Editörler : cihan27E.Kayı Han
«174175176177178179180181182183184185»

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
12 Mart 2023 02:34

yan hesap falan yok tek hesap var, ve sizler hekimlerin maaşlarını abartarak ve onlarla kendinizi kıyaslayan insanlarsınız

mühendissiniz ve matematiğiniz de iyidir, temmuzda %40 zam ocakta da %30 zam yapıldı

pratisyen hekim için

https://www.hizliresim.com/gtllmdi 2022 ocaktaki hekimin toplam maaşı bu şekildeydi döner haricinde (tvde falan ortalama döner diye bir rakam yazardı çoğu döner bile almazdı o dönemde zaten sonrasında haklarını aradılar her neyse)

hiç zam almasaydı 2023teki bordroda ne olacaktı

5700 lira maaşı vardı 5700ün %40ı 2280 yani 7980 lira olacaktı ocakta da %30 zam ile 2394 tl ile 10374 tl alacaktı sabitle birlikte

eğer yüksek katsayılı taban ek ödeme eklenmeseydi maaş bu şekilde olacaktı eklendi pratisyen hekimin maaşı 18bine çıktı

Yasin.Ozen, 7 ay önce

Yani yazmayayım diyorum ama yazdığım şeylerle yazdıklarının ne alakası var ? Canlı kanlı kanıt sunuyorum arkadaş siz ne yiyip ne içiyorsunuz artık merak etmeye başladım. Allah size akıl fikir verse bile düzelmezsiniz. Biz doktor düşmanı değiliz derdimiz iş barışı ve gelir adaletsizliği olmaması. Düşman olan sizsiniz zaten yan hesaplarla loop a girip duruyorsunuz. En azından başlık üstte kalıyor.

.

MÜHENDİSLER HAK ETTİĞİNİ ALACAK.

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
12 Mart 2023 02:38

mühendislerin artsın taban maaşları ek ödemeleri sonuna kadar arkasındayız ve doktordan da çok daha kazanması gerek

ama yok hekimlerin maaşları bu şekilde falan yok bu oldu gibisinden hak arayışına girersiniz biri çıkar ve doğruları size söyler öyle taban maaş bu değil geçen sene bu idi bu sene 10 olacaktı taban ek ödeme geldi ve maaşa aktarıldı 18oldu der

eğer çıkmasaydı bu katsayı 10binde kalır derdi

wuhanlı, 7 ay önce

yan hesap falan yok tek hesap var, ve sizler hekimlerin maaşlarını abartarak ve onlarla kendinizi kıyaslayan insanlarsınız

mühendissiniz ve matematiğiniz de iyidir, temmuzda %40 zam ocakta da %30 zam yapıldı

pratisyen hekim için

https://www.hizliresim.com/gtllmdi 2022 ocaktaki hekimin toplam maaşı bu şekildeydi döner haricinde (tvde falan ortalama döner diye bir rakam yazardı çoğu döner bile almazdı o dönemde zaten sonrasında haklarını aradılar her neyse)

hiç zam almasaydı 2023teki bordroda ne olacaktı

5700 lira maaşı vardı 5700ün %40ı 2280 yani 7980 lira olacaktı ocakta da %30 zam ile 2394 tl ile 10374 tl alacaktı sabitle birlikte

eğer yüksek katsayılı taban ek ödeme eklenmeseydi maaş bu şekilde olacaktı eklendi pratisyen hekimin maaşı 18bine çıktı

Yorumcu13
Aday Memur
12 Mart 2023 02:53

Bizim tanıdığımız doktor, öğretmen, müfettiş, hakim yok mu sanıyorsunuz maaşlarını söylüyorlar, kaç saat çalıştıklarını da biliyoruz, herkes iyileşsin maaşı artsın, mühendis alt tabaka eleman o almasın, Allah'tan korkun, burada yazılanlar hak arama çabasından ibaret. Hak aramak için maaş karşılaştırılması yapılması çok doğru, öncedende doktor mühendisten yüksek alıyordu, yine alsın ama aynı oranda mühendisede artış yapılması lazım, kimse doktor daha az alsın demiyor çarpıtmayın. Kıyaslama sayısal istatistiklerde hep yapılır zaten bu şekilde daha net durum anlaşılır. Asgari ücrette kaç kat artıyor artsın onunlada kıyaslıyoruz ama bi artış oranı az olan mühendis. Ne derdiniz var mühendisle de burada gelmiş hak arama mücadelesine ket vurmaya çalışıyorsunuz, wuhanlı, gerçek34, monoklonal ve bunlar gibi yazanlar. Bi parça Allahtan korkun, ben sizlere ve sizin gibi düşünenleri Allaha havale ediyorum, o ne güzel vekildir. Allahın adaleti mutlaktır. Meslekleriniz nedir bilmiyorum ama gerçek olan şu ki ben buraya iş yoğunluğumdam çok nadir yorum yazabilirken siz hep buradasınız, başkalarına aşağılar tarzda mesaj yazarken aldığınız maaşı hak edip etmediğinizi kendi vicdanınıza bir sorun.

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
12 Mart 2023 02:59

maaşları artsın zaten buna kimse bir şey demiyor, sağlık çalışanların arttı, öğretmenlerin arttı, sıra mühendisler de onların da artması gerek bunda sorun yok

ve artması da gerekiyor bu yönde sonuna kadar destekliyorum iyileştirilmesi için

Yorumcu13, 7 ay önce

Bizim tanıdığımız doktor, öğretmen, müfettiş, hakim yok mu sanıyorsunuz maaşlarını söylüyorlar, kaç saat çalıştıklarını da biliyoruz, herkes iyileşsin maaşı artsın, mühendis alt tabaka eleman o almasın, Allah'tan korkun, burada yazılanlar hak arama çabasından ibaret. Hak aramak için maaş karşılaştırılması yapılması çok doğru, öncedende doktor mühendisten yüksek alıyordu, yine alsın ama aynı oranda mühendisede artış yapılması lazım, kimse doktor daha az alsın demiyor çarpıtmayın. Kıyaslama sayısal istatistiklerde hep yapılır zaten bu şekilde daha net durum anlaşılır. Asgari ücrette kaç kat artıyor artsın onunlada kıyaslıyoruz ama bi artış oranı az olan mühendis. Ne derdiniz var mühendisle de burada gelmiş hak arama mücadelesine ket vurmaya çalışıyorsunuz, wuhanlı, gerçek34, monoklonal ve bunlar gibi yazanlar. Bi parça Allahtan korkun, ben sizlere ve sizin gibi düşünenleri Allaha havale ediyorum, o ne güzel vekildir. Allahın adaleti mutlaktır. Meslekleriniz nedir bilmiyorum ama gerçek olan şu ki ben buraya iş yoğunluğumdam çok nadir yorum yazabilirken siz hep buradasınız, başkalarına aşağılar tarzda mesaj yazarken aldığınız maaşı hak edip etmediğinizi kendi vicdanınıza bir sorun.

Yorumcu13
Aday Memur
12 Mart 2023 03:04

O zaman atışmaya gerek yok, çektiğim sıkıntıyı ben biliyorum siz bilmiyorsunuz o halde anlayışlı olun. Her cümleye eleştirmek için değil de anlamak için yaklaşın lütfen

emhnds
Memur
12 Mart 2023 07:29

Malum ilan sitesinde normal kabul edilebilecek seviyede dediğimiz ve sadece memura kiralık ilanları bile 10 binden başlıyor. İnsanın en temel hakkıdır barınma hakkı. Bunda tartışılacak bir şey yok kimse kafasını kuma gömüp yorum yapmasın. Mühendislerin örgütlenerek hakkını araması da gayet doğaldır. Sürekli baltalanmasını anlayamıyorum.

gerçek340601
Kapalı
12 Mart 2023 08:57

Mühendislik ve Hekimlik maaş tartışmasının sonu yok. Sadece burada boş boş tartışıyorsunuz. Birbirlerinizin fikirlerini asla ve asla da değiştiremezsiniz.

xqrsx
Aday Memur
12 Mart 2023 09:00

Teşekkürler hemşir kardeş sen arada gel yaz bu çok mühim görüşlerini, senin görüşlerin çok önemli bizim için

gerçek340601, 7 ay önce

Mühendislik ve Hekimlik maaş tartışmasının sonu yok. Sadece burada boş boş tartışıyorsunuz. Birbirlerinizin fikirlerini asla ve asla da değiştiremezsiniz.

gerçek340601
Kapalı
12 Mart 2023 09:04

Haklısın.

xqrsx, 7 ay önce

Teşekkürler hemşir kardeş sen arada gel yaz bu çok mühim görüşlerini, senin görüşlerin çok önemli bizim için

12 Mart 2023 12:42

Yine bir gazetede haber olmuş taleplerimiz sağır sultan duydu bu Memurlar.net duymadı galiba site para bekliyor manşetten haber yapılması için başka bir açıklaması yok bunun

alictlmz
Aday Memur
12 Mart 2023 12:47

Merak etmeyin haklarımız iyileştirilmeye yakın bugünün suskun sendikaları bol bol fotoğraf verir, tweet atar. Haberleri yaptırılır.

CivilCivil25, 7 ay önce
Yine bir gazetede haber olmuş taleplerimiz sağır sultan duydu bu Memurlar.net duymadı galiba site para bekliyor manşetten haber yapılması için başka bir açıklaması yok bunun

Yasin.Ozen
Genel Müdür
12 Mart 2023 12:54

Şu an 10 yıllık uzman öğretmenlerin ek dersi mühendisleri geçince sanırım bir tatmin yaşıyorlar. Elbette genellemiyorum ama okumuş etmiş tahsili olan insana, kendisinden daha zor eğitim görenlere bakış açımız saygı göstermek değil aşağıya çekip saygısızlık etmek. Gelip bunlar bir de mühendislere yok şu kadar bin sıralama falan derler. Sanki öğretmenler ilk 20k ile atanıyor. :) Elbette mesleğini hakkıyla yapan öğretmenlere saygım sonsuz. Gerçek öğretmenlik yapmak dünyanın en zor mesleği bana göre.

CivilCivil25, 7 ay önce

gerçek340601
Kapalı
12 Mart 2023 14:21

Milletvekillerin maaşı da mühendislikten yüksek diyorlarmış onun hakkında yorumunuz nedir? Bir karşılaştırmadığınız meslek grubu onlar kaldı çünkü

Yasin.Ozen, 7 ay önce

Şu an 10 yıllık uzman öğretmenlerin ek dersi mühendisleri geçince sanırım bir tatmin yaşıyorlar. Elbette genellemiyorum ama okumuş etmiş tahsili olan insana, kendisinden daha zor eğitim görenlere bakış açımız saygı göstermek değil aşağıya çekip saygısızlık etmek. Gelip bunlar bir de mühendislere yok şu kadar bin sıralama falan derler. Sanki öğretmenler ilk 20k ile atanıyor. :) Elbette mesleğini hakkıyla yapan öğretmenlere saygım sonsuz. Gerçek öğretmenlik yapmak dünyanın en zor mesleği bana göre.

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
12 Mart 2023 16:28

Neden bu tabloda hakim ile doktor maaşı var sadece, dhmideki mühendis ile shgm deki mühendislerin maaşları neden yok onların geliri de şu an 50binin üzerinde.

https://www.hizliresim.com/i96dzhz

Yasin.Ozen, 7 ay önce

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
12 Mart 2023 16:31

yerinizde olsam dhmideki mühendisle aynı ücreti almak isterdim, bana ne diğer doktor ve hakim mesleklerinin maaşlarından ve diğer kurumda olan mühendis maaşları ile eşitlenmek isterdim

oradaki havacılık tazminatı kadar tazminat almak isterdim, ama diğer mesleklerle kıyas haline girerseniz 1.5 yıldır eski çabalarınız gibi boşa gidecek, dhmideki mühendis de sizinle aynı mesleği yapıyorlar ve onlar da mühendisler bu şekilde kurumlar arası mühendis ücreti eşitlensin gibi bir çalışma ile daha hızlı sonuca varırsınız yoksa adamlar der ki zaten doktor adam yüksek alır ve her mesleği onla eşitleyemeyiz derler ama mühendisle karşılaştırırsanız burada yanlış var derler ve sorun hızla çözülür

wuhanlı, 7 ay önce

Neden bu tabloda hakim ile doktor maaşı var sadece, dhmideki mühendis ile shgm deki mühendislerin maaşları neden yok onların geliri de şu an 50binin üzerinde.

gerçek340601
Kapalı
12 Mart 2023 17:38

işlerine gelmiyor çünkü, kendilerini hekimle yarıştırmak istiyorlar sadece

wuhanlı, 7 ay önce

xqrsx
Aday Memur
12 Mart 2023 18:17

Teşekkürler hemşir kardeş muhteşem yorumlarına yenilerini katmışsın, okudukça aydınlanıyoruz hep yaz sen.

gerçek340601, 7 ay önce

işlerine gelmiyor çünkü, kendilerini hekimle yarıştırmak istiyorlar sadece

12 Mart 2023 22:25

Ya yasin beycim siz yeni memursunuz galiba, yani bundan 5-6-7 sene önce doktorlar daha da çok kazanıyordu, yani o zamanlar hatırlıyorum yeni mezun pratisyen hekim 6 bin dolar dengiyle başlıyordu işe. Sonradan düştü bu haliyle bile fazla bulduğunuz gelirler. Madem bu kadar kolaydı kazanması, okuması, çalışması vs neden doktor olmadınız ya ben merak ediyorum. Ya her şeyi geçtim artık herhalde ilk on bine de girecek kapasiteniz vardır zamanında. İki üç sene tekrar deneseydiniz keşke, sizin gibi bir meslektaşım olsaydı çok mutlu olurdum, doktor olsanız da herhalde cumhurbaşkanı niye bizden fazla alıyor diye başlık açardınız hakkımızı arardınız arkanızda dururduk be! Ahahaa gözümün önüne geliyor doktor bir yasin ozen hesabı kesinlikle bakan bordrosu ile kendininkini kıyaslardı :)

Bakın size tavsiyem doktorlar da bir ara bu hataya düştüler, yahu öğretmen bile şu kadar alıyor, mühendis bile şu kadar alıyor falan dediler. Ters tepti. Çünkü bu kırıcı bir üslup. Sadece kendi sorunlarını anlatınca daha olumlu yanıt aldılar. Olay bundan ibaret.

Ben sizin neden tıp yazmadığınızı gerçekten merak ediyorum ama yani paraya madem bu kadar duskunsunuz ve mühendislikte aynı kalibrede işler niye doktor olmadınız?

Yasin.Ozen, 7 ay önce

12 Mart 2023 23:02

bu doktorluk madem bu kadar kıymetli meslek açın her ile ilçeye de sizin bu BİZ ÇOK DEĞERLİYİZ havanız bir bitsin. Aç tıp fakültesi beceremeyen bırakır okulu zaten. Barajı geçen mühendis oluyor da doktor niye olmasın. Türev yok integral yok ezberle geç.

Monoklonalgammopati, 7 ay önce

Ya yasin beycim siz yeni memursunuz galiba, yani bundan 5-6-7 sene önce doktorlar daha da çok kazanıyordu, yani o zamanlar hatırlıyorum yeni mezun pratisyen hekim 6 bin dolar dengiyle başlıyordu işe. Sonradan düştü bu haliyle bile fazla bulduğunuz gelirler. Madem bu kadar kolaydı kazanması, okuması, çalışması vs neden doktor olmadınız ya ben merak ediyorum. Ya her şeyi geçtim artık herhalde ilk on bine de girecek kapasiteniz vardır zamanında. İki üç sene tekrar deneseydiniz keşke, sizin gibi bir meslektaşım olsaydı çok mutlu olurdum, doktor olsanız da herhalde cumhurbaşkanı niye bizden fazla alıyor diye başlık açardınız hakkımızı arardınız arkanızda dururduk be! Ahahaa gözümün önüne geliyor doktor bir yasin ozen hesabı kesinlikle bakan bordrosu ile kendininkini kıyaslardı :)

Bakın size tavsiyem doktorlar da bir ara bu hataya düştüler, yahu öğretmen bile şu kadar alıyor, mühendis bile şu kadar alıyor falan dediler. Ters tepti. Çünkü bu kırıcı bir üslup. Sadece kendi sorunlarını anlatınca daha olumlu yanıt aldılar. Olay bundan ibaret.

Ben sizin neden tıp yazmadığınızı gerçekten merak ediyorum ama yani paraya madem bu kadar duskunsunuz ve mühendislikte aynı kalibrede işler niye doktor olmadınız?

12 Mart 2023 23:27

İnan bana değişen bir şey yok. Açığı dünya genelinde olan bir meslek. Sen az verirsen çok verene giderler. Bu kadar basit.

Ayrıca sorum şuydu, çarpıtmayın. Madem kolay kazanması okuması eskiden daha çok kazanıyorlardı. Neden olmadınız dedim. Madem zordu kazanması, bitirmesi o yüzden olamadın diyelim niye şimdi kazancına göz dikmişsin. Merakımı celbeden buydu

sınırtabakateorisi, 7 ay önce

bu doktorluk madem bu kadar kıymetli meslek açın her ile ilçeye de sizin bu BİZ ÇOK DEĞERLİYİZ havanız bir bitsin. Aç tıp fakültesi beceremeyen bırakır okulu zaten. Barajı geçen mühendis oluyor da doktor niye olmasın. Türev yok integral yok ezberle geç.

Toplam 7487 mesaj
«174175176177178179180181182183184185»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi