Editörler : E.Kayı Han
«49505152535455565758596061

Havacı107
Aday Memur
25 Mayıs 2019 01:42

Bende savunma verdım takıpsızlık almıştım. ,aradım neden savunma ısıtıyorsunuz dıye,işlem gören herkesden alınıyor dıye yanıt verdıler,

ultrAsker
Aday Memur
25 Mayıs 2019 02:41

Bir yıllık sürem dolduğu için geçen ay yeniden hakkımda idari soruşturma açılmış. Bu kapsamda verdiğim ifade sonucu GGU?m bir yıl daha uzatıldı. Süreç bu şekilde işliyormuş...

Civilengineer10
Aday Memur
31 Mayıs 2019 14:25

Merhaba arkadaşlar bugün tayinler açıklandı, ggu olupta tayini çıkan oldu mu?

ultrAsker
Aday Memur
31 Mayıs 2019 15:42

Tayinler açıklanmış, tayin isteyen GGU?ları yok saymışlar diye duydum...

Civilengineer10
Aday Memur
04 Haziran 2019 11:08

Geçen yıldan bu yana değişen bir şey yok dilekler aynı...
Civilengineer10, 5 yıl önce
Herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun. İnşallah bir sonraki bayrama bu kötü günleri arkada bırakmış ve üniformamıza kavuşmuş olarak gireriz.

Farketmezemre
Aday Memur
15 Haziran 2019 01:46

HvKK da bugun yinemi ihraclar olmus duyan varmi

ultrAsker
Aday Memur
15 Haziran 2019 15:56

Var, maaş alamayanlara geçmiş olsun. Liste hazırmış yayınlanacakmış...

Farketmezemre
Aday Memur
15 Haziran 2019 16:29

Nerden duydunuz peki bende geceden beri ogrenmeye calisiyordum bi cevap bulamadim
ultrAsker, 4 yıl önce

Civilengineer10
Aday Memur
15 Haziran 2019 19:27

Sayı az galiba önceden haberlerde de çıkıyordu dün hiç rastlamadım. Liste yayınlanmadıysa maaş nasıl alınamıyor onu anlamadım ama?
ultrAsker, 4 yıl önce

Andelip26
Aday Memur
15 Haziran 2019 20:56

Listeye ulaşamadım henüz ama maaş yatmayan arkadaş var herhalde ihraç oldum dedi

BalllKız
Aday Memur
16 Haziran 2019 10:45

Merhaba arkadaşlar eşim iki hafta önce ceza aldı ankesör den bundan sonraki süreç nasıl işliyor acaba bilgi verir misiniz önce savunması mı alınacak savunmadan ne kadar sonra ihraç oluyor

Farketmezemre
Aday Memur
16 Haziran 2019 12:54

63 kisilik liste gelmis maas yatmayan kisiler bir taneside benim. Bundan sonraki surecte insallah Allah yardimcimiz olur.

Civilengineer10
Aday Memur
16 Haziran 2019 13:13

Geçmiş olsun, Allah yardımcımız olsun hepimizin. Savunma ne zaman vermiştiniz?
Farketmezemre, 4 yıl önce
63 kisilik liste gelmis maas yatmayan kisiler bir taneside benim. Bundan sonraki surecte insallah Allah yardimcimiz olur.

Civilengineer10
Aday Memur
16 Haziran 2019 13:18

İhraç etmeden önce savunma isteniyor en az 7 gün süre veriliyor, sonrasında net bir süre kimse veremez belli olmuyor ihraç süresi. Genelde her ayın 14ünde liste geliyor. Ceza almış olma durumunda süreç farklı işleyebilir bunu kanun, yönetmelikten ve internetten araştırın.
BalllKız, 4 yıl önce

Merhaba arkadaşlar eşim iki hafta önce ceza aldı ankesör den bundan sonraki süreç nasıl işliyor acaba bilgi verir misiniz önce savunması mı alınacak savunmadan ne kadar sonra ihraç oluyor

Farketmezemre
Aday Memur
16 Haziran 2019 13:35

Savunmami ocak ayinda vermistim. 15 aydir gguydum 45 gun icerde kaldim ara kararla ciktim sonrasinda iddaname hazirlancak diye bekledim hala hazirlanmadi ama ihrac ettiler.
Civilengineer10, 4 yıl önce
Geçmiş olsun, Allah yardımcımız olsun hepimizin. Savunma ne zaman vermiştiniz?

Civilengineer10
Aday Memur
16 Haziran 2019 14:45

Bende Ocakta verdim savunmayı adli süreç takipsizlik kararı ile sonlanmıştı yine de savunma aldılar.
Farketmezemre, 4 yıl önce
Savunmami ocak ayinda vermistim. 15 aydir gguydum 45 gun icerde kaldim ara kararla ciktim sonrasinda iddaname hazirlancak diye bekledim hala hazirlanmadi ama ihrac ettiler.

ultrAsker
Aday Memur
21 Haziran 2019 16:04

GGU, açık yada ihraç olan arkadaşlar kendi kriterlerini yazabilirlerse geride kalanlar da kendi durum ve gelecekleri hakkında yorum yapabilirler. Listeler hangi kriterlere göre hazırlanıyor kimse birşey bilmiyor. 1 ay sonra ihraç olan da var; 7 aydır olmayanda... Mesela Ocak?tan sonra savunma alan oldu mu?

Farketmezemre
Aday Memur
21 Haziran 2019 16:40

Tam olarak sebebini bildigimiz bir kriter yok ep den faydalan yada faydalanmayan farketmeksizin ihrac ediyorlar ve birsey soylenmiyor benim 14 ay olmustu ggu olali daha iddanamem bile hazirlanmadi ama 14 haziranda ihrac oldum.
ultrAsker, 4 yıl önce

GGU, açık yada ihraç olan arkadaşlar kendi kriterlerini yazabilirlerse geride kalanlar da kendi durum ve gelecekleri hakkında yorum yapabilirler. Listeler hangi kriterlere göre hazırlanıyor kimse birşey bilmiyor. 1 ay sonra ihraç olan da var; 7 aydır olmayanda... Mesela Ocak?tan sonra savunma alan oldu mu?

Civilengineer10
Aday Memur
21 Haziran 2019 17:40

Ocak'tan önce savunma alan olmadı ben hiç duymadım. Ocak ayının ilk haftalarında benden istediler genelde herkeste aynı şey yazıyordu; "hakkında adli işlem olması", fakat ihracı neye göre yapıyorlar kimse bilmiyor.
ultrAsker, 4 yıl önce

bera0
Memur
21 Haziran 2019 21:13

Eşim dkk personeli. Şubatta 1. Yılı dolmuştu ggu?sunun. Dolduktan bir hafta sonra savunması alındı. Birileri iltisaklı olduğunu iddia etmiş, ihraç olan kardeşi ve aldığı takdirler için savunma istendi. Adli, polislik vs hiçbir şey olmadı. 14 haziran ihraç.

Toplam 1204 mesaj
«49505152535455565758596061

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi