Şef iyiyim teşekkürler sağolun şu an bir sıkıntı yok ama kurbanlık koyun gibi kesilecek günü bekliyoruz bayağı bir ihraclar olmuş aktif çalışan lardan çok açıkta var 400 falan deniliyor Beymn-38, 11 ay önce - Alıntıya git
Şef iyiyim teşekkürler sağolun şu an bir sıkıntı yok ama kurbanlık koyun gibi kesilecek günü bekliyoruz bayağı bir ihraclar olmuş aktif çalışan lardan çok açıkta var 400 falan deniliyor
Rabbim en kısa zamanda ferahlatsın inşaallah
Rabbim en kısa zamanda ferahlatsın inşaallah aynur-09, 11 ay önce - Alıntıya git
Amin amin amin inşallah teşekkürler sağol 1000 civarında ihraç olmuş
Gunaydin gencler JW Argo İzmir 3310, 11 ay önce - Alıntıya git
Merhaba nasılsın müdürüm ve tayfam
Merhaba nasılsın müdürüm ve tayfam Beymn-38, 11 ay önce - Alıntıya git
iyi akşamlar...
Nihayet yangın kontrol altına alınmış
çok şükür..
iyi akşamlar... Nihayet yangın kontrol altına alınmış çok şükür.. aynur-09, 11 ay önce - Alıntıya git
Calisiyoruz hocam mesai kavramj kalmadi tas ustunde uyuduk JW Argo İzmir 3310, 11 ay önce - Alıntıya git
Hayırdır müdürüm ormancimi oldun (?
Hayırdır müdürüm ormancimi oldun (? Beymn-38, 11 ay önce - Alıntıya git
Yok abicim Afad a tayin oldum organize isler :) JW Argo İzmir 3310, 11 ay önce - Alıntıya git
Başarılar diliyorum yeni işinde ve hayatında hesabı ahirete bıraktık artık
Başarılar diliyorum yeni işinde ve hayatında hesabı ahirete bıraktık artık Beymn-38, 11 ay önce - Alıntıya git
Gecici gorevlendrme daha nice yeni islere kapi demek bu :) yinede sagolasin JW Argo İzmir 3310, 11 ay önce - Alıntıya git
Asli görevin nedir
Asli görevin nedir Beymn-38, 11 ay önce - Alıntıya git
iyi günler...