Editörler : cihan27E.Kayı Han
«91011121314151617181920»

zlatanoviç
Memur
09 Temmuz 2018 11:03

3-1 polisim. 4850 tl maaş + 860 tl terör tazminatı = toplamda 5710 ?

başka bir üyenin mesajı

zlatanoviç
Memur
09 Temmuz 2018 11:04

ben doğuda o rakami alan jandarma ast gormedim

1 hafta önce - Alıntıya git

Cevap: Görev yerim Urfa , 5.600 batı maaşı 1800 Doğu tazminatı , 780 yemek parası 310 yol kontrol parası alıyorum

Bu da başka bir üyenin mesajı

zlatanoviç
Memur
09 Temmuz 2018 11:06

bilg. mühendisi bekar 8/1 maaş 4250

Bu da bilgisayar mühendisi bir üyenin mesajı.

zlatanoviç
Memur
09 Temmuz 2018 11:11

Her şey ortada.Rakamlar yalan söylemez.

zlatanoviç
Memur
09 Temmuz 2018 11:17

Astsubay akrabam 2.500 maaş alırken ben 3.500 TL alıyordum. Şimdi o 4.600 alıyor.Bende eş yardımı hariç aynı rakamı alıyorum..

%40 fazla maaş alırken şimdi aynı maaşı almak...

Çoğu meslek gruplarına yapılan iyileştirmeler ortada iken, mühendislik meslek grubuna hiç bir şey yapılmaması garip değil mi?

Düz memur hariç bizden düşük maaş alan lisans mezunu kariyer meslek grubu kaldı mı merak ediyorum...

zlatanoviç
Memur
09 Temmuz 2018 11:36

Memurlar nete o kadar mesaj gönderdik ama nafile.Ana sayfada haber yapmadılar.

O yüzden MHP ile görüşmeye çalışalım.Yüz yüze, telefonla, e-mail ile, sosyal platformlar aracılığı ile MHP'ye ulaşmalıyız.Kısacası elimizden geleni yapmalı ve seçim beyannamesi ile verilen sözlerin tutulmasının sağlamalıyız.

Bu hususu gündemde tutmayı başaramaz isek unutulup gidecek ve bir daha da hiç bir şey

alamayacağız.

alithecoder
Aday Memur
09 Temmuz 2018 11:53

Haber yapılsın hep yukarıda kalsın bu başlık

09 Temmuz 2018 14:04

arkadaşlar ankarada görüşme olursa bende katılır kendimizi çok güzel ifade ederim , sadece

iletişim kurulacak doğru kişi seçilmeli , gerçekten bize iyileştirmeyi sesimizi durulabilirsek

vicdanende yaparlar, sayımızda çok fazla değil, devlete çok bir yükte getirmez, aksine daha

verimli çalışmalarla misli misli devlete katkısı olur,

ThePatriot1071
Aday Memur
09 Temmuz 2018 14:51

Ankarada görüşme olursa ben de katılabilirim

bakulu1311
Daire Başkanı
09 Temmuz 2018 15:08

Programcı kadrosunun TH ye geçmesi için Ankarada bulunan programcı kadrosundaki bir memur öncülük etmişti. Ne kadar siyasi var sivil toplum kuruluşu sendika bürokrat vs herkesle 3 yıl boyunca görüştü. En sonunda muradına erdi ve programcı kadrosu TH sınıfına geçti. Üstelik bu kişi mühendislik mezunu olup da programcı kadrosunda olan bir kişi değildi. kendisi işletme mezunu olup zamanında sınavsız geçiş varken programcı olmuş. Programcı kadrosunda bulunan mühendisleri örnek gösterip TH sınıfına geçiş için mücadele ettiler. Eğer böyle bir girişken sosyal bir kişi liderlik edip kendisine bir grup kurup Ankarada siyasilerle bürokratlarla sendika genel başkanlarıyla görüşebilirse bu iş olur. Aksi takdirde ne memurlar net haber yapar ne de siyasiler bu konuda adım atar.

zlatanoviç, 6 yıl önce

Memurlar nete o kadar mesaj gönderdik ama nafile.Ana sayfada haber yapmadılar.

O yüzden MHP ile görüşmeye çalışalım.Yüz yüze, telefonla, e-mail ile, sosyal platformlar aracılığı ile MHP'ye ulaşmalıyız.Kısacası elimizden geleni yapmalı ve seçim beyannamesi ile verilen sözlerin tutulmasının sağlamalıyız.

Bu hususu gündemde tutmayı başaramaz isek unutulup gidecek ve bir daha da hiç bir şey

alamayacağız.

salmangas
Aday Memur
10 Temmuz 2018 11:22

Yan yana masalarda çalışıp tamamen aynı işi yapmasına rağmen ?uzman? ünvanlı mesai arkadaşından 1.500-TL civarında düşük maaş alıp iş motivasyonunu yitirmemeye çalışan; karşı karşıya kaldığı maddi ve cezai sorumluluk gerektiren türlü risklere rağmen hiçbir mesleki sigortası olmayan ve özlük haklarında sürekli gerileme olan mühendislerin durumu gündeme getiren arkadaşlara teşekkür ederim. Durum en üst kademelere kadar iletilmeli?

hakos44
Aday Memur
10 Temmuz 2018 11:27

destekliyorum. ülkenin kalkınmasının en önemli ayaklarından biri mühendislerdir.

magnificy
Memur
10 Temmuz 2018 13:00

Umarım sesimiz duyulur...
10 Temmuz 2018 14:31

bakanlardan 5 tanesi mühendis yokmu iletişim kurmayı becerebilecek sesismizi duyurmaya ön ayak olacak birisi, gerçekten motivasyon yerlerde arkadaşlar, sürekli şantiyelerdeyiz, sürekli risk alıyoruz, en iyisini yaptırmaya en kalite şekilde insanlara konfor sağlamaya çalışıyoruz, mühendis olduğumuzu söylemeye utanır olduk artık, prestij yerlerde

zlatanoviç
Memur
10 Temmuz 2018 15:17

Arkadaşlar Murat KURUM, Ruhsar PEKCAN, Fatih DÖNMEZ gibi mühendis kökenli bakanlara sosyal medya ile ulaşmaya çalışalım.Ben Murat KURUM ve Ruhsar PEKCAN'a mesaj gönderdim.

metakz
Aday Memur
10 Temmuz 2018 17:21

bu kadar mühendis kökenli bakan varken bu iş artık çözülmeli, hepimiz bir şekilde ulaşmaya çalışalım, ulaşabilen arkadaşlar varsa yöntemlerini paylaşsınlar lütfen, sosyal medya- email- telefon vs. ??

ortaparmak
Daire Başkanı
11 Temmuz 2018 01:26

Bu kadar mühendis bakan olması gerçekten bizim için bir şans arkadaşlar taslak bir bildiri bir araya getirebilirsek ben ve bakanlığımızdaki arkadaşlarımız mhp genel başkanlığına ve tbmm de milletvekillerine ulaştırabiliriz detaylı çalışma yapalım , çalıştığımız işler sorumluluklar 2008 den beri maaşlarımızın nasıl azaldığı

fossil-34
Aday Memur
11 Temmuz 2018 08:56

bu işi hemen çözmeliyiz bence sıcağı sıcağına

fossil-34
Aday Memur
11 Temmuz 2018 08:58

bir tablo yada grafik üzerinde maaşlarımızn azalışını diğer emsal kadrolara göre nasıl düştüğünü gösteren bir düzenleme yapmamaız lazım

11 Temmuz 2018 09:59

arkadaşlar ne tür bir iş yapıyorsunuz bilmiyorum ben ama , kendi adıma konuşuyorum , sürekli

şantiyedeyim, sürekli hakediş yapıyorum sahada kontrol olarak, arkadaşların yaptıklarını incelemeci olarak imzalıyorum ortalama senede 4-7 arası kontrollüğüm oluyor ,bunun yanında

ihale dosyası hazırlama , ihale komisyonu, yaklaşık maaliyet kabul işlemleri zartı zurtu özel

sektör gibi fakat işimi çok severek yapıyorum , sorumluluktan kaçmıyorum kaçanlardanda nefret ediyorum :) iyileştirmeyi canı gönülden sonuna kadar hakettiğimize inanıyorum ,

Toplam 10070 mesaj
«91011121314151617181920»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi