Editörler : cihan27E.Kayı Han
«536537538539540541542543544545546547548

KamudaMemur
Genel Müdür
18 Nisan 2025 18:02

Sen yazmış olduğun içerik ile üslup olarak çok daha fazlasını hak ediyorsun. Yalan yanlış bilgiler ver, gelişmiş ülkelerin maaşlarla ilgili verilerini hiçe say, hep bana hep bana de. Sonra ben anlamıyorum öyle mi ?

ExpertE, 2 gün önce

Üslup ayrı içerik ayrıdır. Şekil ayrı esas da ayrıdır da anlamanı beklemiyorum.

KamudaMemur
Genel Müdür
18 Nisan 2025 18:04

Hased edip eksileyenler kul hakkı yarına kalır ama yanınıza kalmaz. Çıkar bir gün !

ExpertE
Genel Müdür
18 Nisan 2025 18:07

Olmamasına rağmen iyileştirme uzm/müf açısından meclis gündemindeymiş gibi başlık açan meslektaşlarınız varken, herkese yapıldı mühendis kaldı yalan yanlış beyanlarınız varken gelişmiş ülkelerin göstergeleri bizim açımızdan çok daha lehe iken bu konuşmayı sürdürmemiz sağlıklı değil noktalayalım anlaşamayacağız çünkü, üslubuma laf edemezsin çok nadiren ve hak edene kayar üslubum hakarete de asla vardırmam ama damarıma basanı karşımda olamayacak bir cümle trafiğine sokarım başını sonunu unutur yani kelime cambazlığı yapmasın bana özellikle teknik kökenli arkadaşlar. Nasıl ki sayısalda ben sizlerle aşık atamazsam dil ve ifadede sözel sosyal ekonomik hukuki değerlendirmelerde de sizin bir desturu dilinizden düşürmemeniz yakışık alır. İyi hafta sonları, anladığın kadarını anla artık çünkü cevap vermeyeceğim ne yazarsan.

KamudaMemur, 2 gün önce

Sen yazmış olduğun içerik ile üslup olarak çok daha fazlasını hak ediyorsun. Yalan yanlış bilgiler ver, gelişmiş ülkelerin maaşlarla ilgili verilerini hiçe say, hep bana hep bana de. Sonra ben anlamıyorum öyle mi ?

KamudaMemur
Genel Müdür
18 Nisan 2025 18:10

Yazdıklarının alakası yok üstad. HA bu arada önce noktalama işaretlerine dikkat et de yazarken, kelimerin başını sonunu veya ucunu bucunu zırvalıklarını sonra yazarsın.

ExpertE, 2 gün önce

Olmamasına rağmen iyileştirme uzm/müf açısından meclis gündemindeymiş gibi başlık açan meslektaşlarınız varken, herkese yapıldı mühendis kaldı yalan yanlış beyanlarınız varken gelişmiş ülkelerin göstergeleri bizim açımızdan çok daha lehe iken bu konuşmayı sürdürmemiz sağlıklı değil noktalayalım anlaşamayacağız çünkü, üslubuma laf edemezsin çok nadiren ve hak edene kayar üslubum hakarete de asla vardırmam ama damarıma basanı karşımda olamayacak bir cümle trafiğine sokarım başını sonunu unutur yani kelime cambazlığı yapmasın bana özellikle teknik kökenli arkadaşlar. Nasıl ki sayısalda ben sizlerle aşık atamazsam dil ve ifadede sözel sosyal ekonomik hukuki değerlendirmelerde de sizin bir desturu dilinizden düşürmemeniz yakışık alır. İyi hafta sonları, anladığın kadarını anla artık çünkü cevap vermeyeceğim ne yazarsan.

KamudaMemur
Genel Müdür
18 Nisan 2025 18:13

Sözelde senlen kaşık attığımıza göre, artık sayısalda seni ne yaparız hiç düşünmeni tavsiye etmem :))

ExpertE, 2 gün önce

12581258
Memur
18 Nisan 2025 18:28

Sıktı ama! Kardeşim idare istediğini yazsın mahkemelerin baktığı şeyler sosyal haklar. Sayısız örneği var sen de biliyorsun. Bakanlık merkez teşkilatlarında şube müdürlükleri kaldırılan birimlerde mühendis ve diğer bütün memurlar daire başkanına bağlı çalışıyor. Şart değil şube müdürüne bağlı çalışması. Sizin öyle bir şartınız var ama uygulanmayan bir çok kurum var. Herkes işine geleni söylüyor burada. Daha fazla tartışmanın anlamı yok. Birilerine birşeyler verecekler muhtemelen, izleyip göreceğiz.
ExpertE, 2 gün önce

Sadece sosyal haklar gözetilmez sayısız benzer dosyada görüş vermiş biriyim. Üst pozisyonda hiç zorlamadık şifahen verin dedik yargıda kaybedilmesi mutlaktır çünkü sadece personele eziyettir uzatmak ve yargı sonucu itibarıyla kamu zararı mütalaa edilir. Diğer pozisyonlarda (denk ya da alt) muvafakat verilmesi istenmiyor ise bunun değerlendirilebileceği (ihtiyacı somut belirtebilecek bilgi-belgelerle) şeklinde işlem yürütülür. Bilmediğiniz içinde olmadığınız müstakil örnekleri göstermek için misalen yazdığım ufak bir işlemde dahi karşı çıkmayın lütfen. Tartışmaya açık değil ki bu konu A-B grubu unvanlar ile özlük hakları, bordrodaki tazminat içerikleri, mesleğe giriş ve yükselme şartları ile amir hiyerarşisi gözetidliğinde. Ona da örnek vereyim bir mühendise şef veya şube müdürü amirlik yapabilir, öncesinde paraf atmanız zorunludur ancak merkez kariyer personeli sayılan unvanlardan sonra parafçıdır ve en düşük hiyerarşik amiri daire başkanı olmak zorundadır.

ExpertE
Genel Müdür
18 Nisan 2025 20:12

Herkes birşeyler söylüyor da ben mevzuatı konuşuyorum, sen uzm/müf yardımcısına dahi şeften şube müdüründen önce paraf açamazsın ama mühendise açabilirler saydıklarım ben subjektif yorume göre çekilebilir idareye göre değişebilir değil kural olanı yazıyorum ve sadece bir örnek olarak 1-2 olayı yazdım çok husus var böyle bence de yeter çünkü konu açık burada tartışmaya da kapalı. Hayırlısı olsun evet bekleyelim görelim.

12581258, 2 gün önce
Sıktı ama! Kardeşim idare istediğini yazsın mahkemelerin baktığı şeyler sosyal haklar. Sayısız örneği var sen de biliyorsun. Bakanlık merkez teşkilatlarında şube müdürlükleri kaldırılan birimlerde mühendis ve diğer bütün memurlar daire başkanına bağlı çalışıyor. Şart değil şube müdürüne bağlı çalışması. Sizin öyle bir şartınız var ama uygulanmayan bir çok kurum var. Herkes işine geleni söylüyor burada. Daha fazla tartışmanın anlamı yok. Birilerine birşeyler verecekler muhtemelen, izleyip göreceğiz.

KamudaMemur
Genel Müdür
18 Nisan 2025 20:22

Paraf açma ile özlük haklarının ve verilen maaşın ne alakası var. Mühendis kadrosu kendi sınıfında en üst kadrodur. Senin kadro kendi sınıfınızda kaçıncı sırada ? Diğer sınıfların en üst kadroları ile Teknik Sınıfın en üst kadrosu mühendislik arasında maaştan tutun çalışma masasına kadar niye bu kadar açık ara fark var ? Gelişmiş ülkelerin mühendislere verdiği değerler ve haklar, ülkemizde mühendislere niye verilmiyor ? Daha yazacak çok şey var ama öncelikle bunları bil istedim. Diğer kriterleri de zamanı ve sırası gelince yazarım !

ExpertE, 2 gün önce

Herkes birşeyler söylüyor da ben mevzuatı konuşuyorum, sen uzm/müf yardımcısına dahi şeften şube müdüründen önce paraf açamazsın ama mühendise açabilirler saydıklarım ben subjektif yorume göre çekilebilir idareye göre değişebilir değil kural olanı yazıyorum ve sadece bir örnek olarak 1-2 olayı yazdım çok husus var böyle bence de yeter çünkü konu açık burada tartışmaya da kapalı. Hayırlısı olsun evet bekleyelim görelim.

12581258
Memur
18 Nisan 2025 21:15

:) Bunu da ilk defa duydum. Mühendis niye uzmana, müşfettişe paraf açsın. Amiri kimse ona paraf açar. İyice saçmalamaya başladın. Sen kendi topluluğuna git istersen. Taşracılarla filan tartışın biraz hanginiz en kariyer filan diye.
ExpertE, 2 gün önce

ExpertE
Genel Müdür
19 Nisan 2025 01:36

Yazımdan uzm müf?e paraf/imza açar anladıysan ciddi algılama sorunun var. Diğer arkadaş zaten açtığı başlıklarla müsemma konuşmuyorum bile ;) haklısınız fazla bile kaldım siz kendi sınıfınızın en üstü (!) olup haklarınız için savaşmaya tabi devam edin de kimsenin ayağından tutup çekmeyin kendi kulvarınızda devam edin. Bir duyumum vardı mesaj yazmıstım da kabul etmiyormuşsun kısmet artık. Okumanya?ya haber salın gerçi o h sonu duruluyordu mesai saatinde yazar boşluktan..

12581258, 2 gün önce
:) Bunu da ilk defa duydum. Mühendis niye uzmana, müşfettişe paraf açsın. Amiri kimse ona paraf açar. İyice saçmalamaya başladın. Sen kendi topluluğuna git istersen. Taşracılarla filan tartışın biraz hanginiz en kariyer filan diye.
Toplam 10950 mesaj
«536537538539540541542543544545546547548

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi