Editörler : cihan27E.Kayı Han
«202122232425262728293031»

xmüh
Şef
04 Eylül 2018 16:34

MHP'nin sitesinde "Bize Ulaşın" kısmında "Ekonomik ve Sosyal Politikalar" bölümüne gönderelim.

vivaturkche
Kapalı
08 Eylül 2018 19:06

8/3 pratisyen hekim sözleşme yok, maaş 7.000 (7-8 nöbet)

Ek nöbetlerle maaş 10.000 (12 nöbet)

İş yeri hekimliği yaparsan 12-13.000

Sözleşmeliler bu rakamların üzerine 3-4.000 daha koysun

Emeklilikte maaş 2800 türk lirası, onun için yerken iyi düşünmek lazım.

Katma değerli iş üreten insanlar bence ciddi ücretler almalı ki düzen yürüsün, doktorun mühendisin aldığı 10.000 liraya takan adamın vizyonuyla gidecek bir yerimiz yok.

(alıntıdır....)

Burada ki mühendis hangi mühendis :D

magnificy
Memur
08 Eylül 2018 20:52

Herkes bizi şahane zannediyor... sesimizin daha fazla çıkması lazım
vivaturkche, 6 yıl önce

8/3 pratisyen hekim sözleşme yok, maaş 7.000 (7-8 nöbet)

Ek nöbetlerle maaş 10.000 (12 nöbet)

İş yeri hekimliği yaparsan 12-13.000

Sözleşmeliler bu rakamların üzerine 3-4.000 daha koysun

Emeklilikte maaş 2800 türk lirası, onun için yerken iyi düşünmek lazım.

Katma değerli iş üreten insanlar bence ciddi ücretler almalı ki düzen yürüsün, doktorun mühendisin aldığı 10.000 liraya takan adamın vizyonuyla gidecek bir yerimiz yok.

(alıntıdır....)

Burada ki mühendis hangi mühendis :D

ziraatci73
Aday Memur
08 Eylül 2018 22:02

tarım bakanlığı 7 yılda 1300 ziraat müh.almış.ülke tarımı bitme noktasında.neden yeni bir proje ile genç ziraatmühendislerine görev sorumluluk ve yetki verilmez anlamak zor.önceden söz verldiği gibi acilen 11500 ziraat mühendisi alınmalı.Devlet üretme çiftliklerinin satış ve ve kira sözleşmeleri iptal eilerek devlet damızlık hayvan ve sertifikalı bitki yetiştirmeli.vatandaşa maliyetine dağıtmalı.ithalatla bu iş olmaz.MEMURLAR NET ZİRAAT MÜHENDİSİALIMINI NEDEN GÜNDEME GETİREMİYOR.

magnificy
Memur
08 Eylül 2018 22:11

Kardeş buras ziraatçilerin yeri değil, senin benim herkesin yeri. Bölüm savunuculuğu kimse yapmıyor burada, hepimiz birimiz birimiz hepimiz için çalışıyoruz
ziraatci73, 6 yıl önce

tarım bakanlığı 7 yılda 1300 ziraat müh.almış.ülke tarımı bitme noktasında.neden yeni bir proje ile genç ziraatmühendislerine görev sorumluluk ve yetki verilmez anlamak zor.önceden söz verldiği gibi acilen 11500 ziraat mühendisi alınmalı.Devlet üretme çiftliklerinin satış ve ve kira sözleşmeleri iptal eilerek devlet damızlık hayvan ve sertifikalı bitki yetiştirmeli.vatandaşa maliyetine dağıtmalı.ithalatla bu iş olmaz.MEMURLAR NET ZİRAAT MÜHENDİSİALIMINI NEDEN GÜNDEME GETİREMİYOR.

letsgo18
Aday Memur
11 Eylül 2018 16:04

randevu alıp mhp genel merkezine gidebiliriz.. eğer katılım olacaksa ben ayarlamaya çalışabilirim.. sorunumuzu taleplerimizi dile getirir vaatlerini kendilerine hatırlatabiliriz.. iyi günler dilerim..

magnificy
Memur
11 Eylül 2018 16:25

Ankara da olsam kesinlikle geirdim, Ankara daki arkadaslar ses verin lutfen
letsgo18, 6 yıl önce

randevu alıp mhp genel merkezine gidebiliriz.. eğer katılım olacaksa ben ayarlamaya çalışabilirim.. sorunumuzu taleplerimizi dile getirir vaatlerini kendilerine hatırlatabiliriz.. iyi günler dilerim..

xmüh
Şef
12 Eylül 2018 10:05

İyi bir fikir. Öncelikle Ankara ve yakın illerdeki arkadaşlar organize olurlarsa iyi olur. Bir de rapor sunmak lazım.

zathura1
Aday Memur
12 Eylül 2018 13:12

Arkadaşlar meclisin açılmasına az kaldı.Özlük haklarımız ve maaşlarımız konusunda daha organize hareket edip sesimi yetkilillere duyurmalıyız.

sum48
Aday Memur
12 Eylül 2018 15:55

kesinlikle katılıyorum arkadaşlar, mimar mühendis maaşları arttırılmalı. Sesimizi duyurmalıyız.....

dogrucudavud23
Aday Memur
12 Eylül 2018 16:25

Ben ankarada çalışıyorum katılırım size

letsgo18, 6 yıl önce

s3rseri
Şef
13 Eylül 2018 09:39

Mühendis ve mimar maaşları arttırılmalı ben de destek veriyorum yazıyorum ilgili yerlere.

letsgo18
Aday Memur
13 Eylül 2018 09:41

kimse kılını kıpırdatmayacak mı?? burdan kendimiz söyleyip kendimiz mi dinleyeceğiz?? aylardır bir arpa boyu yol alamadık farkında değil miyiz??

arkadaşlar birileri yapsın bize de nasıl olsa yansır mantığı yanlıştır. herkes elinden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışmalıdır..

olaki bir hak kazanımına vesile olduğumuzda bunun sevabı, hayrı, bereketi elini taşın altına koyan bütün arkadaşlara Allahın izniyle sağlık olarak, huzur olarak, maddi manevi anlamda yansıyacaktır. bizler çoluk çocuğumuzun rızkı, mesleki itibarımız için çabalıyoruz..

burdan -forumdan- ankarada olan arkadaşların haberi olmayabilir-göremeyebilirler. hatrınızın geçtiği ankarada mühendislik yapan arkadaşlarınız varsa telefon açıp katılmasını isteyebilirsiniz.. kendiniz gelemiyorsanız bu da bir yardımdır..

şu an 2 kişi olduk.. yani bir on kişi olursak göz doldururuz diye düşünüyorum..

katılacak olanlar yazarsa bir gün belirler hep birlikte gideriz inşallah..

sum48
Aday Memur
14 Eylül 2018 09:53

ben antepde çalışıyorum

sum48
Aday Memur
14 Eylül 2018 09:54

ankarada çalışan arkadaşlar toplanıp Bahçelinin yanına gitmekte çok fayda var..

mahmud48
Aday Memur
14 Eylül 2018 11:40

arkadaşlar ankara da ikamet eden var mı, afyondan katılabilirim mhp genel merkezine gidecek iisek, bir kaç arkadaş toplanıp talepleri uygun bir şekilde anlatmamız lazım

metakz
Aday Memur
14 Eylül 2018 15:40

Toplanıp Ankara ya gitme organizasyonunda bende varım , tarih-saat belirleyelim Mhp nin grup toplantısın olduğu bir güne denk getirebilirsek daha iyi olacağını düşünüyorum yada randevu alma imkanı olan bir arkadaşımız varsa o şekilde de güzel olur.

mahmud48
Aday Memur
14 Eylül 2018 18:07

evet sevgili meslektaşlarım, Ankara da olanlar mhp grup toplantısının yapılacağı günü öğrenebilirseniz bir whats up grubu oluşturarak ankara da buluşalım ve yıllardır süren sessizliğe bir son verelim kimler var ankara dan acaba

metakz, 6 yıl önce

Toplanıp Ankara ya gitme organizasyonunda bende varım , tarih-saat belirleyelim Mhp nin grup toplantısın olduğu bir güne denk getirebilirsek daha iyi olacağını düşünüyorum yada randevu alma imkanı olan bir arkadaşımız varsa o şekilde de güzel olur.

ThePatriot1071
Aday Memur
17 Eylül 2018 11:14

Güncel güncel güncel !!!

mahmud48
Aday Memur
17 Eylül 2018 18:42

maşallah hepimiz ne kadar da mutluyuz ve rahatız (!!!)

Toplam 10254 mesaj
«202122232425262728293031»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi