Editörler : cihan27E.Kayı Han
«252627282930313233343536»

nickthecooper
Kapalı
04 Kasım 2018 09:34

Bir facebook,whatsapp grubu mu kurarsiniz artik nasil işinize geliyorsa yapin birlikte hareket edin hakkiniz olan ücrete kavuşun.Bizim gibi atanmak isteyen mühendislere de yol göstermiş olursunuz,bizlerde kadro icin siyasilerle görüşmeyi düşünüyoruz. İsterseniz,biz gitmişken sizin icinde konuşalım.
05 Kasım 2018 09:19

devletin milyonları sene bazında milyara yakın bir rakamı bize emanet edilerek, örnek veriyorum;

05 Kasım 2018 09:39

devletin milyonları sene bazında milyara yakın bir rakamı bize emanet edilerek, örnek veriyorum;

ihale bedeli x milyon olan inşaat yapısında o x milyon işin kontrollerine emanet ediliyor.

Deniliyor ki al bu x milyonu bu inşaatı devletin için yaptır.(ortalama bir hastane inşaatı ihalesi 300milyon tl, ceza infaz kurumları ortalama 250 milyon tl )

Sorumluluğu büyük işi sorunsuz bitirtip, tüm hak edişleri fiyat farklarını keşif artış azalışlarını

ayarlamak senin görevin. Böyle bir iş yapan personeline 4665 tl vermek çok komik, 36 tl harcırah ile göreve göndermek ayrı komik , bizlerin dik durması için birazda adalet için, eşit işe eşit ücret için, bu kanun teklifinin hangi partiden geldiğine bakmaksızın onaydan geçmesi gerekiyor. Bir yerden iletişim kurabileceğimiz devlet büyüklerimize derdimizi anlatabilirsek zannetmiyorum ki reddetsinler gerçekten çok ezik hallerdeyiz.

Müteahhitler halimize gülüyor. Ankara da yaşıyorum eğer bir görüşme yapılacak olursa buradayım arkadaşlar.

winstonbx
Memur
05 Kasım 2018 11:13

Ankarada olanlar aslında partilerin grupbaşkanvekilleriyle bi görüşebilir

bakulu1311
Daire Başkanı
05 Kasım 2018 14:06

Ayın 15 inde hesabına yatan maaşı yazarsan sevinirim. Ek ödenekleri sdsyi v.s ekleyerek yani

belediyeci61, 6 yıl önce
Ben İstanbul'da bir ilçe belediyesinde çalışıyorum 4700 TL alıyorum

bakulu1311
Daire Başkanı
05 Kasım 2018 14:08

Sds yi ve ek ödenekleri yazarsan sevinirim. Ayın 15 inde hesabına yatan maaşı dürüstçe yaz lütfen

metakz, 6 yıl önce
Kardeşim ben belediyede çalışıyorum aldığım maaş 4.800 civarı , hangi belediye o 8000 tl maaş veriyor, konuyu dağıtma lütfen, burada asıl konuşulan mühendislik mesleğinin genel olarak kamuda değersizleştiği ve itibarının azaldığı için hakkımızı aramamızdır amacımız budur. Kendi içimizde bile senin yaptığın gibi bilmedende olsa sen şöyle ben böyle dersek asla 1 olamayız.. dikkatini genel amacımıza verirsen o zaman destek olmuş olursun saygılar...

nickthecooper
Kapalı
06 Kasım 2018 14:55

Bu işe resmiyet kazandırmak gerek bunun içinde siyasilerle irtibata geçip durumu güzel bir lisanı dille anlatmalı.Polisliği,astsubaylığı elimizin tersi ile yitmişve yıllarca okumuşuz.Alınan ücret kimseyi küçümsediğim için değil ama polis,imam,astsubay ile aynı olamaz.Ben henüz atanmadım.Daha öncede belirttiğim gibi her türlü desteğe atanmak isteyen mühendisler olarak vermeye hazırız.

belediyeci61
Aday Memur
06 Kasım 2018 22:21

Senin dediğin ek paraları CHP'li belediyeler veriyor Örneğin Kartal maltepe kadıköy ataşehir 1.700 tl
bakulu1311, 6 yıl önce

Ayın 15 inde hesabına yatan maaşı yazarsan sevinirim. Ek ödenekleri sdsyi v.s ekleyerek yani

dogrucudavud23
Aday Memur
07 Kasım 2018 16:09

akpartili belediyelerde veriyor bizzat kendi arkadaşımdan biliyorum.

belediyeci61, 6 yıl önce
Senin dediğin ek paraları CHP'li belediyeler veriyor Örneğin Kartal maltepe kadıköy ataşehir 1.700 tl

nickthecooper
Kapalı
07 Kasım 2018 22:53

anladık belediyelerde ücretler güzel.Biz burda kamuda, dsi,kgm,çşb gibi kurumlarda ki mühendis maaşlarının düzenlenmesi üzerinde duralım o zaman

bakulu1311
Daire Başkanı
08 Kasım 2018 09:08

Yani demek istediğim tüm mühendislerin maaşı eşitlense problem kalmayacak.

nickthecooper, 6 yıl önce
anladık belediyelerde ücretler güzel.Biz burda kamuda, dsi,kgm,çşb gibi kurumlarda ki mühendis maaşlarının düzenlenmesi üzerinde duralım o zaman

nickthecooper
Kapalı
08 Kasım 2018 21:15

olur niye olmasın.7 olmasi lazim su koşullarda.Ama bu da siyasilerle iletişime gecerek olur.Ben atanmadan bunlari diyebilirken atanmış olsam para da var cepte gider konuşurum.Sizler atanmış olarak neden bu kadar pasifsiniz anlamıyorum.Herkes elini ovusturup başkası cabalasin,baskasi ön ayak olsun istiyor.Neyse insallah atanirsam dernek kuracağım rahat olun.

winstonbx
Memur
09 Kasım 2018 14:45

Mühendisler seslerini çıkaramıyor dostum. sayı az sorumluluk alan yok. anca oturduğumuz yerden eleştiririz başka birşey yok. ne güzel fırsat gelmiş komisyona girmiş bastırmak yerine şuan kamudaki mühendislerin %90 ı bilhaber bu işten

nickthecooper, 6 yıl önce
olur niye olmasın.7 olmasi lazim su koşullarda.Ama bu da siyasilerle iletişime gecerek olur.Ben atanmadan bunlari diyebilirken atanmış olsam para da var cepte gider konuşurum.Sizler atanmış olarak neden bu kadar pasifsiniz anlamıyorum.Herkes elini ovusturup başkası cabalasin,baskasi ön ayak olsun istiyor.Neyse insallah atanirsam dernek kuracağım rahat olun.

vivaturkche
Kapalı

nickthecooper
Kapalı
15 Kasım 2018 17:59

doktorlar icin 2000-2500 arasi seyyanen ucretlerde artistan bahsediliyor.Akademisyenlere yapildi.Bir biz muhendisler icin gorusme olmadi,haber olmadi.Kamuoyu olusmadi.Tek, ben hangi siyasi diyorsaniz ankaraya gelip birlikte gorusmeye katilirim.

winstonbx
Memur
16 Kasım 2018 09:33

Tam Mecliste mesleklerin özlük hakkı gündemdeyken kaçırımamalıyız.

IraArel
Aday Memur
18 Kasım 2018 12:38

Teyze oğlum hemşire, ben mühendisim, benim kasım maaşım 4657 onun 4500

newceist
Kapalı
18 Kasım 2018 13:25

Tum sosyal medyalardan toplanip kampanya yapmaliyiz. Pasif durursak yakinda fakir ama gururlu muhendis olacaz

magnificy
Memur
18 Kasım 2018 13:49

+++++++++++++ yaza yaza dilimizde tuy bitti
newceist, 6 yıl önce

Tum sosyal medyalardan toplanip kampanya yapmaliyiz. Pasif durursak yakinda fakir ama gururlu muhendis olacaz

ThePatriot1071
Aday Memur
19 Kasım 2018 10:01

Aynen öyle. Eşdeğer olmayan mesleklerin özlük hakları bile bizi geçti. 24 kasımda öğretmenler de alır müjdeyi. Biz yine elimiz avucumuz bomboş izler dururuz. Ama bize müstehak. Bütün meslekler özlük hakları için uğraşırken biz daha bunu dile bile getiremiyoruz.

magnificy, 6 yıl önce
+++++++++++++ yaza yaza dilimizde tuy bitti
Toplam 10377 mesaj
«252627282930313233343536»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi