Editörler : crops35
11 Nisan 2018 21:21

Tayin hakkında
Biz işçilerin tayin hakkı olacak mı? Eş durumdan veya başka sebepten. Becayiş hakkımız var mı

Belediye Personeli
Aday Memur
11 Nisan 2018 23:00

Saeexe becayiş var

sbaf
Aday Memur
12 Nisan 2018 09:27

???

Belediye Personeli, 6 yıl önce
Saeexe becayiş var

Erikdalıgevrektir
Şube Müdürü
12 Nisan 2018 10:10

Kurumdan kuruma değişir. Biz taşeronken bile farklı illere nakil aldırıyorduk. O zaman adı nakildi, şimdi tayin olur.

MeryemKaraoglan
Aday Memur
12 Nisan 2018 20:37

Kurumunuz neydi? Biz sağlık Bakanlığı

vhki37
Şef
12 Nisan 2018 21:10

tayin yok arkadaşlar çakılı kadro bas bas bağırıyorlar bizim kadromuz çakılı anlamıyor musunuz ya istifa edip gidecen yada eşin yanına gelecek başka çözümü yok yada istifa edip gidecen


Belediye Personeli
Aday Memur
12 Nisan 2018 21:26

Belediyelerdeki taşeronlar iştiraklara bağlı oldu. 4 D kadro olmalı !belediyeler ayrı tutulmamalı .bu konuda da desteğinizi beklemekteyz twiter da bu şekilde re twit atalım haydı arkadaslar destek olalım

llfcllk
Aday Memur
13 Nisan 2018 14:16

bu konuda emsal bulan yada tayin,nakil, yaptıran varsa paylaşabilir mi?


drunk61
Aday Memur
16 Nisan 2018 10:57

bu konu birçok kişinin merak ettiği, aylar sonra da mesele olacak bi konu lakin tek satır YAZILI yönetmelik, mevzuat göremedim.

ya tayin olabilecek 4d eşim yanıma gelecek, ya "tayin hakkı yoktur" yazısını göreceğim ben eşimin yanına gidebileceğim. benim 4 gözle beklediğim tek konu ve hala bir cevap bulamadım.

üniversitede geçtiği için çok yüksek ihtimal çakılı olur, üstüne bakan açıklamaları %99 tayin hakkı olmaz gibi lakin eş durumuna başvuru için resmi bir mevzuat gerekli :(

ben başvuracağım ama kurumlar mevzuat isteyecektir, onu bekliyorum :(


Memur2690
Aday Memur
17 Nisan 2018 21:53

Merhaba arkadaşlar, eş durumuna bağlıyer değiştirme, tayin vs. ile ilgili beklentiiçerisinde olan birisi olarak konuşuyorum. Nerdeyse tüm kamu kurumları 696 sayılı KHK ile taşeronları 4/d li olarak kadroya geçirdi. Dolayısıyla eş durumu ileilgili mevzuatı, mümkün olup olmadığını idareciler taleplerin red durumlarında dava konusu edileceğini biliyorlar. Yakındakurumlara talepler iletilmeye başlayacak ve uygulamada neler olacağını göreceğiz ki kuvvetle muhtemel idareler arası farklı uygulamalar olacak. Belirli işlere binaen hizmet alımına çıkan idarelerin bu şekilde gördürdükleri işler devamlılık ve vazgeçilmezlik arz etmeye başladığından aynı şartlarla kadro verildiği bir gerçektir. Kanaatimce, hal böyle iken kadroya geçirilen personelin yer değiştirmesinin KHK'nın ruhuna ve amacına aykırı olacağıdır. Tam olarak izah edebildim mi bilmiyorum ancak kadroya geçirilen personeli bir nevi devlet güvencesi altında ancak özel sektör çalışanı gibi düşünün. Şu an çalıştığınız pozisyonlar ve kurumlar haricinde başka bir ilde aynı kurum ve pozisyonda dahi olsa çalışmanızın patrona (devlet) bir faydası olmayacaktır.İnşallah hepimizi memnun ve mutlu eden gelişmeler yaşanır.


kbrsrht34
Aday Memur
22 Nisan 2018 16:08

S.a Arkadaşlar ben ve eşim istanbul k.çekmecede bir devlet hastanesinde veri giriş olarak çalışmaktayız. Tekirdağ çerkezkoye taşınmak istiyoruz en buyuk hayalimiz istanbuldan kurtulmak. Cerkezkoyden herhangi bir hastaneye gecmemiz icin becayiş mi yapmamiz gerekir. Tayin yok biliyoruz. Nasil oluyor bu isler pek bilmiyoruz. Kimisi diyor görevlendirme Yazdirilirsa gidersin kimisi diyor gidemezsin. Kimisi torpilin varsa her sekilde gidersin. Kimisi diyor o konuda yönetmelik yayınlansin o zaman anlariz. Kafam cok karisik. BU KONUDA BILGISI OLAN ARKADAŞLARIN BİLGİSİNDEN FAYDALANMAK ISTERIZ.


drunk61
Aday Memur
23 Nisan 2018 11:42

Çok bu konuda ehil avukatla konuştum, forumda sorulara cevap verenlerle, SGK bilgi hattıyla. Bu konuda tek kelime yönetmelik, mevzuat yayınlanmadı. 1 Mayıstan önce yayınlanır diye bir sözel yanıt aldım sgk dan ama geçiştirmelik cevap gibi geldi. Kadroya geçildi lakin bu haklar, ücretsiz iznin doğum sonrası ne kadar alınabileceği gibi konular halen aydınlanmadı.

İnş aydınlanır da insanlar sorularına cevap bulur


kbrsrht34
Aday Memur
23 Nisan 2018 15:24

İnşallah 4 gözle bekluyoruz

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi