Editörler : E.Kayı Han
«303132333435363738394041»

isk326
Aday Memur
09 Haziran 2018 21:40

sabır35 baro avukata nın dediklerini de baz almayın sadece .baro avukatından ifadesini ve hakim iddanamesini alırsanız başka bir avukata da gidip bilgi alabilirsiniz.ki baro avukatı nişanlıma itirafcıolun yoksa çıkamazsın içerden demiş o da delirmiş tabi neyi tiraf edicem ben bu aramaları bile kabul etmiyorum demiş .düşünün rezilliği .

Sabır35, 7 yıl önce
nerden öğrenebilirim Barodan verildiğini bizim hakim için de iyi şeyler demediler siz nasıl öğrendiniz avukati telefon numarasi felan veriyorlar mı bir umut bulabilirsem en azından ondan bilgi alırım

Sabır35
Şef
09 Haziran 2018 22:09

Anladım teşekkür ederim Baro eğer avukat verdiyse ulaşmaya çalışırım umarım cok uzun sürmez rabbim masum olan herkesi kurtarsın mübarek günlerde mahvettiler bizi Rabbim küçük yavrularımızın yüzüne baksın
isk326, 7 yıl önce

sabır35 baro avukata nın dediklerini de baz almayın sadece .baro avukatından ifadesini ve hakim iddanamesini alırsanız başka bir avukata da gidip bilgi alabilirsiniz.ki baro avukatı nişanlıma itirafcıolun yoksa çıkamazsın içerden demiş o da delirmiş tabi neyi tiraf edicem ben bu aramaları bile kabul etmiyorum demiş .düşünün rezilliği .

Allahkadir
Aday Memur
09 Haziran 2018 22:38

Anlamıyorum bu avukatları uğraşmak istemedikleri için herkesi aynı kefeye koyuyorlar şu ankesör olayı da inş düzene girer hukuka uygun bir delil niteliğinde bile değil varsa başka kesin delil eklesinler o şekilde değerlendirsinler Allahım yardımcımız olsun

isk326, 7 yıl önce

HaKk12
Aday Memur
10 Haziran 2018 00:07

Ben 2. İtiraz ile cıktım ama büyük çoğunlukla evet dikkate almıyorlar. Gercekten kesin bir delilin yok ise savcının iddasına karşılık ya da itirafçı değilsen mahkemeye kadar malesef tutuklu kalabiliyorsun.. Ben tutuklandığımda 6 ay dediler en az.. Dua nı gönülden edersen hayrlı olanı istersen elbette hak yolunu bulacaktır. Hiç bir olgunun kesin olmadığı bir ohal şartlarında burda bir kaç kişinin yaşadığı seylerden dolayı kesin böyle olyor demelerine aldırış etmeyin çünkü iyi niyetle olduğunu düşünüyorum, insnların brşeyleri anlatmaya içindekileri dökmeye öyle çok ihtiyacı varki.. Siz müsterih olun.. Öyle br vakit gelir, "En garibi de budur ya öldüm der durur, yinede yaşarsın."
isk326, 7 yıl önce

merhaba,benimde nişanlım 3 önce ggu olmuştu geçen 2 hafta öncede ifadeye aldılar emniyette 12 gün kaldı .sonra savcılık ardışık araması olması sebebi ile tutklama kararı ile mahkemeye sevk etti malesef ilk mahkemesine kadar tutuklu devam edecek .sanırım 20 avukat gezdim ve konuştum hepsinin söylediği şey aynı tutukluluga itirazları kabul etmiyorlar .ilk mahkemeye kadar içeride kalacak dediler mahkeme tarihi de belli olmaz dediler .ve idda edilen arama kayıtlarının süreleride hatalı bu ragmen itirazı kabul etmediler.allah yardımcımız olsun

Allahkadir
Aday Memur
10 Haziran 2018 01:42

2. İtiraz demişsiniz ben 1 kere itiraz edilebiliyor sanıyor(dum) um size de çok geçmiş olsun

HaKk12, 7 yıl önce
Ben 2. İtiraz ile cıktım ama büyük çoğunlukla evet dikkate almıyorlar. Gercekten kesin bir delilin yok ise savcının iddasına karşılık ya da itirafçı değilsen mahkemeye kadar malesef tutuklu kalabiliyorsun.. Ben tutuklandığımda 6 ay dediler en az.. Dua nı gönülden edersen hayrlı olanı istersen elbette hak yolunu bulacaktır. Hiç bir olgunun kesin olmadığı bir ohal şartlarında burda bir kaç kişinin yaşadığı seylerden dolayı kesin böyle olyor demelerine aldırış etmeyin çünkü iyi niyetle olduğunu düşünüyorum, insnların brşeyleri anlatmaya içindekileri dökmeye öyle çok ihtiyacı varki.. Siz müsterih olun.. Öyle br vakit gelir, "En garibi de budur ya öldüm der durur, yinede yaşarsın."

Eng-28
Aday Memur
10 Haziran 2018 02:17

Benim ilk mahkemem 1 ay önce bitti denetimli serbestlik aldım ondan önce 5 ay tutukluydum benimde bir aramam vardı o da ardışık inşallah hayırlı bir şekilde atlatırız bu günleri
Abicandir, 7 yıl önce

Arkadaslar bu konuda ilk mahkemesi olup bitenler var mı? Bazı hakımler tutuklu halının devamına bazılarına denetımlı serbestlık vermıs. iddanamesi hazırlanıp su an mahkemesi görülenler var mı acaba?

Sabır35
Şef
10 Haziran 2018 02:57

2 defa itiraz edilebiliyor mu inanın bişey bilmiyoruz ne yapacağımızı nereye ne şekilde itiraz yapacağımızı ben rabbimin adaletine inanıyorum dua etmekten başka çaremiz yok şu durumda hayırlı insanlar çıkarsın rabbim karşımıza
HaKk12, 7 yıl önce

nabersin
Aday Memur
10 Haziran 2018 03:25

Mahkeme nasıl oluyor ki ortada suç yok arayan belli.değil nasıl geçiyor biraz paylaşır mısınız?

Eng-28, 7 yıl önce
Benim ilk mahkemem 1 ay önce bitti denetimli serbestlik aldım ondan önce 5 ay tutukluydum benimde bir aramam vardı o da ardışık inşallah hayırlı bir şekilde atlatırız bu günleri

HaKk12
Aday Memur
10 Haziran 2018 05:31

Her ay 1 defa itirza hakkınız var avukat tarafından tutukluluga, sağolun bu arada..
Sabır35, 7 yıl önce
2 defa itiraz edilebiliyor mu inanın bişey bilmiyoruz ne yapacağımızı nereye ne şekilde itiraz yapacağımızı ben rabbimin adaletine inanıyorum dua etmekten başka çaremiz yok şu durumda hayırlı insanlar çıkarsın rabbim karşımıza

Allahkadir
Aday Memur
10 Haziran 2018 10:17

Aylık değerlendirmeden mi bahsediyorsunuz 2. Kez itiraz hakkı derken

HaKk12, 7 yıl önce
Her ay 1 defa itirza hakkınız var avukat tarafından tutukluluga, sağolun bu arada..

nabersin
Aday Memur
10 Haziran 2018 12:57

İlerleyen zamanlarda adalet geldiğinde saçma sapan kriteri olan herkes mesleğine geri dönecek diyorlar fakat Bylock gibi haberleşme programlarını kullananlar hiç ümit etmedin diyorlar. Ankesör de bu kapsamda değerlendirmezler umarım.

Allahkadir
Aday Memur
10 Haziran 2018 13:01

İnşaallah bu adalet diye dua ettiğimiz çok geç gelmez gelir ve herkes mesleğine geri döner en kötü dönemezsek bile tutuklu olarak yıllar geçirmezler

nabersin, 7 yıl önce

İlerleyen zamanlarda adalet geldiğinde saçma sapan kriteri olan herkes mesleğine geri dönecek diyorlar fakat Bylock gibi haberleşme programlarını kullananlar hiç ümit etmedin diyorlar. Ankesör de bu kapsamda değerlendirmezler umarım.

Eng-28
Aday Memur
10 Haziran 2018 14:28

Çok fazla mantık aramamak lazım eğer ardışık aramanız varsa ve ardışık olduğunuz kimse itirafçı ise sizi tanımasa bile hakkınızda dava açılıyor avukat büyük ihtimalle 2. Mahkemeye beraat diyor
nabersin, 7 yıl önce

Mahkeme nasıl oluyor ki ortada suç yok arayan belli.değil nasıl geçiyor biraz paylaşır mısınız?

Allahkadir
Aday Memur
11 Haziran 2018 10:07

İnşaallah avukatınızın dediği gibi olur Eylül?de mahkeme tarihimiz belli olduğu halde kendini tatmin için tutuklama kararı verdi hakim ki daha önce denetimli serbestlik verilmişti

Eng-28, 7 yıl önce
Çok fazla mantık aramamak lazım eğer ardışık aramanız varsa ve ardışık olduğunuz kimse itirafçı ise sizi tanımasa bile hakkınızda dava açılıyor avukat büyük ihtimalle 2. Mahkemeye beraat diyor
11 Haziran 2018 10:07

hic takipsizlik beraat haberi alan var mi.ankesörden sanki.ggu larda azaldi gibi hergün ggu-gözalti haberleri aliyorduk

Allahkadir
Aday Memur
11 Haziran 2018 10:10

Biz şok yaşayarak tutukluluk kararı ile mahvolduk

tsk.soldier, 7 yıl önce

hic takipsizlik beraat haberi alan var mi.ankesörden sanki.ggu larda azaldi gibi hergün ggu-gözalti haberleri aliyorduk

Sabır35
Şef
11 Haziran 2018 10:40

Biz takipsizlik beklerken tutuklama kararıyla şok olduk çünkü 6 ay geçmişti sırf soruşturma devam ediyor diye savcı adli kontrole itiraz etmiş bi tane delil yok elinde Allah büyük haklının yanındadır Rabbim.
tsk.soldier, 7 yıl önce

Sabır35
Şef
11 Haziran 2018 10:42

Baro avukatına ulaştım itiraz edecekmiş tutuklamaya fakat ümit vermek istemem dedi :(

Allahkadir
Aday Memur
11 Haziran 2018 11:12

İddianame falan hazır mı imiş ya da mahkeme günü falan belli olmuş mu hangi bilgileri verdi

Sabır35, 7 yıl önce
Baro avukatına ulaştım itiraz edecekmiş tutuklamaya fakat ümit vermek istemem dedi :(
11 Haziran 2018 11:27

Eşinizin kaç araması vardı acaba?birde ardışık araması varmıymış?

Sabır35, 7 yıl önce
Biz takipsizlik beklerken tutuklama kararıyla şok olduk çünkü 6 ay geçmişti sırf soruşturma devam ediyor diye savcı adli kontrole itiraz etmiş bi tane delil yok elinde Allah büyük haklının yanındadır Rabbim.
Toplam 20549 mesaj
«303132333435363738394041»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi