Editörler : supporters.


Kapalı
15 Şubat 2018 23:03

Lisans üstü program dondurma hakkında

Merhaba ben bir x üniversitesinde doktoraya kayıt yaptırdım. Nasıl dondurabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


SARKISSbalyan
Daire Başkanı
17 Şubat 2018 14:33

ders kayıt döneminde dondurabilirsiniz. doktora yı bilmiyorum ama tezli yl de fazla 2 dönem dondurma hakınız vardır. bir dilekçe ile sebebini de yazarak dondurabilirsiniz. (isterseniz ekonomik durumlar yazın bir inceleme veya belge gerekmez ama yinede yönetmeliği okuyun tabi eğer sağlık nedeni ile ise rapor göstermek zorundasınız ama ekonomik sorunlar yazarsanız belge gerekmez)

yönetmeliği okuyarak dr. programında kaç dönem dondurabileceğinizi öğrenebilirsiniz. ayrıca dondurarak geçirilen süreler eğitim süresinden sayılmaz diye biliyorum.


SARKISSbalyan
Daire Başkanı
17 Şubat 2018 14:35

not: dilekçeyi kendiniz yazmayacaksınız ,enstitünün "formlar" kısmında ilgili dilekçe var zaten siz sadece gerekli yeri dolduracaksınız.

her ne sebepten donduruyorsanız geçmiş olsun.


Nesois
Kapalı
17 Şubat 2018 20:36

Teşekkürler benim sorunum, mahkeme kararı ile doktoraya başlıcam ve üniversite mahkeme kararını tam uygulama konusunda hassas davranmıyor . 1 yıl önce programa başlatması gerekirken başlatmadı. Önce tazminat ödemesi gerekiyor ama ödemiyor. bende tam uygulanana kadar başlamak istemiyorum.


Nesois
Kapalı
18 Şubat 2018 20:47

başka fikri olan var mı acaba

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi