Editörler : cihan27E.Kayı Han
«171819202122232425262728»

vivaturkche
Kapalı
31 Temmuz 2018 15:12

mühendislerin keyfi yerinde anlaşılan,bende mühendislerin maaşları düşürülsün diye kampanya başlatayım belki ona tepki verirler.

xmüh
Şef
02 Ağustos 2018 22:39

Çok çabuk pes ettik anlaşılan.

magnificy
Memur
03 Ağustos 2018 10:07

Her Zaman boyle oldu.. ne zaman aklımız başımıza gelir bilmiyorum

dogrucudavud23
Aday Memur
03 Ağustos 2018 16:31

kampanya linkini daha fazla mühendise ulaştıralım şuan 65 kişi imzalamış

eem-78, 6 yıl önce

100 kişiye bile ulaşılamamış.herkes durumundan memnun galiba şimdi başlanırsa 3 sene sonr uyanır bizim insanımız herkes kazanım elde etti biz daha başlayamadık bile

dogrucudavud23
Aday Memur
03 Ağustos 2018 16:34

bişeyler yapmazsak bizim maaşlar düz memur maaşıyla eşitleyecekler yakında :)

dogrucudavud23, 6 yıl önce

kampanya linkini daha fazla mühendise ulaştıralım şuan 65 kişi imzalamış

osman13
Aday Memur
03 Ağustos 2018 16:46

mühendis arkadaşlarım. müdür olduğunuz zaman mühendis meslektaşınızı ezmezseniz o zaman her sorunumuz çözülmüş olur. okey...

vivaturkche
Kapalı
03 Ağustos 2018 16:48

80 kişi olmuş

yazilimci45
Aday Memur
06 Ağustos 2018 01:06

Bugün yeni başlayan bir hemşire arkadaşla görüştüm. Doner sermaye ile birlikte 5 bin liranın üzerinde alıyoruz dedi. Ayrıca yeni kanunla yıpranma payı verecekler. Mühendisler olarak ne zaman gündeme gelecez özel sektöre geçmeyi düşünüyorum bu gidişle.

zlatanoviç
Memur
06 Ağustos 2018 09:38

Hiç bir zaman gündeme getirmeyecekler.

yazilimci45, 6 yıl önce

Bugün yeni başlayan bir hemşire arkadaşla görüştüm. Doner sermaye ile birlikte 5 bin liranın üzerinde alıyoruz dedi. Ayrıca yeni kanunla yıpranma payı verecekler. Mühendisler olarak ne zaman gündeme gelecez özel sektöre geçmeyi düşünüyorum bu gidişle.

zlatanoviç
Memur
06 Ağustos 2018 09:40

O kadar mail attık her yere ama hiçbir yerden dönüş olmadı.

zlatanoviç
Memur
06 Ağustos 2018 09:41

Bir haber bile yaptıramadık memurlar.net(pardon öğretmenler.net) te.Bu gidişle de hiç bir şey olmaz.

zlatanoviç
Memur
06 Ağustos 2018 09:44

Daha 100 kişi bile imzalamadı kampanyayı.Ses getirecek çoğunluktan çok uzağız.

zlatanoviç
Memur
06 Ağustos 2018 09:47

O yüzden en düşük maaşı da biz alacağız.Devir nitelik değil nicelik devri olmuş.

yazilimci45
Aday Memur
06 Ağustos 2018 10:43

Hukumetin işi gücü asker polis öğretmen sağlıkçı olmuş. Bilime ne zaman önem vereceksiniz? Mühendisler kendini yetiştirecek işletme bulamıyor. Üretim eksikliğinden veya olmamasından dolayı dolar şuan 5.11 bandında seyrediyor. Sadece kamuda değil özelde de mühendisin değeri sıfır . Üretim olmazsa ekonomi gösterge iyi olmaz. Mühendisine bilim insanına değer ver sahip çık ki üretimin olsun.

eem-78
Memur
06 Ağustos 2018 11:26

Mühendise değer verilmezse böyle devam eder devran.Elin korelisi mühendisliğe önem verdi bakıyorsun arabada lastikte iyi bilişimde iyiler de herşeyde atılıma geçtiler bizse özelde zaten değer yok devlette milyonluk işlerin sorumlususun ama para yok devam etsin bu şekilde.arkadaşları da anlamıyorum herkes halinden memnunsa yapacak bişey yok kimse söylenmesin o zaman.bi att 6 bin lira alıyor lise mezunu daha da bişey demiyorum bu kadar da meslek ayaklar altına alınmaz ya

metakz
Aday Memur
06 Ağustos 2018 12:13

bu kadar duyarsız bir memur platformu yoktur sanırım , pardon öyle dememek lazım aslında bu kadar duyarsız bir mesleki grup yoktur demeli aslında !!! 1 öğretmen çıkıp hadi birleşelim hakkımızı arayalım dese, kar topundan çığ olup istediklerini çatır çatır alırdı şimdiye kadar, keza bizden başka ağlamayan istediğini pekte almayan kalmadı gibi duruyor, şu yazılanları okudukça att 6 bin astsubay 5 bin imam 5 bin hemşire 6 bin fln derken başım dönüyor, hem mesleğe verilen değerin maaşla ölçülmesine üzülüyorum hemde işe başlarken her açıdan saygın bir meslek olarak görülen mesleğimin ayaklar altına alınışına şahitlik ediyorum, mühendis kaliteli insandır cefakardır dert çeker çözüm bulur emek sarfeder kimse k.bakmasın arkadaşlar bu konuda mütevazi olmayacağım.. yük bizde ama başkalarının alnının teri siliniyor gibi sanki, yok mu işi bilen bir vatandaş bırakmayalım bu işin peşini ne gerekiyorsa yapalım...

magnificy
Memur
06 Ağustos 2018 12:16

İnternet sitesi forum vb. bir oluşum şart. Öğretmenlere yonelik, öğretmen kafasıyla çalışan bir platform burası. Malesef etki etmiyor burada 3-5 konuşulan şey
metakz, 6 yıl önce

bu kadar duyarsız bir memur platformu yoktur sanırım , pardon öyle dememek lazım aslında bu kadar duyarsız bir mesleki grup yoktur demeli aslında !!! 1 öğretmen çıkıp hadi birleşelim hakkımızı arayalım dese, kar topundan çığ olup istediklerini çatır çatır alırdı şimdiye kadar, keza bizden başka ağlamayan istediğini pekte almayan kalmadı gibi duruyor, şu yazılanları okudukça att 6 bin astsubay 5 bin imam 5 bin hemşire 6 bin fln derken başım dönüyor, hem mesleğe verilen değerin maaşla ölçülmesine üzülüyorum hemde işe başlarken her açıdan saygın bir meslek olarak görülen mesleğimin ayaklar altına alınışına şahitlik ediyorum, mühendis kaliteli insandır cefakardır dert çeker çözüm bulur emek sarfeder kimse k.bakmasın arkadaşlar bu konuda mütevazi olmayacağım.. yük bizde ama başkalarının alnının teri siliniyor gibi sanki, yok mu işi bilen bir vatandaş bırakmayalım bu işin peşini ne gerekiyorsa yapalım...

yazilimci45
Aday Memur
06 Ağustos 2018 23:51

5.11 diyordum . Şuan 5.40 civarında. Gerçekten üzülüyorum böyle gitmemeli. Üretim yenilik şart

yazilimci45, 6 yıl önce

Hukumetin işi gücü asker polis öğretmen sağlıkçı olmuş. Bilime ne zaman önem vereceksiniz? Mühendisler kendini yetiştirecek işletme bulamıyor. Üretim eksikliğinden veya olmamasından dolayı dolar şuan 5.11 bandında seyrediyor. Sadece kamuda değil özelde de mühendisin değeri sıfır . Üretim olmazsa ekonomi gösterge iyi olmaz. Mühendisine bilim insanına değer ver sahip çık ki üretimin olsun.

dogrucudavud23
Aday Memur
07 Ağustos 2018 16:18

105 kişi olmuş kampanyamız.hedef 200 ... güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.. ama vazgeçmek yok

portakallı ördek
Genel Müdür
07 Ağustos 2018 21:07

Arkadaşlar, Cumhurbaşkanımıza çağrı adı altında birileri yazsın, haber niteliği şeklinde, sonraanasaydan haber gönder linkini kullanarak gönderelim

Toplam 10097 mesaj
«171819202122232425262728»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi