Editörler : E.Kayı Han
«49505152535455565758596061

Soldier0193
Aday Memur
27 Ağustos 2020 18:58

Herkese merhaba, ben tanık bayanı sonucunda karakolda ifadem alındıktan sonra (adli işlem yok) ifademi birliğime teslim ettiğimde 1 yıl ggu oldum. Cumhuriyet savcısı soruşturma açtığı dosyaya kamu adına kovuşturmaya yer yoktur dedi. Agustosun 24 ü itibari ile göreve geri iade edildim. Sizlere sorum şu; diyelim ki ismim farklı bir ilde yine geçti ve o ilin savcısı soruşturma açmaya gerek duydu. Bu durumda tekrar mı ggu oluyorum. Tecrübeli arkadaşlar yorum yapar ise çok sevinirim.

3501syyh
Aday Memur
29 Ağustos 2020 00:47

öncelikle geçmiş olsun ve gözünüz aydın. size 2 sorum var 1.si ne tarihte ggu oldunuz 2.si ise ggu oldugunuz dönemde kurumdan bir savunma aldınız mı? Sorunuzada gelirsek nacizane fikrim

kimse o duymak istediğiniz sihirli cümleyi kuramaz.çünkü olaylar kişiden kişiye kıdemden kıdeme

şehirden şehire hatta başınıza gelen olayın tarihinden bile farklılıklar gösteriyor.sizin o mahkemeden beraat almanız başka bir mahkemeye adınız karışmayacağı anlamına gelmez ve tahminimce öyle bir durum olursa kurum siz görevdeyken savunmanızı alır ister davanın seyrine göre ister idari soruşturma gereği sizi istende atabilir göreve devamda ettirebilir.kısacası size kimse su olur diyemez su ortamda.anın tadını çıkarmaya bakın herkese geçmiş olsun.

Soldier0193, 4 yıl önce

Herkese merhaba, ben tanık bayanı sonucunda karakolda ifadem alındıktan sonra (adli işlem yok) ifademi birliğime teslim ettiğimde 1 yıl ggu oldum. Cumhuriyet savcısı soruşturma açtığı dosyaya kamu adına kovuşturmaya yer yoktur dedi. Agustosun 24 ü itibari ile göreve geri iade edildim. Sizlere sorum şu; diyelim ki ismim farklı bir ilde yine geçti ve o ilin savcısı soruşturma açmaya gerek duydu. Bu durumda tekrar mı ggu oluyorum. Tecrübeli arkadaşlar yorum yapar ise çok sevinirim.

Hatssun
Yasaklı
11 Eylül 2020 00:03

Yokmu Bir bilgisi,duyumu olan iadeler, ihraç larlailgili

GençMühendisAst
Aday Memur
11 Eylül 2020 20:26

Merhabalar GGU(görevden geçiçi uzaklaştırma) 1 yıllık süre doldu ve birliğimden açığa alındığıma dair telefon geldi ve tebliğ-tebellüğ için gelmemi istiyorlar fakat ben farklı şehirde ikamet ediyorum şuanda gitmem zorunlu mudur veya alternatif bir çözüm varmıdır birde açığa alınınca haftalık birlik tarafından yapılan imza işlemi kaldırılıyormu yoksa devam mı ediyor bilgisi olan yazabilir mi

Gezenti34
Aday Memur
12 Eylül 2020 13:51

adli durumunuz var mıydı?ggu iken göreve başladıktan 1-2 ay sonra açığa alınanlar oldu. mahkeme süreçleri devam ediyor.
GençMühendisAst, 4 yıl önce
Merhabalar GGU(görevden geçiçi uzaklaştırma) 1 yıllık süre doldu ve birliğimden açığa alındığıma dair telefon geldi ve tebliğ-tebellüğ için gelmemi istiyorlar fakat ben farklı şehirde ikamet ediyorum şuanda gitmem zorunlu mudur veya alternatif bir çözüm varmıdır birde açığa alınınca haftalık birlik tarafından yapılan imza işlemi kaldırılıyormu yoksa devam mı ediyor bilgisi olan yazabilir mi

GençMühendisAst
Aday Memur
12 Eylül 2020 18:36

Evet adli durum var ilk mahkeme olmadı daha
Gezenti34, 4 yıl önce
adli durumunuz var mıydı?ggu iken göreve başladıktan 1-2 ay sonra açığa alınanlar oldu. mahkeme süreçleri devam ediyor.

Hatssun
Yasaklı
23 Eylül 2020 00:30

Varmı bir bilgi duyum iade ihraç oldumu

GençMühendisAst
Aday Memur
23 Eylül 2020 19:47

Aynı ankesörlü telefon dosyası içerisinde mahkeme devam ediyor bir kişi iade edildi diğeri ise açığa alındı 1 yıllık GGU dan sonra
Hatssun, 4 yıl önce

Varmı bir bilgi duyum iade ihraç oldumu

Mmustii78
Memur
01 Ekim 2020 01:22

Arkadaşlar benim de ankara 4.bam da 12 aydır bekliyor dosyam. Eylül 2019 da ankara 32.acm de 6/3 aldım dosyamdaki tek unsur ankesör araması. 1 yıl oldu istinafta bekliyor. Haziran ayında edevletten dosya durumum "ön inceleme için atama bekliyor" durumundan "açık" durumuna geçti ve bir daha hareketlenme olmadı. Bu şekilde olupta dosyası sonuçlanan var mı acaba?

GençMühendisAst
Aday Memur
01 Ekim 2020 18:43

Bugün birlikten arayıp ihraç edildiğim tarafıma tebliğ edildi.İşlemler için birliğe çağırıyorlar fakat birliğim ile şuan ikamet ettiğim yerler farklı 1000 km uzaklıkta gitmeme gerek varmıdır yada alternatif bir çözüm önerisi sunabilecek varmı

et54
Aday Memur
19 Ekim 2020 17:02

hala açıkta bekleyeniniz var mı benim iki sene oldu bilgisi duyumu olan var mıdır

3501syyh
Aday Memur
04 Kasım 2020 16:35

Ggu sürede 1 yılın dolmasına birkaç ay kalanokta atama ile görev yerimi değiştirdiler. Savunma vereli 3 ay oldu ve geçen şu haberi gördüm.yorumunuz nelerdir. Hvkk

https://www.memurlar.net/haber/933380/711-askeri-personelin-feto-den-ihrac-dosyasi-komutanliklarinda.html

Erhan2093
Kapalı
06 Kasım 2020 10:39

Herkese geçmiş olsun. Hava kuvvetleri personeliyim.2019 temmuzda gözaltı ve arkasından 1yıl ggu verdiler. 2020 Ağustos ayında tekrar geri çağırdılar ve göreve geri başladım. 05/11/2020 tarihinde açığa alındığım tebliğ edildi. Tek ardışık aramadan Mersin'de davam var. 26 Kasım da ikinci duruşmam var. Merak ettiğim konu ortalama kaç duruşmada bu mahkeme biter. Ayrıca açığa alındığım için bağlı olduğumuz birliğe haftalık imza atılıyor mu?

3501syyh
Aday Memur
06 Kasım 2020 15:46

İmzaya her hafta gidiyorsunuz yada bir imza bir g. T yapabilirsiniz. Ggu faki gibi olur. Size birkaç sorum olacak birincisi gözaltına alındıktan sonramı gggu oldu kaçlısınız son olarakta göreve döndüğünüzde aynı görev yeri demi devam ettiniz.

Gezenti34
Aday Memur
06 Kasım 2020 18:06

merhabalar hvkk 1 yıl ggu oldum. savunma verdim gözaltı ve açık işlemi olmadan başladım çok şükür.örnek olsun diye yazdım. Farklı bir yerde görev verdiler. şimdilik böyle. Allah tan herkese sabır dilerim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.

et54
Aday Memur
09 Kasım 2020 03:56

mrb 2 yıldan beri açıktayım davamda bitti hvkk ya savunmamı vereli 3 ay oldu hala bekliyorum son dakika bilgisi duyumu olan var mı cevaplarsanız çok sevinirim.

gidengençlik
Aday Memur
09 Kasım 2020 08:39

Dava nasıl bitti
et54, 4 yıl önce

mrb 2 yıldan beri açıktayım davamda bitti hvkk ya savunmamı vereli 3 ay oldu hala bekliyorum son dakika bilgisi duyumu olan var mı cevaplarsanız çok sevinirim.

et54
Aday Memur
10 Kasım 2020 03:00

beraat aldım istinafta onayladı

gidengençlik, 4 yıl önce
Dava nasıl bitti

et54
Aday Memur
10 Kasım 2020 03:04

açıkta olanlar ile ilgili son dakika bilgisi duyumu olan var mıdır

10 Kasım 2020 07:34

Benim durumum da sizinle tamamen aynı. Allah herkese hayırlısını versin inşallah
Gezenti34, 4 yıl önce
merhabalar hvkk 1 yıl ggu oldum. savunma verdim gözaltı ve açık işlemi olmadan başladım çok şükür.örnek olsun diye yazdım. Farklı bir yerde görev verdiler. şimdilik böyle. Allah tan herkese sabır dilerim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Toplam 1204 mesaj
«49505152535455565758596061

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi