Editörler : crops35
24 Ocak 2018 17:35   

4 Aralıktan sonra işe başlayanlar

Sizce 4 aralıktan sonra işe başlayanlarla ilgili bir düzenleme yapılır mı ?

24 Ocak 2018 17:40

bahtibelirsiz1
Müsteşar Yardımcısı

sizi bir 10 sene taşeron çalıştırıp sonra kadroya alabilirler neticede taşeron kalkmadı 10 sene nedir ki çabuk geçer umudunuzu kesmeyin

24 Ocak 2018 18:41

taseronhemsire
Aday Memur

sizi bir 10 sene taşeron çalıştırıp sonra kadroya alabilirler neticede taşeron kalkmadı 10 sene nedir ki çabuk geçer umudunuzu kesmeyin

bahtibelirsiz1, 5 yıl önce - Alıntıya git

Kardeşim taşeron firma ortadan kalkıyor nasıl devam edicez?

25 Ocak 2018 06:57

bahtibelirsiz1
Müsteşar Yardımcısı

Kardeşim taşeron firma ortadan kalkıyor nasıl devam edicez?

taseronhemsire, 5 yıl önce - Alıntıya git

https://youtu.be/6HQhOpOQdeo

izle bakalım kalkıyor mu taşeron firmalar ?

25 Ocak 2018 07:05

taseronhemsire
Aday Memur

https://youtu.be/6HQhOpOQdeo

izle bakalım kalkıyor mu taşeron firmalar ?

Kardeşim bunu diyen sosyal güvenlik uzmanı resmi bir makam değil .

25 Ocak 2018 08:21

Taşeroniş
Aday Memur

memurlar net lütfen konuyu gündeme taşısın.kurumlarımızdan bilgi alamıyoruz,onlarda bilmiyor.

25 Ocak 2018 08:24

Taşeroniş
Aday Memur

Ayın 3ünde giren kadroya girdi.bizim belgelerimizi ekimden beri bekletip 4aralıktan sonraya kaldık

25 Ocak 2018 08:27

Taşeroniş
Aday Memur

lütfen memurlar netin sayın yöneticileri bari siz bizim sesimizi duyurun..uyuyamaz olduk..işten çıkarılma korkusuyla hergün iş yerine gidiyoruz..rica ediyorum bari siz bize kulak verin.

25 Ocak 2018 08:33

bahtibelirsiz1
Müsteşar Yardımcısı

lütfen memurlar netin sayın yöneticileri bari siz bizim sesimizi duyurun..uyuyamaz olduk..işten çıkarılma korkusuyla hergün iş yerine gidiyoruz..rica ediyorum bari siz bize kulak verin.

Taşeroniş, 5 yıl önce - Alıntıya git

Kadro başvurusu yapamayan herkesin durumu tam da böyle işte herkes işe son günüymüş stresi tedirginliği ile gidiyor böyle çalışılan iş yerinden hayır gelir mi? Bu psikoloji ile çalışan personelden verim alınır mı? Az mantıklı düşünsün bakalım hükümet???

25 Ocak 2018 09:00

Taşeroniş
Aday Memur

Kadro başvurusu yapamayan herkesin durumu tam da böyle işte herkes işe son günüymüş stresi tedirginliği ile gidiyor böyle çalışılan iş yerinden hayır gelir mi? Bu psikoloji ile çalışan personelden verim alınır mı? Az mantıklı düşünsün bakalım hükümet???

aynen hocam önümüzü göremiyoruz.

25 Ocak 2018 10:41

bjk1903bjkbjk
Aday Memur

Bu durum bendede var kurumdaki hiç kimse ne olucak bilmiyor ne saçma birşey ya

25 Ocak 2018 10:42

bjk1903bjkbjk
Aday Memur

Madem taşeronlukkalkacak niye 4 aralıktan sonra işçi alınamaz kanunu getirmiyorsun bizi neye aldılar ben hiçbirşey anlamadm 3 ay çalıştırmak için mi

25 Ocak 2018 10:52

bahtibelirsiz1
Müsteşar Yardımcısı

Madem taşeronlukkalkacak niye 4 aralıktan sonra işçi alınamaz kanunu getirmiyorsun bizi neye aldılar ben hiçbirşey anlamadm 3 ay çalıştırmak için mi

bjk1903bjkbjk, 5 yıl önce - Alıntıya git

Hadi cevap verin buna adam mantık sorusunda nokta atışı yapmış, eğer kamuda bir daha taşeron olmayacak olsaydı neden yine taşeron alındı? Sorunun cevabı burada taşeron kalkmadı !!!

25 Ocak 2018 11:02

taseronhemsire
Aday Memur

Arkadaşlar konuyu ne kadar güncel tutarsak o kadar iyi olur .

25 Ocak 2018 11:25

Taşeroniş
Aday Memur

bjk1903bjkbjk, 5 yıl önce - Alıntıya git

bimer e cimer e yazdım cevap vermediler,geri dönüş yapmadılar.170i aradım hiç bir şey bilmiyorlar.lütfen anasayfada gündeme getirilsin..çok mağduruz

25 Ocak 2018 14:07

bjk1903bjkbjk
Aday Memur

bimer e cimer e yazdım cevap vermediler,geri dönüş yapmadılar.170i aradım hiç bir şey bilmiyorlar.lütfen anasayfada gündeme getirilsin..çok mağduruz

170 nereden bilecek ki. Yeniden nasıl alım oluvak diye bir yasa açıkca çıkmadı ki herkes kulaktan dolma yorum yapıyor. İşimiz sıkıntı ama ben açıklanan kadrolarda kadroya alınmayanlar olmıs diye okudum memurler nete buda bunu gösteriyor. Taşörenlik kalktıysa kadroya alınmayanlar işten mı çıkarılacak buda hani kimse mağdur löayacaktı sorusunu akla getiriyor

25 Ocak 2018 19:39

hasanpoy2007
Aday Memur

SEçim yaklaşıyor bir parti alım daha olur bence.AKP ekonomide tıkandı,oylar eridi.

25 Ocak 2018 20:11

SorunCevaplayıN
Genel Müdür

Ayın 3ünde giren kadroya girdi.bizim belgelerimizi ekimden beri bekletip 4aralıktan sonraya kaldık

Peki esas soru şu siz ise girerken kadroya alınacağıniza dair bir söz verildi mi ? Boy bir söz varsa verenlerin yakasına yapışın hakkınızı isteyin. Diğer bir soru ise girerken size 3 ay 5 ay 1 yıl çalışacaksınız diye vaad verildi mi ? Eğer öyle ise zaten sorunuzun cevabı orda

26 Ocak 2018 15:21

taseronhemsire
Aday Memur

.

26 Ocak 2018 22:23

bjk1903bjkbjk
Aday Memur

Çaliştiği kurumlarla konişan yok mu arkadaşlar ne diyorlar ?

27 Ocak 2018 18:40

taseronhemsire
Aday Memur

.

Toplam 200 mesaj