Editörler : **sude**
«121314151617181920212223»

İMAJJJJJJJ
Yasaklı
27 Aralık 2017 13:35

baskanim sabir ...

Osmanlıyımben, 6 yıl önce

Aydinlanmayan gunlere gunaydinnnnn

İMAJJJJJJJ
Yasaklı
27 Aralık 2017 13:37

ula bu sarkiya bile eksi vermisler

İMAJJJJJJJ, 6 yıl önce

https://www.youtube.com/watch?v=V4wTHEpzlZE

tugra-bjk
Memur
27 Aralık 2017 13:42

Vaftizci bura senin sayfan.senin ne işin var yad ellerde.eksiciye soba borusu.geber eksici

Sheriff.
Yasaklı
27 Aralık 2017 13:47

bende baya yazıştım iki tarafında kendine göre haklı / haksız nedenleri var neyse artık sayfa taşındı bir yandan iyi oldu boş ver herkesin kendi bileceği iş kendileri kaybeder kendileri kazanır kapmayanı kaparlar hesabı çok şey etmemek lazım sizde gelin açın bir üyelik ben gibi iki yere de takılın brocum

MeczupAlp, 6 yıl önce

Artik diledigin gibi yazabilirsin, trollere sövebilirsin. Bende akşam agizima geleni genelden ve özelden edite söyledim. Trollere sahip çikti sayfaya sahip çıkmadi.

Sheriff.
Yasaklı
27 Aralık 2017 13:49

bu arada yeni sayfa hayırlı uğurlu olsun cumaliden taşınmışız iyi olmuş özüne dönmüş

kimmişimben
Daire Başkanı
27 Aralık 2017 14:08

Bende seni seviyorum caniskom

Emegine yuregine saglik:)))

panzehir014, 6 yıl önce

:)))) ne ugrastım kafiyeler için bir bilsen :))

Seviliyorsun ablişim

Ertaannn
Kapalı
27 Aralık 2017 14:20

Şerif hoşgeldin , moderatör oldun madem gelip orda küfür etsek ceza vermezsin bize üyelik alıp geleyim sövecegim kişiler var zuhaha. Hayırlı olsun . Ben biraz küfür derleyip toplayayım yada boşver senin orijinal kufurlerin vardı onlardan kopya çekeyim

Sheriff., 6 yıl önce

dün akşam 26 nisanda danın kuyruğu koptu ortalık savaş alanına döndü baktım editör yazıyor dur dedim bende iki kalem bir şeyler karaladım sonra Cüneyt mesaj attı biraz konuştuk dedim böyle böyle hesabım durduk yere neden yasaklandı vs. baktı etti kaldırılması için gereken yerlere ilettim sonrası üst yönetime kalmış dedi.

Sonuç hesabımın banı kaldırılmış. kendisine teşekkür ediyorum beni utandırdı pek umudum yoktu deneyeyim dedim bir baktım giriş yaptı.

bu arada mete müsteşar rütbesine gelmiş :)

artık arada yazarım buraya ama çoğunlukla diğer yerdeyim malum orada moderatörüm artık sorumluluğum var

kendimi komiserliği kazanmış memur gibi hissediyorum memurken kafa rahat rütbeliyken işler daha çok sorumluluk daha fazla ...

sizleri de beklerim bütün 26 nisan tayfası göç etti buradaki 26 nisan sayfası hayalet şehire dönmüş

ama tabi derseniz kullanımı zor vs. haklısınız mobilden biraz sıkıntılı pc üzerinden daha rahat ama alışınca mobilden de işlem yapabilmek mümkün

neyse mühim değil maksat çoğunluğun kararı gönüller bir olsun saygı duyarım teklif var ısrar yok ben artık iki yerde de aktifim zaten

neyse görüşürüz gene gelirim arada selam vermeye sohbete vs. acil bir şey olursa özelden yazarsınız özel açık.

iade yağmuruna tutulmanız dileğiyle gececi tayfa kasaba ahalisi.

komuta Mete de Müsteşar adam :D

kimmişimben
Daire Başkanı
27 Aralık 2017 14:25

Nerdesiniz yaa surda azbir zamanim vardi sohbet icin herkes arazi olmus simdi ben giderim herkes gelir :))

panzehir014
Kapalı
27 Aralık 2017 14:43

O kadar tempoya nasıl dayanıyorsun abla ya helal sana ben o kadar eringec oldum ki bardağı surdan suraya koyasım gelmiyo :D

kimmişimben, 6 yıl önce

Nerdesiniz yaa surda azbir zamanim vardi sohbet icin herkes arazi olmus simdi ben giderim herkes gelir :))

inception09
Yasaklı
27 Aralık 2017 14:48

Tam olarak nerden nereye :)

panzehir014, 6 yıl önce

O kadar tempoya nasıl dayanıyorsun abla ya helal sana ben o kadar eringec oldum ki bardağı surdan suraya koyasım gelmiyo :D

Ertaannn
Kapalı
27 Aralık 2017 14:49

Aynı ben ;) birisi yemeğimi ağzıma kadar getirse sonra cenemi aç kapa yapsa off ya yine acıktım kim yemek yiyecek şimdi

panzehir014, 6 yıl önce

panzehir014
Kapalı
27 Aralık 2017 14:55

Sekillerle semalarla anlatmamı istiyorsun demek:)) tamam.. :))

Bardakla yanyana oturuyorum suan sehpa yanımda ama eriniyorum :))

inception09, 6 yıl önce

Tam olarak nerden nereye :)

kimmişimben
Daire Başkanı
27 Aralık 2017 14:59

Bende şaşırdım artik nereye yetisecegimi bilemiyorum ve sanirim hasta olcam etlerim sanciyor sizliyor ben gidici:))

Guvencede yok allahim allahimmm:)))

Az dinlenmem lazim

panzehir014, 6 yıl önce

MeczupAlp
Daire Başkanı
27 Aralık 2017 15:00

Bardagin edepsizligi, senin bu halini görüp kalkip eline gelmiyo dimi. Ne kadar anlayişsiz eşyalarimiz var.

panzehir014, 6 yıl önce

Sekillerle semalarla anlatmamı istiyorsun demek:)) tamam.. :))

Bardakla yanyana oturuyorum suan sehpa yanımda ama eriniyorum :))

Mete-Kagan
Müsteşar
27 Aralık 2017 15:01

Selam tayfa...

Müsteşar olmuşum yav :)

Sherifin rehabilitasyon süreci nasıl ama? :)

Adam moderatör bile oldu...

kimmişimben
Daire Başkanı
27 Aralık 2017 15:01

Ben pisirdigim yemegi bile yiyemiyorum benim zaman sıkıntım var :))

Ertaannn, 6 yıl önce

Aynı ben ;) birisi yemeğimi ağzıma kadar getirse sonra cenemi aç kapa yapsa off ya yine acıktım kim yemek yiyecek şimdi

panzehir014
Kapalı
27 Aralık 2017 15:02

Hahhahahah sen benden beter durumdaymıssın Ertan iki üç level sonra yetişirim sana.

O degilde ben simdi düşünüyorum iade felan olsam ayakta uyurum herhal tembel oldum cıktım iyice:)) sen napıyon bu işi ya

Ertaannn, 6 yıl önce

panzehir014
Kapalı
27 Aralık 2017 15:05

Demi yani kırılmak istiyo canları halden anlamıyolar. Açıktayım ben ya depresyondayım accık anlayış :))

MeczupAlp, 6 yıl önce

Bardagin edepsizligi, senin bu halini görüp kalkip eline gelmiyo dimi. Ne kadar anlayişsiz eşyalarimiz var.

inception09
Yasaklı
27 Aralık 2017 15:06

Gidiciysen, guvencesi olan da gidiyor olmayan da. Ama sen oyle seyler soyleme uzuluyor ben. Bos olmaktansa yorgun olmak daha iyi emin ol :)

kimmişimben, 6 yıl önce

Bende şaşırdım artik nereye yetisecegimi bilemiyorum ve sanirim hasta olcam etlerim sanciyor sizliyor ben gidici:))

Az dinlenmem lazim

panzehir014
Kapalı
27 Aralık 2017 15:07

Aman allah korusun dikkat et kendine abla şom agızlımıyım neyim ya masallah dedigim üç gün yasıyo :(((

kimmişimben, 6 yıl önce

Az dinlenmem lazim

Toplam 25894 mesaj
«121314151617181920212223»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi