Editörler : cihan27E.Kayı Han
«436437438439440441442443444445446447»

Prettypelin
Yasaklı
20 Nisan 2024 23:09

Farketmez onun da klavyesi benim klavyemin 50 katı büyüklükte, benim yazım yanlışı yapmam normal

maresca0, 1 yıl önce

Yok dizüstü benimki

maresca0
Aday Memur
20 Nisan 2024 23:22

Neden kendini uzun uzun cümlelerle savunma ihtiyacı hissediyorsun?

Prettypelin, 1 yıl önce

Farketmez onun da klavyesi benim klavyemin 50 katı büyüklükte, benim yazım yanlışı yapmam normal

21 Nisan 2024 01:24

Kamuda kariyer meslek mensuplarına ve mühendislere zam yapılması elzemdir. Özellikle 2023 yılının Aralık ayında kariyer meslek mensupları için düşünülen, tüm üst düzey bürokrasinin desteğini almış ancak kanun taslağı son anda maliye bakanı tarafından veto edilen 13 bin tl (2024 Ocak itibarıyla yaklaşık 20 bin tl) zammın mutlaka mühendisleri de kapsayacak şekilde yapılması gerekmektedir.

ExpertE
Genel Müdür
21 Nisan 2024 01:57

Meslektaşım tarih ve meblağ bizim platformlarımızda kalsın çok bahsi geçmesi açıklanmasını doğru bulmuyorum, ayrıca kademeli bir artıştı düşünülen, en yüksek olanı yazmışsınız. Yanlış şekilde dikkat çekriğini düşünüyorum. Kamuoyu baskısıyla iptal edilen BDDK zammı örneğin. Maaşının yarısından fazlasını kiraya vermek zorunda kalan kariyer meslek yardımcılarını düşünen olmadı burada mesela ya da o kurum bunu delebilirse diğerleri de peşinden gelebilirdi resmen alakasız unvanların saldırısı ile yok edildi ceplerinden çıkıyor sanki. Neyse zaten altın döviz kısmını geçtim asgarinin kaç katından nerelere düşüldü, ama olmayacak unvanlar ne iyileştirmeler aldı sadece bunlara bakılsa anlaşılacaktır. Ayrıca biz her platformda mühendisleri savunsak da onlardan kariyer mesleklerin dahi üstünde olduğunu düşünen, tek iyileştirme almayanın kendileri olduğunu lanse eden, başka meslekler hakkında hak veren tek cümleleri olmayan maalesef çok kişi var. Çalışmalar bazı meslekler özelinde devam edecektir diye umut ediyoruz ki saydığınız unvanlar öncelikli olmalı haklısınız. İyi hafta sonları diliyorum.

mauro camoranesi, 1 yıl önce
Kamuda kariyer meslek mensuplarına ve mühendislere zam yapılması elzemdir. Özellikle 2023 yılının Aralık ayında kariyer meslek mensupları için düşünülen, tüm üst düzey bürokrasinin desteğini almış ancak kanun taslağı son anda maliye bakanı tarafından veto edilen 13 bin tl (2024 Ocak itibarıyla yaklaşık 20 bin tl) zammın mutlaka mühendisleri de kapsayacak şekilde yapılması gerekmektedir.

Prettypelin
Yasaklı
21 Nisan 2024 09:42

Ben kendimi savunmuyorum, senin anlamanı sağlamaya çalışıyorum çünkü her gün gelip bir yorumumda böyle şeyler yazıyorsun, belki anlarsın diye yazmıştım ama sen umutsuz vakasın

Bir de şu var herkes kelime dağarcığına göre kelime kullanır, senin çok sınırlı olduğu için benim uzun yorumların seni şaşırtıyor

maresca0, 1 yıl önce

Neden kendini uzun uzun cümlelerle savunma ihtiyacı hissediyorsun?

maresca0
Aday Memur
21 Nisan 2024 20:58

Evet kesinlikle ben özellikle senin yorumlarını arayıp bulup muhalefet ediyorum, mühendis olarak bu konuya bakmamla hiçbir alakası yok ruh hastası.

Prettypelin, 1 yıl önce

Ben kendimi savunmuyorum, senin anlamanı sağlamaya çalışıyorum çünkü her gün gelip bir yorumumda böyle şeyler yazıyorsun, belki anlarsın diye yazmıştım ama sen umutsuz vakasın

Bir de şu var herkes kelime dağarcığına göre kelime kullanır, senin çok sınırlı olduğu için benim uzun yorumların seni şaşırtıyor

Prettypelin
Yasaklı
21 Nisan 2024 21:05

Lan dangalak, sen benim her başlıkta ki yorumlarımı gelip buluyorsun, insanı delirtme artık,

Senin mühendis olduğuna da inanmıyorum

Senden olsa olsa zabıt katibi olur, işin gücün harflerimin doğrusunu yazmak, cins

maresca0, 1 yıl önce

Evet kesinlikle ben özellikle senin yorumlarını arayıp bulup muhalefet ediyorum, mühendis olarak bu konuya bakmamla hiçbir alakası yok ruh hastası.

maresca0
Aday Memur
21 Nisan 2024 21:57

Özelden göndereyim diplomamı, ister misin?

Prettypelin, 1 yıl önce

Lan dangalak, sen benim her başlıkta ki yorumlarımı gelip buluyorsun, insanı delirtme artık,

Senin mühendis olduğuna da inanmıyorum

Senden olsa olsa zabıt katibi olur, işin gücün harflerimin doğrusunu yazmak, cins

Prettypelin
Yasaklı
21 Nisan 2024 22:41

Hadi diyelim gönderdim senin olduğunu nerden bilicez :)

maresca0, 1 yıl önce

Özelden göndereyim diplomamı, ister misin?

21 Nisan 2024 23:34

Arkadaşlar konuyla alakasız ama bir sorum var. Ben şuan vhki olarak çalışıyorum. Ama makina muhendisi diplomam var. Unvan değiştirme sınavıyla muhendis olma durumum var da. Sizce vhki likten mühendisliğe gecil8r mi. Maaşım 38.800 derecem 1/1. Maas ve çalışma koşulları konusunda olumlu olumsuz etkileri nelerdir. Oneririmisiniz muhendis olmayı 657 kanuna tabi olarak.

elektronik49
Kapalı
22 Nisan 2024 00:27

Başlığı kamudaki 657 ye tabi mühendislerin maaşı çok düşük diye yenilenmesi gerekiyor. Dhmi BOTAŞ gibi kitlerde çalışanlar çok yüksek alıyorlar zaten. Oradaki teknisyen 657 deki mühendis kadar aliyor

elektronik49
Kapalı
22 Nisan 2024 00:55

Ek ödemesi olmayan veya çok az olan 657 ye tabi kamu mühendislerinin maaşı çok düşük.. zaten o ek ödemede göreve giderse veriliyor.

Mesela belediyelerde sosyal denge tazminatı ayrıca görev paralari var.kitler zaten yüksek.harita mühendisleri kadastro tazminatı altında iyi para alıyorlar.il özel idareleri de soyl denge ile beraber iyi alıyor.

MrErsin
Aday Memur
22 Nisan 2024 09:21

istanbulda belediyeler en az 7000 civarı sds veriyor. daha fazla verende var ..

MrErsin
Aday Memur
22 Nisan 2024 09:23

bun arağmen mühendis maaşı en az 65-70 bandında olmalı.. kafası rshat adam iyi iş çıkarır.

okumanya
Aday Memur
22 Nisan 2024 10:36

Mesele kamudaki mühendislerin şartlarının iyileştirilmesi. Diğer meslek gruplarında yaptılar çünkü.

23 Nisan 2024 13:06

Kamu Mühendisleri ne olacak

murataslan2014
Kapalı
23 Nisan 2024 19:53

pelin nerdesin hakkımızı arasana söz verdin:)
Prettypelin, 1 yıl önce

Hadi diyelim gönderdim senin olduğunu nerden bilicez :)

kerten.kele
Şube Müdürü
23 Nisan 2024 20:26

mühendis mayişlero coğğğ

elektronik49
Kapalı
23 Nisan 2024 20:46

En az 80 bin almalı mühendis

23 Nisan 2024 20:56

Kamu Mühendisleri ne olacak

Toplam 11030 mesaj
«436437438439440441442443444445446447»