Editörler : E.Kayı Han
«49505152535455565758596061

Farketmezemre
Aday Memur
08 Mayıs 2021 15:51

7500 para ödücekmişim. İtirazmı etmem lazım yardımcı olacak varmı acaba

20 Mayıs 2021 17:52

arkadaşlar merhabalar bende sizin gibi bu süreçten geçiyorum.ben şuanda üniversite öğrencisyim.bu süreçte hiçbir avukatın olumlu sayılacak bir yönde faydasını görmedim.avukatlara pek fazla güvenmeyin arkadaşlar. avukatların bir çoğu duruşma gününe kadar dahi dosyayı incelemzler.sadece duruşma günü salon kapısında yüzeysel olarak dosyayı incelerler ve duruşmada durmadan müvekkilimin beraatını talep ederim diyerek yerine otururlar.öncelikle şunu söyleyeyim.si̇zi̇n avukatiniz kendi̇ni̇z olmalisiniz.araştirmaci ,di̇kkatli̇ ve doğru yerde doğru savunmayi yapabi̇lmeli̇si̇ni̇z.bunu bildiğim için kendim yaklaşık olarak 4 yıldır bu fetö davaları ile ilgili araştırmalar yaptım.Yüksek meblalı emsal kararların olduğu ücretli sitelere üye olarak 10000 lerce bölge adliye mahkemesi olsun ,yerel mahkeme kararları olsun.kısacası türkiyenin hangi şehri olursa olsun farketmeksizin emsal kararlarını okuma imkanım oldu.aynı zamanda işlerini kaybetmiş insalarda olduğundan 100 lerce idare mahkeme kararı olsun,bölge idare mahkeme kararı olsun inceleme fırsatım oldu.belirli aralıklarla şimdiye kadar bu fetö davaları ile ilgili çıkmış yargıtay kararlarını teker teker inceleme fırsatım oldu.Aynı zamanda bir avukatın hukuksal manada nerde nasıl bir dilekçe ,nasıl bir savunma yazması gerektiği konularındada detaylı araştırmalar yaparak kendimi geliştiridim.

Kısacası size şunu söyleyebilirim sizlerin dünya kadar para avukata vermenizi istemiyorum.hangi aşamada ne olur,nasıl bir savunma yazmalıyım der iseniz hukuksal anlamda sizlere yardımcı olabilirm ve aynı zamanda savunmalarınızı emsal kararlar sunarak veya istinaf dilekçenizi ayrıntılı bir şekilde sanki kendi dosyam gibiymiş muamelesi yaparak emsal kararlarlada dilekçenizi dsetekleyerek hazırlayabilirim.bilgi ve tecrübemden hiç şüpheniz bile olmamasını temin ederek ve bu dediğimi savunmanızı ve dilekçenizide hazırladığımda göreceğinizi belirterek yardımcı olabileğimi belirterek sözlerime son veriyorum.yardımcı olmamı isteyenler lütfen bana mail atarak özelden ulaşsın.

Ciguli 46
Şef
06 Şubat 2023 00:48

Merhaba arkadaşlar. İhraç sonrası idare mahkemesi ile göreve dönen ve araştırma merkezine memur olarak atanan arkadaş varsa bana öm den yada buradan ulaşabilirler mı? Durum acil bir kaç konu hakkında bilgi almam gerek acil olarak. Teşekkür ederim

06 Şubat 2023 13:05

Merhaba hocam ben de hvkk dayım iade aldım ama arayan soran yok. isimli sitede araştırma merkezi başlığında atananlar var.

Ciguli 46, 4 ay önce

Merhaba arkadaşlar. İhraç sonrası idare mahkemesi ile göreve dönen ve araştırma merkezine memur olarak atanan arkadaş varsa bana öm den yada buradan ulaşabilirler mı? Durum acil bir kaç konu hakkında bilgi almam gerek acil olarak. Teşekkür ederim

Toplam 1204 mesaj
«49505152535455565758596061

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi