Editörler : cihan27E.Kayı Han
«181920212223242526272829»

aleminkrali
Kapalı
08 Ağustos 2018 08:36

imza kampanyasında mühendislerin imza atması şartı yok eş dost akraba herkese iletelim imza sayısını yükseltelim

zlatanoviç
Memur
08 Ağustos 2018 09:37

Burada yazan 20 kişi onar kişiye imzalatsa bile 200'ü buluruz.Bu gidişle 200 bile olmayacak.

aleminkrali, 7 yıl önce

imza kampanyasında mühendislerin imza atması şartı yok eş dost akraba herkese iletelim imza sayısını yükseltelim

zlatanoviç
Memur
08 Ağustos 2018 09:39

Ben en az 5-6 kere gönderdim.Diğer arkadaşlar da göndersin.

Başlığını değiştirin.İlk iki üç cümleyi değiştirin.4-5 kez haber gönder linkini kullanarak gönderin arkadaşlar.

portakallı ördek, 7 yıl önce

Arkadaşlar, Cumhurbaşkanımıza çağrı adı altında birileri yazsın, haber niteliği şeklinde, sonraanasaydan haber gönder linkini kullanarak gönderelim

zlatanoviç
Memur
08 Ağustos 2018 10:27

ben tekrar haber talebi gönderdim.Hadi arkadaşlar haber talebi gönderin, mail atın.Şimdi gündeme getiremezsek bir daha getiremeyiz.

yazilimci45
Aday Memur
08 Ağustos 2018 10:46

Memleketimiz ilim yuvası olmalı mühendislere değer verilmeli hakları iyilestirilmeli. Birçok arkadaşım polis oldu asker oldu. Muhendisler niye bu mesleklere yöneliyor. Kimisi iş dahi bulamadı. Bu insanlara değer gösterilse değer verilse keşke.

metakz
Aday Memur
08 Ağustos 2018 11:35

change org. ta ki grubumuzu neden sadece mühendis olanlarla sınırlıyoruz arkadaşlar!!! kim talepte bulunduysa lütfen güncellesin ve ulaşılabildiği kadar insana gönderilsin, ben aktif bir change.org. üyesiyim hergün farklı farklı yerlerden birçok talep geliyor hemen hemen hepsini imzalıyorum, açıklamalı birşey yazarsak ve yazarkende ( burası önemli dikkat !!! ) diğer meslek gruplarına taş atıp dokundurmadan milleti kışkışrtmadan talepte bulunursak ben eminim çok daha fazla kişi kampanyaya destek olacaktır ...

metakz
Aday Memur
08 Ağustos 2018 11:55

change org. ta konuyu Ceyhun YILDIRIM arkadaşımız açmış , başlığımızı " İYİ MÜHENDİS = GELİŞMİŞ ÜLKE, MÜHENDİS GÜLSÜN ÜLKE YÜRÜSÜN v.s. gibi bir slogan tarzı başlıkla değiştirelim ve daha geniş kitlelerin kampanyadan haberdar olmasını sağlayalım, yani yanlış anlamayın 100-200 kişilik bir imzayla gittiğimizde yerde ciddiye alınmayız arkadaşlar, diğer kampanyalara göz attım 20 bin 30 bin 50 bin kişi civarı imzalanan kampanyalar var onlar bile daha çok imzaya ihtiyaç duyuyorlar, tamam belki sayı olarak bu kadar mühendis yok ama örnek başlıklarda da yazdığım gibi mühendisin kaderi eşittir ülkenin kaderidir , bu yüzden bence hedefimizin çok çok daha yüksek olması gerekir, sizde fikirlerinizi belirtin arkadaşlar ben böyle düşünüyorum ortak bir noktada buluşalım ve beraber hareket edelim ...

ThePatriot1071
Aday Memur
08 Ağustos 2018 14:32

Posta görevlileri de yıpranma payı talep etti. Hem de bütün haber araçlarında gündem olmayı başardılar. Dikkat çekmemiz gerekiyor. Meslek itibarımızı yeniden kazanmak için...

dogrucudavud23
Aday Memur
08 Ağustos 2018 16:38

Arkadaşlar metakz kardesimizin önerisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

metakz, 7 yıl önce

change org. ta konuyu Ceyhun YILDIRIM arkadaşımız açmış , başlığımızı " İYİ MÜHENDİS = GELİŞMİŞ ÜLKE, MÜHENDİS GÜLSÜN ÜLKE YÜRÜSÜN v.s. gibi bir slogan tarzı başlıkla değiştirelim ve daha geniş kitlelerin kampanyadan haberdar olmasını sağlayalım, yani yanlış anlamayın 100-200 kişilik bir imzayla gittiğimizde yerde ciddiye alınmayız arkadaşlar, diğer kampanyalara göz attım 20 bin 30 bin 50 bin kişi civarı imzalanan kampanyalar var onlar bile daha çok imzaya ihtiyaç duyuyorlar, tamam belki sayı olarak bu kadar mühendis yok ama örnek başlıklarda da yazdığım gibi mühendisin kaderi eşittir ülkenin kaderidir , bu yüzden bence hedefimizin çok çok daha yüksek olması gerekir, sizde fikirlerinizi belirtin arkadaşlar ben böyle düşünüyorum ortak bir noktada buluşalım ve beraber hareket edelim ...

dogrucudavud23
Aday Memur
08 Ağustos 2018 16:50

Bende memurlar.net forum için olan mail adresine mai gönderdim

zlatanoviç, 7 yıl önce

ben tekrar haber talebi gönderdim.Hadi arkadaşlar haber talebi gönderin, mail atın.Şimdi gündeme getiremezsek bir daha getiremeyiz.

magnificy
Memur
08 Ağustos 2018 18:08

Mühendisler dışında herkes ağlıyor. Biz onca sıkıntımıza rağmen neden bu kadar sessiziz. ? 200 kişi miyiz? Hayır!

dogrucudavud23
Aday Memur
08 Ağustos 2018 23:17

Ben facebookta bir elktrk elktronk muhleri grubuna kampanyayi attim muhendisler karsi cikti ilk kampanyaya :) muhendisin dusmani muhendis zaten hep bu ulkede yani.adam atanamamis diye hayiflaniyor.

IraArel
Aday Memur
10 Ağustos 2018 20:53

Sayın Başkanım, Karayollarında çalışan bir mühendisim. Sağlık personeli, imamlar ve hukukçuların hakları sürekli iyileştirilirken biz mühendislere hiçbir iyileştirmede bulunmamanız bizleri üzüyor. Bugün bir mühendis neredeyse hemşireyle aynı maaşı alıyor. Eskiden "Kızımızı ne mühendisler ne doktorlar istedi de vermedik." diye bir söz vardı, mühendislik böyle önemliydi ama şuan ayaklar altındaki bir meslek. Bir mühendis olarak sizden hem itibarımızın düzeltilmesi konusunda bir destek hem de haklarımızda iyileştirme istiyorum. Ayrıca bir hemşire nöbete kaldığında hem bunun iznini alıyor hem de ücretini alıyor. Bize ise mesai ödemesi yok. Özellikle kar mücadelesinde atölyede, yolda sabahlıyoruz ve hiç dinlenmeden normal mesaiye devam ettiğimiz gibi karşılığında bir ücret de almıyoruz. Oysa yan yana olduğumuz işçi çok güzel bir ücret alıyor. Bu konuda da sizden destek bekliyorum. Arz ederim.

Cimer'e bunu yazmıştım.

Şöyle cevap geldi:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapmış olduğunuz müracaatınız incelenmiş olup, söz konusu talebiniz ve önerileriniz, ilgili mevzuatta yapılabilecek değişiklik çalışmalarında göz önünde bulundurulmak üzere, bu konuya ilişkin notlarımız arasına alınmıştır.

. Bilgilerinizi rica ederim. Devlet Personel başkanlığı Bilgi Edinme Birimi

Siz de kurumla ilgili kısmı kendi kurumunuza göre değiştirip gönderebilirsiniz.

xmüh
Şef
11 Ağustos 2018 16:18

Ben de Cimere yazdım. MHP milletvekilleri ve AK Partili mühendis milletvekillerine mail attım.

zambak2
Aday Memur
15 Ağustos 2018 13:44

Kampanyayı destek için imzaladım

TheQuickCoder
Aday Memur
22 Ağustos 2018 17:38

Kesinlikle katılıyorum. Kamu mühendis maaşı düşük. Ben sağlık bakanlıpıbakanlığı taşrada çalışıyorum.lise veya İki yıllık saplıkçı yada tıbbi sekreter ile nerdeyse aynı maaşı alıyoruz.

magnificy
Memur
22 Ağustos 2018 21:13

Demekten bıktım ama yılmıcam.. MÜHENDİS MAAŞLARI ASGARİ DOKTORLAR İLE AYNI DÜZEYE GETİRİLMELİ !!!!

fatih2695
Aday Memur
24 Ağustos 2018 22:32

Cimere hepimiz yazsak belki bi ümit nedersiniz

ThePatriot1071
Aday Memur
25 Ağustos 2018 10:35

Mhp secim oncesi vaat ettigi icraatlari tek tek kanun teklifi olarak meclise sunacagini belirtti. hatta once af icin vereceklermis teklifi. biraz gayret gosterirsek ikinci olarak muhendislerin ozluk haklari ile ilgili teklif verebilir. mhp li vekilleri mail yagmuruna tutalim

xmüh
Şef
26 Ağustos 2018 21:45

Arkadaşlar herkes CİMER'e ve MHP milletvekillerine yazsın.
Toplam 11031 mesaj
«181920212223242526272829»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi