26 Nisancıları ve tabi sizleri unutmadığımı hatırlatmamaya geldim. Hepinizi saygı ve özlemle anıyorum. Evet şimdi gidiyorum. Sözlükteki başlığada yazacağım zira yazarlığım gitmediyse. Görüşürüz, kendinize iyi bakın. Seviyorum sizleri.
26 Nisancıları ve tabi sizleri unutmadığımı hatırlatmamaya geldim. Hepinizi saygı ve özlemle anıyorum. Evet şimdi gidiyorum. Sözlükteki başlığada yazacağım zira yazarlığım gitmediyse. Görüşürüz, kendinize iyi bakın. Seviyorum sizleri. 4EkimSheriff, 1 yıl önce - Alıntıya git
Şerif neredesin sen özledim seni seviyorum seni hele bir eksici geber demeni çok özledim
Şerif neredesin sen özledim seni seviyorum seni hele bir eksici geber demeni çok özledim Beymn-38, 1 yıl önce - Alıntıya git
Trendline06 gitti mi..?
Beymen nasilsin abicim sevgini taaa burdan biz hissettik kib geri gelcez coq yakinda :) JW Argo İzmir 3310, 1 yıl önce - Alıntıya git
Duygular karşılıklı müdürüm saygılar sunuyorum
Duygular karşılıklı müdürüm saygılar sunuyorum Beymn-38, 1 yıl önce - Alıntıya git
Vafrizci bir hoşgeldin demedinya len alacağın olsun kafan kiyakmi ne Bercodi, 1 yıl önce - Alıntıya git
Vafrizci bir hoşgeldin demedinya len alacağın olsun kafan kiyakmi ne
seni taniyamadim
GIRAL
Sizler nisancilar nedir sherif İşini hallet gel bekliyorum Vaftizci manyaqinida al gel Avrupa yi karistirip gelecek kafaya koymuş JW Argo İzmir 3310, 1 yıl önce - Alıntıya git
gasabanin serifi amsterdam daysan goruselim
bugun hollanda da king s day festivali var millet . sokakta partiliycez bugun .
gece yattim nezarette ertesi gun hasta bi kanepe
sabah yazdi her gazete murda manset olmus mus banane
:D
rotterdam west
https://www.youtube.com/watch?v=URwwo3xyFQA
gece yattim nezarette ertesi gun hasta bi kanepe sabah yazdi her gazete murda manset olmus mus banane :D rotterdam west https://www.youtube.com/watch?v=URwwo3xyFQA EL CHAPO, 1 yıl önce - Alıntıya git
Kadir gecemiz mübarek olsun rabbim bu gecenin hürmetine feraha çıkarsın.Haksizliga uğramış, açık, ihraç,zarf gelip bekleyen tüm masumların yardımcısı olsun saygılar sunarım..
iyi akşamlar...
İyi geceler neredesiniz tayfacanlar
İyi geceler neredesiniz tayfacanlar Beymn-38, 1 yıl önce - Alıntıya git
Bayram once son mesaiyi yaptik JW Argo İzmir 3310, 1 yıl önce - Alıntıya git
vay be yillar sonra memur olarak ende 9 gun tatile ciktin ha :D
sigarayi birak