avukatlar biraz abartmış diye düşünüyorum ben.birçok kanıtla fetö terör örgütünde yönetici pozisyonunda olan militanlara bile 6-7 sene gibi komik cezalar veriliyor.ankesörlü telefon bir kanıt bile sayılmaz.şu an da hukuk çok doğru işlemiyor belki ama bu kadar da değil...
avukatlar biraz abartmış diye düşünüyorum ben.birçok kanıtla fetö terör örgütünde yönetici pozisyonunda olan militanlara bile 6-7 sene gibi komik cezalar veriliyor.ankesörlü telefon bir kanıt bile sayılmaz.şu an da hukuk çok doğru işlemiyor belki ama bu kadar da değil...
Saudade12 , 7 yıl önce
Merhaba yeni üye oldum. Abim 2014-2015 yılları arasında 6 ardışık arama yüzünden 3 aydır tutuklu. Dosyada başka hiçbir şey yok. İddianame de yazıldı mahkemeyi taa ekime vermişler bu ayın 18 inde tutukluluk değerlendirmesi yapılacak itirazlarımızı yaptık ama avukatlar diyor ki suçu kabullenmeden çıkamaz tek çare suçu kabullenmesi bu itirazlar hep formalite. Sonunda da en az 6yıl 3ay ceza alır diyorlar. Ama biz işlemediğiz suçu neden kabul edelim? En ufak alakamız yok. Size sormak istediğim itirafçı olmadan çıkan yok mu bu ardışık arama olayında gerçekten ? Biz umudumuzu keselim mi? Çünkü bizim itiraf edecek bişeyimiz yok...