Editörler : cihan27E.Kayı Han
«151617181920212223242526»

coderfree
Kapalı
25 Temmuz 2018 13:35

Facebook benzer isimde 2 grup oluşmuş. Biri küçük harfle, diğeri büyük harfle. İki grubun da sahibi buradaysa birisini kapatalım, tek gruptan gidelim.

fossil-34
Aday Memur
25 Temmuz 2018 13:37

katılımın artması gerekır sahsı fıkrım

letsgo18
Aday Memur
25 Temmuz 2018 13:58

küçük harflerle olan grubu ben kurmuştum. karışıklığa neden olmaması açısından onu kaldırıyorum..

zlatanoviç
Memur
25 Temmuz 2018 14:25

MMG' ye gönderdim ben de ortak metni

25 Temmuz 2018 15:24

Bende katılım sağladım gruba.

hakos44
Aday Memur
25 Temmuz 2018 15:28

Sayın Devlet Bahçeli'nin söz konusu açıklamasına ait görsel veya yazılı bir verisi varsa paylaşalım. Herkes kendi ilindeki mhp vekillerine mail atsın.

ThePatriot1071
Aday Memur
25 Temmuz 2018 15:32

Sayın Devlet Bahçeli mhpnin seçim bildirgesini açıklarken mühendislerin özlük hakları iyileştirilecek demişti tv ve iletişim araçlarında yer almıştı o zamanda.

ThePatriot1071
Aday Memur
25 Temmuz 2018 15:34

https://www.mmg.org.tr/tr/iletisim

Arkadaşlar bu linkten ortak metni ve fikirlerinizi MMG' ye iletin. Ne kadar çok mesaj atarsak o kadar dikkate alırlar

ThePatriot1071
Aday Memur
25 Temmuz 2018 17:17

Yaşar YILDIRIM------Kimya Mühendisi

Abdurrahman BAŞKAN------Ziraat Mühendisi

Lütfi KAŞIKÇI------İnşaat müh

İbrahim AKSU------Ziraat mühendisi

Yaşar KARADAĞ------Ziraat müh

Celal ADAN------Orman müh

İsmail ÖZDEMİR------Makine müh (Genç bir mühendis ve milletvekili. Bize yardım etmek isteyebilir.)

Bazı mhpli mühendis vekiller. Netten mail adreslerini bulabiliriz.

xmüh
Şef
25 Temmuz 2018 17:21

Arkadaşlar ben şimdi tüm milletvekillerine e-mail attım. Lütfen herkes iki satır da olsa bişeyler yazsın baskı oluşturalım.

belediyeci61
Aday Memur
25 Temmuz 2018 19:27

Kamuda çalışan Mühendis ve Mimarların Özlük hakları Bilindiği gibi Hükümetimiz Adalet Bakanlığına bağlı Hakim ve savcılara Rüşvet almamaları için gelirlerine iyileştirmeler yaptı. Sağlık Bakanlığına bağlı Doktorlarada iyileştirmeler yapıldı. Mühendisler hep gözardı edildi, Amiri olduğumuz işçiler dahi maaş ve diğer özlük hakları bakımından bizlerden iyi durumdalar. Sahipsiz olduğumuzdan mıdır? Mimar ve Mühendisler Odası var ama onlarda devamlı Muhalefet Partisi gibiler. Sayın Vekilim, bizlere sahip çıkacağınızı umuyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Allah yardımcınız olsun,Allah kolaylıklar versin.

magnificy
Memur
25 Temmuz 2018 19:50

+
belediyeci61, 6 yıl önce
Kamuda çalışan Mühendis ve Mimarların Özlük hakları Bilindiği gibi Hükümetimiz Adalet Bakanlığına bağlı Hakim ve savcılara Rüşvet almamaları için gelirlerine iyileştirmeler yaptı. Sağlık Bakanlığına bağlı Doktorlarada iyileştirmeler yapıldı. Mühendisler hep gözardı edildi, Amiri olduğumuz işçiler dahi maaş ve diğer özlük hakları bakımından bizlerden iyi durumdalar. Sahipsiz olduğumuzdan mıdır? Mimar ve Mühendisler Odası var ama onlarda devamlı Muhalefet Partisi gibiler. Sayın Vekilim, bizlere sahip çıkacağınızı umuyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Allah yardımcınız olsun,Allah kolaylıklar versin.

coderfree
Kapalı
25 Temmuz 2018 21:49

Facebook grubu gitmiş sanki. Görünmüyor.

haritacı140
Aday Memur
26 Temmuz 2018 09:24

Metin gönderildi.

ThePatriot1071, 6 yıl önce

Ortak metin mimar ve mühendisler grubuna (MMG) gönderildi. Arkadaşlar lütfen daha çok gönderim sağlayalım

ThePatriot1071
Aday Memur
26 Temmuz 2018 09:59

MMG den mailine cevap alan var mı?

shrylz
Aday Memur
26 Temmuz 2018 10:11

Bilindiği gibi Hükümetimiz Adalet Bakanlığına bağlı hakim ve savcılara rüşvet almamaları için gelirlerine iyileştirmeler yaptı. Sağlık Bakanlığına bağlı doktorlara da iyileştirmeler yapıldı. Mühendisler hep göz ardı edildi, amiri olduğumuz işçiler dahi maaş ve diğer özlük hakları bakımından bizlerden iyi durumdalar. Kamuda milyonlarca liralık ihaleleri yapan, ve inşaatlarında kontrollük yapan biz mimar ve mühendislerin ne yazık ki maaşları diğer memurların gerisinde kalmış, yıllardır unutulmuş göz ardı edilmiştir. Tek bir Bakanlığa bağlı olarak çalışmadığımız, tüm kurumlara dağıldığımız için ortak ses çıkarmakta, sesimizi yetkililere duyurmakta zorlanıyoruz. Maalesef mimar ve mühendisler kamuda sahipsizdir. Mimar ve Mühendisler Odası var; ama bizim haklarımızı korumak dışında her şeyi yapıyorlar, bizim odamız değil Muhalefet Partisi gibiler. Sayın Vekilim, bizlere sahip çıkacağınızı, sesimizi duyurmamıza yardımcı olacağınızı umuyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Allah yardımcınız olsun, Allah kolaylıklar versin.

erveç
Aday Memur
26 Temmuz 2018 11:31

Sosyal medyada hashtag açıp diğer meslektaşlarımızında katılımını sağlamamız gerek

magnificy
Memur
26 Temmuz 2018 11:41

Mühendis/mimar olan yazar,ünlü veya gazetede çalışan isim yapmış birine de baskı yapılabilir
Toplam 10108 mesaj
«151617181920212223242526»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi