Editörler : F16 Gökçen

awicennaa
Aday Memur
08 Kasım 2021 23:14

Geleceği görüyordurda ondan
wildtiger, 6 yıl önce

25 yaşını geçmiş bir kızı annesi neden evlendirmek istemez?

kızına çok düşkün olduğundan mı acaba?


awicennaa
Aday Memur
08 Kasım 2021 23:17

Buda doğruu
rümeysaaav, 6 yıl önce

bekarlık sultanlık


bakacak46
Memur
09 Kasım 2021 06:34

Eğerki evlendiğin kişiyle iyi anlaşırsan evlilik çok güzel.bende çalışıyorum eşimde çalışıyor bundan dolayı çocuğu 5yıl sonra düşündük ve şuan bir çocuğumuz var gerçekten Çocuk bambaşka bir şey.çok pişmanız keşke daha önce yapsaymışız.bazen eşimle tartışmalarımız oluyor ve biz tartışmalara kesinlikle ne onun nede benim ailemi müdahil ediyoruz.kendiliğinden barışıyoruz.sık ve büyük olmamak kaydıyla tartışma küçük kavgalar evliliğin olmassa olmazı.yani olmalı . birde eşinin ailesi ve kendi ailenin kendi ailen üzerinde çok söz sahibi olmasın çünkü artık sende bir ailesin eğer ki ailene dışardan müdahale olursa ne mutluluğun kalır ne huzurun.yani kısaca kafa dengini bulmuşsan kesinlikle evlen

aydın3131
Aday Memur
09 Kasım 2021 18:36

Evlilik Avrupa'da tangodur, bizde halay gibidir. Yani ailelerin anlaşması da evliliği etkiliyor.

HAMZA88
Aday Memur
09 Kasım 2021 20:50

Adam güzel yazmış be var beğenmeme nedir ya millet kafayı yemiş kardes
adıyaman020202, 6 yıl önce

uyum olursa dünyanın en güzel işi.

bekarlıkta kolay değil çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik yalnız yapılınca da hiç çekilmiyor. :)


Gydm
Müsteşar Yardımcısı
30 Kasım 2021 19:14

Evli insanların sabır edeceksin hoşgörülü olacaksın sözleri çok acı hayat boyu sabır edemezsin ki patlarsin bı yerde. Ben bekarım evlilikte en önemli olan çocuktur bence insanoğlu kendi kendine muhalif bir varlık . Evli olmak çocuk sahibi olmak toplumun beklediği bişey hiç evlenmemiş bir insanın varlığını sürdürmesi ve sonu nasıl olur. Evlisin çocukların oldu mutlu bir yuvan var çocukların gelişim çağında mutlusun herşey güzel ama esin öldü çocukların sana bakmadı yine yalnız bir son olabilir.

kara fatma
Kapalı
01 Aralık 2021 06:44

6 yıl bitti 7 yoldayız ins.bir çocuğumuz var.gec evlendik.evlilik güzel kafa zengin olursa.vocuk başka birşey.eger cocuk yapacaksanız mutlaka 1 yil cocuk bakimi kursuna gidin.pedagoji bilince cocuk cok guzel olursa.unlu pedagoglarin oyun kitaplarını alın.o zaman dünya başka.

06 Aralık 2021 12:43

Ülke 3-5 seneye Suriye gibi olacak ve şimdiki çocuklar şimdiden trilyonlarca borç altına sokuldular şu anki iktidar tarafından. Şimdiki çocuklar büyüyünce çoğu Avrupalıların eline geçecek şirketlerde günlük 1 dolara falan köle gibi çalışan kişiler olacaklar.

Bu gitgide Ortadoğu bataklığına sallanmakta olan ülkede biraz geleceği görebilen akıllı kişi evlenip çocuk yapmaz. Ancak köylü kafasına ve cehaletine sahip kişiler hâlâ evlenip çocuk yapıyorlar ne yazık ki.

Evlenip çocuk yapmayanlar ülke Suriye gibi olunca ve iç savaş,dış savaş çıkınca gerekirse bir Balkan ülkesine kaçma fırsatına sahip olacak.Evlenip çocuk yapanlar hiçbir yere kaçamayacaklar!


kara fatma
Kapalı
23 Aralık 2021 01:38

Ne kadar karamsarsiniz ekonomik cokus.ayagini yorganina gore uzatirsan birsey olmaz.cocuklara maddi destek bir sekilde geliyor.onemli olan cocuklata davranislariniz.coddi sorumluluk işi. En cok 2 cocuk o da durumunuz iyise.bir cocuk ueterli.ama cok güzel birsey.

Toplam 89 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi