Bir sürü hesabı olan trol, cevap vermeye gerek yok.
Bir sürü hesabı olan trol, cevap vermeye gerek yok.
Mad.müh , 2 yıl önce
Wuhanli misiniz vanlisniz siz hahi hizmet sınıfında çalışıyorsunuz. Önce onu yazın ve çalıştığınız hizmet sınıfının talepleri ile ilgilenin . Eşim nöbet tutmuyor. Sağlık ocağı çalışanı .8-5. önce bilgi sahibi olunuz yada herşeye atlamayiniz. Eşimden dolayı sağlık kurumlarini ne kadar maaş ,ne kadar yatıyor çok iyi biliyorum .kamu mühendisleri platformunun rakamlarının eksiği var fazlası yok .sizin sayenizde konuda sıcak tutuluyor. Hemen sizin sayenizde talplerimiz hakkında ve magduriyeletimiz hakkında bilgi vereyim . Ben 11 senedir iş kazasindan yargilaniyorum . SGK para istmekte. Temizlik işçisinun ölümü nedeniyle. Olumlu iş kazasının olduğu zaman kocaman tesiste 150 kişinin çalıştığı tesiste tek mühendistim cumartesi pazarda nöbet tutuyordum .burası devlet kurumu .TKİ. geçen sene 2600 kusur bölge adliye mahkemesi itiraz nisbi harç oranı 5900 ilk derece mahkemesi yargılama masrafı cebimden ödedim . Eski kurumum TKİ yargılama bitmeden rücu komisyonununda aparanin tarafıma iade edilip edilemeyeceği ile ilgili yargılamanın bitmesi gerektiği şeklinde cevap verdi. Anlayacağın benim para pic oldu. Peki mühendisin bu tür yargilama ile ilgili koruması var mı kanun var mı yok
.mühendis araba sürer ,mühendis puantaj hakediş yapar, mühendis işçiyle şantiyeyle uğraşır ,mühendis yazı yazar , mühendis herşeyi yapar. Senin sayende bilgilendirme yaptık . Yazdıklarını okursan aslında bize. Faydan oluyor. Ama komik ve art niyetli olduğunu da gösteriyor. Çünkü her yazilana karşı mühendisten kuyruk acin var gibi karşı tezler vs. Yazıyorsun .güzel kardeşim ben 2009 da basladigimda asgari ücretin 3.8-3.9 katıydı maaşım . 2009 temmuz. Şimdi oranla. Kendi hizmet sinifin için mücadele et. Aslında benim dusuncem buradan yetkililerede sesleniyorum mühendis kamuda keşke 4857 işçi olsa . En azından bazı meslektaslarimizda yükselmek için meslektaslarina tekerlek yapamaz. Herkes işçi olur
En fazal profesyonel sendika yöneticiliği için uğraşır gelebilecegi yer orasi olur. Bu arada memurlar .netin mühendis sevmediği belli olmuş oldu. Adı üstünde mühendis .net değil memurlar.
Net.artik burada zaman kaybedecegimize kendi sitemizi kamumuhendisleri .org 'da talebimizi dile getirmek daha verimli olur diye düşünüyorum