Editörler : cihan27E.Kayı Han
«272829303132333435363738»

letsgo18
Aday Memur
23 Kasım 2018 11:42

facebook "kamu mühendisleri platformu" na katılın arkadaşlar..

mühendis mimar şehir plancısı arkadaşlarınızı ekleyin..

dikkate değer bir sayıya ulaşırsak gerekli görüşmeler için başvuruda bulunacağım..

burda aynı şeyleri tekrar edip durmanın kimseye bir faydası yok!

magnificy
Memur
23 Kasım 2018 14:00

Aratıyorum bulamadım, link paylaşır mısınız
letsgo18, 6 yıl önce

dikkate değer bir sayıya ulaşırsak gerekli görüşmeler için başvuruda bulunacağım..

lonely_muhendis
Kapalı
23 Kasım 2018 14:55

Kamuda bir mühendis kadrosu var torba yasa gibi mübarek.Endüstri mühendisi de, Bilgisayar Mühendisi de , İnşaat mühendisi de, Makine mühendisi de, Ziraat mühendis de, Orman mühendisi de aynı kadroda. Önce bunun bir düzeltilmesi lazım ki çalışanlara hak ettikleri iyileştirme daha adaletli yapılsın.

cb 1979
Şef
23 Kasım 2018 16:09

nasıl ayrım yapılmalı bunların hepsi mühendis değil mi zaten...

lonely_muhendis, 6 yıl önce

Kamuda bir mühendis kadrosu var torba yasa gibi mübarek.Endüstri mühendisi de, Bilgisayar Mühendisi de , İnşaat mühendisi de, Makine mühendisi de, Ziraat mühendis de, Orman mühendisi de aynı kadroda. Önce bunun bir düzeltilmesi lazım ki çalışanlara hak ettikleri iyileştirme daha adaletli yapılsın.

dared
Şef
23 Kasım 2018 16:34

Katılıyorum arkadaşa bütün mühendisler aynı işi yapmıyor ki aynı maaşı alsın 657 nin baştan sona değişmesi lazım

lonely_muhendis, 6 yıl önce

dared
Şef
23 Kasım 2018 16:36

Bütün doktor taban maaşları aynı ama döner sermayeleri farklı alıyorlar kamu da ki mühendislere de bu şekilde bir uygulama getirilmeli.

xmüh
Şef
23 Kasım 2018 17:08

Ben bulamadım böyle bir sayfa.

letsgo18, 6 yıl önce

Ayhan Hazar
Aday Memur
23 Kasım 2018 20:27

Sayın Milletvekili;

Teknik Hizmetler sınıfı Mühendislerin sessiz çoğunluğu Çalışma hayatımız: ( Sanayi ağırlıklı üretim yapan ) Fabrika, Proje , AR - GE hizmetlerinde geçti. Sanayinin lokomotifi olduk. Özlük Haklarımız ve Emekli maaşlarımız, AK Parti Döneminde geriye gitti. Amiri konumunda olduğumuz işçilerden daha az Emekli maaşı almaktayız. 2000 Yılı öncesi Pratisyen Hekimlerle yaklaşık aynı maaşı almaktaydık.

Şu anda Dış Tabibi ve Eczacılara da yapılan 1500-2000 TL , Emekli Teknik Hizmetler sınıfı Mühendislere de yapılmasını bekliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

Şu anda akparti Konya milletvekili Orhan Erdem bir çalışma yapıyor ve devlet personel başkanlığı buralara her gün binlerce mail atılmalı bizim sorunumuz ek gösterge nin yanında KHK ile Dr ve diş hekimlerine veriler 2000 TL

Ayhan Hazar
Aday Memur
23 Kasım 2018 20:34

MADDE 4- 8/6/1949 tarihli ve 5434 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanununa aşağıdaki ek madde eklenmiştir.

?EK MADDE 84- Bu Kanuna göre tabip veya diş tabibi kadro ve pozisyonları esas alınarak emekli, adi malullük veya vazife malullüğü aylığı bağlanmış olup, aylıklarıyla birlikte makam tazminatı ödenmesine hak kazanamamış olan tabip ve diş tabiplerinden ilgili mevzuatına göre uzman olanlara (17.000) gösterge rakamının, uzman olmayanlara (13.000) gösterge rakamının memur aylık katsayısı ile çarpımı sonucu bulunacak tutarda her ay emekli aylıklarıyla birlikte ilave ödeme yapılır.

Birinci fıkra kapsamında yapılacak ödeme, ölenlerin mülga 67 nci maddede belirtilen aylığa müstahak dul ve yetimlerine mülga 68 inci maddede belirtilen oranlar üzerinden ödenir.

Bu madde kapsamında yapılacak ilave ödeme tutarları, ödemeyi izleyen iki ay içinde faturası karşılığında Hazineden tahsil edilir.

Bu madde uyarınca verilecek ilave ödeme, 5454 sayılı Kanunun 1 inci maddesi uyarınca yapılacak ek ödemenin matrahına dâhil edilmez.

Bu madde kapsamında ilave ödemeden yararlanacaklardan, sosyal güvenlik destek primi ödemek suretiyle çalışanlar dâhil herhangi bir sosyal güvenlik kurumuna tabi olarak çalışanların ilave ödemeleri, çalışmaya başladıkları tarihi takip eden ay başından itibaren kesilir. Bu ödemeden yararlanma şartlarını kaybedenler en geç bir ay içinde durumu Sosyal Güvenlik Kurumuna bildirmekle yükümlüdürler. Zamanında bildirimde bulunmayanlara yapılan ödemeler kanuni faiziyle birlikte geri alınır. Bu fıkra uyarınca ilave ödemeleri kesilenlerin, çalışmalarının sona erdiği tarih yazılı istek tarihi kabul edilerek ilave ödemeleri, çalışmalarının sona erdiği tarihi takip eden ay başından itibaren yeniden ödenmeye başlanır.

Bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten önceki dönem için geçmişe dönük herhangi bir ödeme yapılmaz.?

Doktor ve dişhekimleri buna göre emekliler zam aldıbu teklifi verenler devlet personel başkanlığı mail yağmuruna tutulmali

RAITO
Aday Memur
23 Kasım 2018 22:58

Arkadaşlar "Gruplar" sekmesine tıklamanız gerekiyor. Tıklamazsanız grup gözükmüyor.

xmüh, 6 yıl önce

Ben bulamadım böyle bir sayfa.

yol1
Şef
24 Kasım 2018 20:14

Mühendis arkadaşlarım Özlük Haklarınızın iyileştirilmesini ve ek ödemelerinizin iyileştirilmesini istiyorsanız Milliyetçi Hareket Partisi lideri Sayın Devlet Bahçeliyle görüşme ayarlamanız ve meramınızı anlatmanız gerekiyor. Neden MHP? çünkü Mhp nin mühendislerin özlük haklarını ve ek ödemelerinin arttırılması için seçim beyannamesi olduğunu biliyorum. Ve bence MHP nin mevcut iktidardan şuan ki durumda alamayacağı birşey olmadığını sanmıyorum.

coderfree
Kapalı
24 Kasım 2018 22:07

Çıkmıyor çünkü grup isminde Türkçe özel karakterler kullanılmamış. Arkadaşa grubun ismini "kamu muhendisleri platformu" yerine "Kamu Mühendisleri Platformu" olarak değiştirmesini, ayrıca açıklamaları da Türkçe karakterlerini düzelterek ve imla kuralına göre yeniden düzenlemesini öneriyorum.

RAITO, 6 yıl önce

Arkadaşlar "Gruplar" sekmesine tıklamanız gerekiyor. Tıklamazsanız grup gözükmüyor.

belediyeci61
Aday Memur
25 Kasım 2018 12:03

kamu muhendisleri grubu Facebook, gruplar sekmesinde ben buldum.
coderfree, 6 yıl önce

Çıkmıyor çünkü grup isminde Türkçe özel karakterler kullanılmamış. Arkadaşa grubun ismini "kamu muhendisleri platformu" yerine "Kamu Mühendisleri Platformu" olarak değiştirmesini, ayrıca açıklamaları da Türkçe karakterlerini düzelterek ve imla kuralına göre yeniden düzenlemesini öneriyorum.

belediyeci61
Aday Memur
25 Kasım 2018 12:05

kamu muhendisleri grubu Ben bu gruba Kamuda çalışan 11 arkadaşımı ekledim. Sizde ekleyin çoğalalım,sesimiz yükselsin.
belediyeci61, 6 yıl önce
kamu muhendisleri grubu Facebook, gruplar sekmesinde ben buldum.

yazilimci45
Aday Memur
25 Kasım 2018 16:00

TSK personeline memuruna fazla mesai ücreti geliyor hemsireye polise herkese zam geldi iki kere . Bize ise henüz hiçbir şey gelmedi 1 sene daha çalışıp özele geçmeyi düşünüyorum artık.

nickthecooper
Kapalı
25 Kasım 2018 19:33

Vekillerle gorusmek icin randevu alinmali.Is isten gecmeden secim oncesi ne gerekiyorsa yapilmali.Seyyanen 2500-3000 arasi iyilestirme yapilmali

ThePatriot1071
Aday Memur
26 Kasım 2018 10:14

Nasıl grup kurdunuz çıkmıyor aratınca. Yani doğru düzgün grup bile kuramıyoruz. Link atsanıza

ThePatriot1071
Aday Memur
26 Kasım 2018 10:19

Grup sekmesinde de görünmüyor

winstonbx
Memur
26 Kasım 2018 14:12

Gruba forumda paylaşılan pdfleri vs ekleyelim ki gelen ve haberi olmayan meslektaşlarımızın haberi olsun

http://www2.tbmm.gov.tr/d27/2/2-1168.pdf

winstonbx
Memur
26 Kasım 2018 14:15

Bu da MHP grubunun verdiği sadece ek göstergeyle alakalı kanun teklifi. maaş yok sadece ek gösterge artırımı.

http://www2.tbmm.gov.tr/d27/2/2-1135.pdf

Toplam 10410 mesaj
«272829303132333435363738»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi