Editörler : F16 Gökçen
16 Mart 2018 14:23

İstanbul da psikolog arıyorum

bu günlerde sıkıntılı günler geçiriyorum. eşimden boşanma durumlarına kadar geldi halim. uzman desteğine ihtiyacım var. İstanbul'da gitmiş olduğunuz psikologları ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfen

çok teşekkürler şimdiden


meltemtaki
Aday Memur
16 Mart 2018 14:36

çok geçmiş olsun öncelikle umarım en kısa sürede atlatırsın.

hepimizin mutlaka başkalarından destek alması gerektiği durumlar olmuştur. malesef işinin ehli olmayan mesleğinde uzmanlaşmamış bi dolu psikolog var. bana tavsiye eden arkadaşıma ne kadar dua etsem az.

kliniği İstanbul Ümraniye'de Uzman Psikolog Rıfat TUĞSAL. zaten tanıştığınız zaman bana gerçekten hak vereceksiniz. kendisi Çok iyi bir dinleyici. Detayları asla unutmaz. Hem mesleğine hem de danışan olarak bana verdiği değeri sürekli gösteriyordu. Yaşamımla ilgili detayları seanslarda hatırlaması bana o kadar özel hissettiriyordu ki.Onun sayesinde hayata dair buraya yazamayacak kadar çok şey kazandım. İnsanlarla sohbet edemez, utanır, yaşadıklarımla ilgili hep kendimi suçlu hisseder, benliğimi göremez,hayır diyemezken, Rıfat beyle çalışarak hem yaralarımı onarmaya çalıştık hem de inanılmaz gelişme kaydettik. Bir bebek gibi kendimi yeni yeni tanıdığım bu süreçte hep yanımda oldu her anlamda. Mesleğini severek yaptığına kalpten inanıyorum.tam işinin ehli bir psikolog.imkanım olsa da sorunu olan herkese tavsiye edebilsem.umarım gider ve tüm sorunlarından kurtulursun.

sağlıcakla kal

Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi