Editörler : E.Kayı Han
«313233343536373839404142»

Sabır35
Şef
11 Haziran 2018 11:29

itirazı yaptiktan sonra tekrar görüşcem iddianame yok soruşturma devam ettiği için savci adli kontrole itiraz etmiş ne yazık adalet mi bu
Allahkadir, 7 yıl önce

İddianame falan hazır mı imiş ya da mahkeme günü falan belli olmuş mu hangi bilgileri verdi

Allahkadir
Aday Memur
11 Haziran 2018 11:31

Ben anlamıyorum bu insanlar eşlerimiz denetimli serbest ilken kaçmaya mı çalışmış da tutukluluk isteniyor en ağır ceza ya bu hakkında kesin delil yok bir şey yok bu nasıl hukuk nasıl adalet

Sabır35, 7 yıl önce
itirazı yaptiktan sonra tekrar görüşcem iddianame yok soruşturma devam ettiği için savci adli kontrole itiraz etmiş ne yazık adalet mi bu

Sabır35
Şef
11 Haziran 2018 11:41

6 aydır bikere bile kaçırmadan imzasını attı aklım fikrim almıyor Günlerimizi zehir ediyorlar Allah büyük yaşatanlar aynısını yaşamadan ölmesin mübarek günler de bizlerin evlerine gölge düşürdüler çok zor yaşamayan bilemez siz eşinizle gorusebilcekmisiniz
Allahkadir, 7 yıl önce

Ben anlamıyorum bu insanlar eşlerimiz denetimli serbest ilken kaçmaya mı çalışmış da tutukluluk isteniyor en ağır ceza ya bu hakkında kesin delil yok bir şey yok bu nasıl hukuk nasıl adalet

Allahkadir
Aday Memur
11 Haziran 2018 11:59

Perşembe günü görüş var inş o zaman görüşeceğim şu itiraz kabul olur da ona bile gerek kalmaz inş gerçi itirazın da ne zaman sonuçlanacağı da belli değil tek başıma koca evde düşünmekten deliye döneceğim Allah?ım bize bunu yaşatanları aynı şekilde sınasın inş

Sabır35, 7 yıl önce
6 aydır bikere bile kaçırmadan imzasını attı aklım fikrim almıyor Günlerimizi zehir ediyorlar Allah büyük yaşatanlar aynısını yaşamadan ölmesin mübarek günler de bizlerin evlerine gölge düşürdüler çok zor yaşamayan bilemez siz eşinizle gorusebilcekmisiniz

Sabır35
Şef
11 Haziran 2018 12:19

İnşallah yaşatanlar aynısını yaşamadan ölmesinler tek umudum itirazın kabul edilmesi küçük yavrumun dualarını kabul etsin Rabbim. Suçsuz yere bunları yaşıyoruz dua etmekten başka çaremiz yok
Allahkadir, 7 yıl önce

Perşembe günü görüş var inş o zaman görüşeceğim şu itiraz kabul olur da ona bile gerek kalmaz inş gerçi itirazın da ne zaman sonuçlanacağı da belli değil tek başıma koca evde düşünmekten deliye döneceğim Allah?ım bize bunu yaşatanları aynı şekilde sınasın inş

Allahkadir
Aday Memur
11 Haziran 2018 12:34

Sizin görüş gününüz ne zaman peki sadece kendimiz için değil dualarım bu durumda olan herkes için elbet geçecek bu günler ama nasıl geçtiğini sadece yaşayan anlar

Sabır35, 7 yıl önce
İnşallah yaşatanlar aynısını yaşamadan ölmesinler tek umudum itirazın kabul edilmesi küçük yavrumun dualarını kabul etsin Rabbim. Suçsuz yere bunları yaşıyoruz dua etmekten başka çaremiz yok

Sabır35
Şef
11 Haziran 2018 12:46

Bizim de çarşamba günü yaşayan bilir ancak Rabbim bizim gibi hayırlı bir haber bekleyen herkesin yardımcısı olsun gönlünden geçenleri kabul etsin inşallah cok zor bir durum onlara içerde zor bize dışarda kimbilir ne haldeler bilmiyoruz bi haber yok düşündükçe içinden çıkılmaz bir hal alıyor
Allahkadir, 7 yıl önce

Sizin görüş gününüz ne zaman peki sadece kendimiz için değil dualarım bu durumda olan herkes için elbet geçecek bu günler ama nasıl geçtiğini sadece yaşayan anlar

tekaütasker
Kapalı
11 Haziran 2018 12:58

Bu şekilde sürekli olumsuz şeyler yazarak hem kendinizi hem de okuyan diğer mağdurları yeise ve umutsuzluğa sürüklüyorsunuz. Sizi anlıyorum, yaşadıklarınızı kabul etmek zor geliyor, Allah yardımcınız olsun. Ancak 6 ayın sonunda adli kontrolün tutuklamaya dönmesinin tek bir açıklaması olabilir: itirafçı beyanı, ifadelerde ismi geçmesi vs yeni deliller ortaya çıkmıştır. Bunun dışında mümkün değil. Ankesör konusunda zaten yalan yanlış bir yığın bilgi dolanıyor ortalıkta ama inanın bu arama kayıtları delil bile değil ve ilave delillerle güçlenmediği taktirde savcılar da kesin delil gibi hareket etmiyorlar. Siz bence öncelikle bunları öğrenmeye çalışın. Bu konuda benim gibi mağdur olan diğer arkadaşlar da umutsuzluğa kapılmayın, ağır aksak da olsa ilerleyen bir hukuk var.

Sabır35, 7 yıl önce

Sabır35
Şef
11 Haziran 2018 13:19

Yeni bir delil olmadığını öğrendiğim için yazıyorum daha önceden yapılmış bu itiraz ve kabul edilmiş olan bu adalet yok hukuk yok suçsuz günahsız yere bunları yaşıyoruz kimse başına gelmeden bunu bilemez ve anlayamaz zaten her şekilde morali olmayan bi insana da anca ön yargılı insanlar böyle cevap verir.
tekaütasker, 7 yıl önce

Bu şekilde sürekli olumsuz şeyler yazarak hem kendinizi hem de okuyan diğer mağdurları yeise ve umutsuzluğa sürüklüyorsunuz. Sizi anlıyorum, yaşadıklarınızı kabul etmek zor geliyor, Allah yardımcınız olsun. Ancak 6 ayın sonunda adli kontrolün tutuklamaya dönmesinin tek bir açıklaması olabilir: itirafçı beyanı, ifadelerde ismi geçmesi vs yeni deliller ortaya çıkmıştır. Bunun dışında mümkün değil. Ankesör konusunda zaten yalan yanlış bir yığın bilgi dolanıyor ortalıkta ama inanın bu arama kayıtları delil bile değil ve ilave delillerle güçlenmediği taktirde savcılar da kesin delil gibi hareket etmiyorlar. Siz bence öncelikle bunları öğrenmeye çalışın. Bu konuda benim gibi mağdur olan diğer arkadaşlar da umutsuzluğa kapılmayın, ağır aksak da olsa ilerleyen bir hukuk var.

tekaütasker
Kapalı
11 Haziran 2018 13:23

Ben size kötü birşey söylemedim, tam tersi sizi rahatlatmaya çalıştım. Benim de sizden bir farkım yok ki, ne diye önyargılı olayım. Ben de adli kontrollüyüm ve belki benim de başıma aynısı gelecek kim bilir. Sadece biraz rahat olun ve araştırın diye söyledim. Yanlış anlaşıldıysam ve sizi üzdüysem özür dilerim.

Sabır35, 7 yıl önce
Yeni bir delil olmadığını öğrendiğim için yazıyorum daha önceden yapılmış bu itiraz ve kabul edilmiş olan bu adalet yok hukuk yok suçsuz günahsız yere bunları yaşıyoruz kimse başına gelmeden bunu bilemez ve anlayamaz zaten her şekilde morali olmayan bi insana da anca ön yargılı insanlar böyle cevap verir.

