Çok teşekkür ederim.izmirde alınmıştı.
Dün demiştim size herkes tutuklanmıyor, sadece bu şekilde algi operasyonu yapılıyor diye. Geçmiş olsun bu arada. Daha beraat da edeceğiz bu bir saçmalık.
Dün demiştim size herkes tutuklanmıyor, sadece bu şekilde algi operasyonu yapılıyor diye. Geçmiş olsun bu arada. Daha beraat da edeceğiz bu bir saçmalık. tekaütasker, 4 yıl önce - Alıntıya git
çok haklıymışsınız, inşallah en kısa zamanda berat haberlerimizi de paylaşırız.
Buradan destek aldığım arkadaşlarım, eşim 13 gün gözaltılilik sürecinden sonra şükür ki bugün serbest bırakılmış.herkese çok teşekkür ederim.insallah suçsuz yere şuan tutuklu olan tüm arkadaşlar da bir an önce serbest kalır moryellll, 4 yıl önce - Alıntıya git
Buradan destek aldığım arkadaşlarım, eşim 13 gün gözaltılilik sürecinden sonra şükür ki bugün serbest bırakılmış.herkese çok teşekkür ederim.insallah suçsuz yere şuan tutuklu olan tüm arkadaşlar da bir an önce serbest kalır
Amin, inşallah.Çaresiz olan herkesin Allah yardımcısı olsun.
Tutuklu olanlar tahliye mi olup cikti beraat mi alip cikti acaba benim esimde 2 aydir tutuklu.
Tutuklu olanlar tahliye mi olup cikti beraat mi alip cikti acaba benim esimde 2 aydir tutuklu. cnn58, 4 yıl önce - Alıntıya git
Eşinizin neden gözaltına alındı?
Ankesorluden alındı ggu oldu 24 martta .28 indede gozalti oldu
Ankesorluden alındı ggu oldu 24 martta .28 indede gozalti oldu cnn58, 4 yıl önce - Alıntıya git
Ankesörle alakalı kısa süreli gözaltı oluyor genelde, demek ki savcı dan savcıya değişiyor. Tam olarak neydi idda ardışık arama mı ve başka birşey var mı iftira gibi
14 gun gozalti oldu sonra tutuklandi.idda sadece ardisik arama baska bisey yokmus.
Ggu olarak ohal süresince diyordu.malum önümüzde seçim var.ohal kalkması durumunda işimize dönebilir miyiz yada bu adli süreç nasıl devam eder acaba?
Ggu olarak ohal süresince diyordu.malum önümüzde seçim var.ohal kalkması durumunda işimize dönebilir miyiz yada bu adli süreç nasıl devam eder acaba? Neredeyim, 4 yıl önce - Alıntıya git
Sizde gozalti veya tutuklama oldu mu ne zaman ggu oldunuz acaba?
Ankesorluden tutuklanip mahkemesi olan var mı hiç arkadaşlar?(baska bi kriteri olmayan)
24 Mart ggu oldum.gözaltı tutuklama yok.sebebini bilmiyorum hâlâ.evde bekliyorum neyi bekliyorsak.
24 Mart ggu oldum.gözaltı tutuklama yok.sebebini bilmiyorum hâlâ.evde bekliyorum neyi bekliyorsak. Neredeyim, 4 yıl önce - Alıntıya git
Ggu kagidinda yazmiyormuydu sebebi?ankesorludur buyuk ihtimal sebep bayaa kisi gozalti olmus bu sebepten son zamanlarda
Sebep yazmıyor.Ancak amirim ankesörlü sanırım diye duyum aldım dedi.Bende en çok ondan şüpheleniyor um.yoksa başka kriter yok.aklıma başka hiçbir şey gelmiyor.
Ankesiorluden gozaltina alinip serbest kalanlar aciga alınmıyor.mahkeme yoksa tabi
Ankesiorluden gozaltina alinip serbest kalanlar aciga alınmıyor.mahkeme yoksa tabi Barışması, 4 yıl önce - Alıntıya git
Inan bizzat tanıdığım 3 kisi var hakkında şimdiye kadar aciga alinmadi. Mahkemesi olanlar alınıyor.. ancak hakkinda itirafci ve ankesör olayi varsa mutlaka aciga alınıyor. Tabi en son aciga alma furyasında herkesin savcılıkta aldigi ifadelere gore yapıldı. Haziran ayında bu ankesörden mahkemelik olan tanıdığım var eger sonuç cikarsa buraua yazacağım