Editörler : crops35
14 Mart 2018 17:44

Kontrol ve otomasyon teknolojisi bölümüne kulak verin

Arkadaşlar ben 2012 Akdeniz Üniversitesi Kontrol ve Otomasyan mezunuyum. 3,10 gibi bir gano ile mezun oldum. Yapmış olduğum bir proje Meb in düzenliği proje yarışmasında Türkiye 2. si oldu. KPSS den 86,085 puan aldım ve ben bir hukuk bürosunda avukat katipliği yapıyorum.

Kontrol ve otomasyon mezunu arkadaşlar bu sese kulak verin. Hemen hemen aynı konuları almamıza rağmen mekatronik bölümünden yapılan alımlara başvuru yapamıyoruz. Özellikle adli tıp kurumu alımlarından hemen teknik bölümlerin hepsinin ismi yazılırken bu bölümü koymuyorlar. Acaba devlet üniversitelerinden okutulan bölümlerinden haberdar değil mi ? Tam olarak şöyle şeyler yaşıyorum.

+ aloo merhaba bla bla kurumu insan kaynakları departmanı mı ?- evet buyrun nasıl yardımcı olabiliriz ?+ ben ilanınıza başvuru yapamıyorum ilanda kontrol ve otomasyon bölümü yok ama ordaki bölümler ile aynı dersi gördüm hatta hepsini gördüm transkripte bu mevcut. - orda yoksa yoktur beyfendi kişiye göre ilan hazırlayamayız dıııt dıııttt dııı dııııttt

bide özel sektör de olanı var: +merhaba ben ilandaki otomasyon teknikerliği ilanı için görüşmeye gelmiştim müsaitmiydiniz.-buyrun buyrun tecrübeniz vardı demi ?+ yok efendim yeni mezunum ben staj çalışmlarım var sadece.- biz tecrübeli elaman arıyoruz teşeklürler. (iç ses:cumhurbaşkanı seçerkende mi tecrübe arıyorsun ? sen işe almazsan öbürü almazsa ben nerden tecrübe kazancam at ağızlı)+ teşekkürler iyi çalışmalar.

Devletin açmış genel alımlarda açmış olduğu kadro sayısı zaten içler acısı. Bu sese kulak verin arkadaşlar bu ses yitip giden emeklerin sesi.


kucurizm
Aday Memur
14 Mart 2018 17:52

Ve size bir edit yapayım tek atımlık kurşunum kaldı oda 2018/1 . Oda olmazsa kendimi TBMM önünde yakacam. Benzin döküp yakacam. Eğer birgün tv kanallarında protesto etti kendini yaktı gibi haberler görürseniz ( ben pek sanmıyorum haber olacağını) bu yazdıklarım aklınıza gelsin gün ve gün kendini yakmaya giden bir adamın yazıkları aklınıza gelsin.


ozguryildiz54
Aday Memur
14 Mart 2018 18:02

maalesef hepimiz benzer problemler yaşıyoruz emin ol her bölümde problemler var türkiye de sağlık sektöründe olmadıkça her sektörde belki de daha fazla problem yaşıyorsun.

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi