Editörler : cihan27E.Kayı Han
«161718192021222324252627»

zlatanoviç
Memur
26 Temmuz 2018 11:46

Yukarıda belirtilen tüm mail adreslerine mail attım.

MMG' den geri dönüş olmadı.

magnificy
Memur
26 Temmuz 2018 13:12

Emekli doktor ve diş hekimleri ek zam dan yararlanıyorlarmış

vivaturkche
Kapalı
26 Temmuz 2018 15:04

imzaladım

magnificy
Memur
26 Temmuz 2018 15:14

İmzaladım. Hedef 100.000 olsaydı keşke

dogrucudavud23
Aday Memur
26 Temmuz 2018 16:54

100 OLUNCA HEDEF YÜKSELİYOR OLMASI LAZIM.CUNKU HEDEFLE ILGILI BIR DUZENLEME YOKTU BAKTIGIMDA

magnificy, 6 yıl önce
İmzaladım. Hedef 100.000 olsaydı keşke

fossil-34
Aday Memur
27 Temmuz 2018 08:34

bende maıl ettım arkadaslar destek tam herkez atsın

zlatanoviç
Memur
27 Temmuz 2018 09:32

Sadece 25 kişi imzalamış.

Sosyal medyada da paylaşalım ki forumu takip etmeyen arkadaşlarımız da imzalayarak destek versin.

27 Temmuz 2018 10:35

Bende şöyle bir metin hazırlayıp gönderdim

"Sayın MMG yetkilileri,

Bilindiği üzere dünyada kalkınmanın anahtarı teknoloji ve bu teknolojinin üretime yönlendirilmesi ile mümkün olmaktadır. Ne yazıkki üretim ve teknolojinin gelişmesiyle doğrudan ilgili olan mühendisliğe son zamanlarda hiçbir önem verilmemektedir. Ülkenin gelişiminde sürekli mühendislik alanındaki çalışmalardan bahsedilmesine rağmen ne özlük hakları anlamında nede mali anlamda istediğimiz noktada değiliz. Diğer tüm meslek gruplarına istenilen haklar verilmesine rağmen, mühendisler sürekli gözardı edilmiştir. Barajlardan, karayollarına, havalimanlarından, savunma sanayine, imalat sektörüne kadar Devlet büyüklerimizin gururla takdim ettiği her alanda yer almamıza ve Türkiyenin en yüksek puanlı bölümlerinden mezun olmamıza rağmen, bugün sıradan bir meslek grubundan bile daha az takdir görmekteyiz. Çok değil daha 8-10 sene önce Türkiye birincileri tarafından Mühendislik bölümleri en başta tercih edilirken , şimdi ilgi bile görmüyor. Bu durumun en büyük nedeni mühendisliğin cazip olmaktan çıkmasıdır. Gelişmiş ülke statüsünde yer almanın temel yolu Mühendisliğin hem özlük hakları anlamında hemde mali olarak cazip hale getirilmesiyle mümkün olmaktadır. Kamu mühendisleri platformu olarak sizden ricamız Hükümetle iyi ilişkiler içinde olduğunuzu düşünerek mühendislerin bu maduriyetlerini hükümet ve Cumhurbaşkanımız nezdinde dile getireceğinizi ve bizlere sahip çıkacağınızı umuyor, iyi çalışmalar diliyorum."

dogrucudavud23
Aday Memur
27 Temmuz 2018 16:55

arkadaşlar ayrı konu oluşturmustum ıkı kez ama siliyorlar.desteklerinizi esirgemeyin..

zlatanoviç, 6 yıl önce

Sadece 25 kişi imzalamış.

Sosyal medyada da paylaşalım ki forumu takip etmeyen arkadaşlarımız da imzalayarak destek versin.

dogrucudavud23
Aday Memur
27 Temmuz 2018 16:58

Kamuda sadece doktor öğretmen polis asker olmadığını bilmeleri gerekiyor.Hakkımızı aramamız sesımızı duyurmamız gerekiyor arkadaslar.

fossil-34, 6 yıl önce

bende maıl ettım arkadaslar destek tam herkez atsın

magnificy
Memur
27 Temmuz 2018 20:51

Odayla görüştüm uzunca bir görüşme oldu, sıkıntılarımızı belirttim lakin klasik cevaplar aldım.. hayalkırıklıgına bir kez daha ugradım..

metakz
Aday Memur
28 Temmuz 2018 03:33

Görüştüğünüz eğer mimar mühendis odasıysa zaten hayal kırıklığı yaşatmaları normal ellerinde birşey yok çünkü, biz sesimizi siyasilere duyurup haber olabilirsek ben eminim ki biri çıkıpta bu işe dur diyecek bu personelin hakkı yeniyor düzeltelim bu işi diyecektir, keza devletin bizim için yapacağı bir iyileştirme emekliye verdiği ikramiyelerin maliyetinin 100 de biri kadar bile tutmaz sanırım...

emin235
Aday Memur
30 Temmuz 2018 16:19

THS savunan ayrı bir sendika vs. olmalı, hiç bir alanda hakkımız aranmıyor, maaş, ek gösterge, tazminat, yıpranma payı gibi konularda düzenleme yapılmalı. birçok ths personel alakasız işlerde, gih personeli gibi kullanılıyor.

eem-78
Memur
30 Temmuz 2018 16:29

100 kişiye bile ulaşılamamış.herkes durumundan memnun galiba şimdi başlanırsa 3 sene sonr uyanır bizim insanımız herkes kazanım elde etti biz daha başlayamadık bile

xmüh
Şef
30 Temmuz 2018 17:17

Arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi mühendisler istemeyi, isyan etmeyi bilmiyo kendilerine verilen her şeyi yeterli görüyor. Daha fazlasını hakettiklerini düşünmüyorlar. Böyle olunca da kimse bizi adam yerine koymuyo tabii.

jeoören
Aday Memur
30 Temmuz 2018 21:08

imzaladım

All-is-welll
Aday Memur
30 Temmuz 2018 22:43

imzaladım mühendis arkadaşlara paylaştım

ThePatriot1071
Aday Memur
31 Temmuz 2018 09:38

Özlük haklarımızda ve maaşlarımızda iyileştirme yapılması için bir devlet büyüğümüzün desteği gerekiyor arkadaşlar. Bu açık ve net. Anketi imzalayalım. Devlet büyüklerimize durumumuzu anlatan mailleri gönderelim. Bir haftada 100 kişiye ulaşamadı anket. Böyle komik hızlarla gidersek bizden bi cacık olmaz. Twitter etkinliği yapıyoruz denilse eminim bir elin parmaklarını bile online yapamayız. Komik sadece komik ağlanacak durumumuza gülelim bari...

Toplam 10108 mesaj
«161718192021222324252627»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi