Editörler : E.Kayı Han
16 Ocak 2018 09:41

TÜİK mobbing

MOBBİNG AÇIK BİR İNSAN HAKKI İHLALİDİR.

Kamu çalışanları bir taraftan haksız ve hukuk dışı uygulamalara maruz kalırken diğer yandan insanlık onurunu zedeleyen davranış ve söylemlere de muhatap olmaktadır. Çalışanları fiziksel ve duygusal açıdan yıpratan mobbingin önlenmesi ve çalışanların mobbing zorbalarına karşı korunması için mutlak suretle yasal mevzuata ihtiyaç bulunmaktadır.

MOBBİNG KAMU KURUMLARINDAKİ İŞ VERİMİNİ DÜŞÜRÜYOR

Mobbing'e karşı derhal yasal bir

mevzuat yapılmalıdır, Zira Devletimiz bu anlamsız ve saçma eylemden dolayı iş kaybına uğramaktadır

Farklı siyasi görüşten ya da Yandaş Sendikadan değilseniz her an baskı ve yıldırma eylemi ile karşı karşıya kalacaktır diye düşünüyoruz. Anayasa nezdinde her vatandaş eşittir yazısı buradan Kamu Kurum yöneticilerine hatırlatma gereği duyuyoruz. Makamda bulunduğunuz yerler Sizin özel mülkünüz yada özel iş yeriniz değildir, yasal olmayan hiç bir eylem içerisine giremezsiniz

Anayasamızda her vatandaş ve her memur Devlete karşı eşittir ilkesi zedeleniyor düşüncesindeyiz. bu tarz hareketler Demokrasiyi zedeler düşüncesindeyiz.

Mobbing uygulama neticesinde tek tip Sendikacılık yaratılmaktadır. diye düşünüyoruz bu uygulama neticesinde gelecekte bu işin Rövanşa dönüşmesi kesinlikle olacaktır diye düşünüyoruz. Baskı neticesinde Yandaş Sendikaya üye olmaları noktasında üzüntülerini dile getiren Memur arkadaşların sayısı git gide artmaktadır.

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi