisi 2b araziydi sonradan parsellediler
Personel 4b oldu;)
bunu yazmam lazımdı cannAli:)))
Günaydın kasaba halkııı..
Günaydın eksi-meyen dostlar..
Günaydın brolar..
Günaydın hanımlar...
Günaydınn sana da ;)
https://youtu.be/D6oS47kTE9c
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar RABBİM gönlünüze ferahlık, evlerinize huzur,işlerimize iadeyi nasip etsin inşallah
Günaydın millet
https://youtu.be/MUnhQOZcqE0
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar RABBİM gönlünüze ferahlık, evlerinize huzur,işlerimize iadeyi nasip etsin inşallah karabela 55, 5 yıl önce - Alıntıya git
Amin elticim
Sana bana birer keriz istemeyi unuttun .halıları sildin mi
Soruyordun ?
Kahvaltı müziğiniz benden amaç fazla kiloları verdirmek,
https://youtu.be/x0HtTm4Eanc