Sabır35
Şef
11 Haziran 2018 13:47

Kusura bakmayın gerçekten çok hassas durumdayım ama derdimizi anlatacak bi muhattap bile bulamıyoruz özellikle sordum avukata yeni bir delil varsa söyleyin dedim Hayır yok dedi daha önceden vermiş kararı savcı içime sindiremiyorum bukadar kolaymi can yakmak Rabbim haklının yanındadır ben onun adaletine güveniyorum
tekaütasker, 7 yıl önce

Ben size kötü birşey söylemedim, tam tersi sizi rahatlatmaya çalıştım. Benim de sizden bir farkım yok ki, ne diye önyargılı olayım. Ben de adli kontrollüyüm ve belki benim de başıma aynısı gelecek kim bilir. Sadece biraz rahat olun ve araştırın diye söyledim. Yanlış anlaşıldıysam ve sizi üzdüysem özür dilerim.

Abicandir
Aday Memur
11 Haziran 2018 14:10

Oncelikle tekrar tekrar masum olup bunu ispatlamaya calisan herkese gecmis olsun. Yasadiklarimiz cok zor bir surec ve hic bir muhattap bulamiyoruz. Ilden ile farkli kararlar veriliyor tamamen iki dudak arasi kararlar. Dik durmaliyiz esimiz abimiz kardesimiz babalarimiz icin. Vakit destek günü. Sussuz yere Kimsenin Daha fazla cani yanmasin insallah.

Allahkadir
Aday Memur
11 Haziran 2018 15:21

Kısacası ohal sebebiyle hukuk gerektiği gibi işlemiyor kararlar maddelere göre değil mahkeme başında bulunan savcı ve hakimlerin ağzından çıkanlara göte veriliyor kimisi bu konuda gerçektenvicdanlı düşünüyor kimisi dosyasını kabartmak uğruna bir çoğumuzun Çan?ını yakıyor

gececektirelbet
Aday Memur
11 Haziran 2018 15:35

aylardir cikacak denen khk hakkinda bir malumati olan var mi acaba?

Mmmmmmm0000001
Aday Memur
11 Haziran 2018 16:42

Khk nin ne zaman cikicagi belli degilde bazi avukatlar buyuk ihtimalle ihrac edilirsiniz diolar ama ne zaman allah bilir

11 Haziran 2018 17:02

hangi avukatlarla gorustunuz ve size neden boyle bir söylemde bulundu yani durumunuz nedir?cok ilginc bir aciklama

Mmmmmmm0000001, 7 yıl önce

Khk nin ne zaman cikicagi belli degilde bazi avukatlar buyuk ihtimalle ihrac edilirsiniz diolar ama ne zaman allah bilir

Mmmmmmm0000001
Aday Memur
11 Haziran 2018 17:08

Benim 1 aramam var 2 aydir adli kontroldeyim bulundugun ildeki avukata sordum buyuk ihtimal ihrac edebilirler dedi tabi herk3s farkli fikir yurutuyor

tsk.soldier, 7 yıl önce

hangi avukatlarla gorustunuz ve size neden boyle bir söylemde bulundu yani durumunuz nedir?cok ilginc bir aciklama

nabersin
Aday Memur
11 Haziran 2018 17:12

Eğer Bylock gibi haberleşme sistemi olarak görüyorsalar bencede ihraç ederler. Ama şuanda öyle bir şey yok avukat sadece tahmin yürütmüş tecrübesine dayanarak

11 Haziran 2018 17:14

o nasil avukat yahu kimse ne olacagini bilmezken ustelik 1 aramaniz varmis neye dayanarak soyluyorko bunu laf olsun diye mi yoksa beni tut da ihrac ettirmiyim.seni diye mi su surecte insanlari iyice geriyorlar ankesor davasindan 20 bin ila 50 bin arasi kisiden söz ediliyor simdi bu kisilerin hepsi ihrac mi olacak olacagiz !

Benim 1 aramam var 2 aydir adli kontroldeyim bulundugun ildeki avukata sordum buyuk ihtimal ihrac edebilirler dedi tabi herk3s farkli fikir yurutuyor

11 Haziran 2018 17:17

bylock gibi görseler bile olmamasi lazim bylocktan mor beyin tuzagiyla onbilerce kisi magdur oldu sonucta ankesör bylocktan daha cok magduriyetlere sebep verebilecek bisey dusunun telefona cagri gelmis teroristsin yaziklar olsun artik !

nabersin, 7 yıl önce

Eğer Bylock gibi haberleşme sistemi olarak görüyorsalar bencede ihraç ederler. Ama şuanda öyle bir şey yok avukat sadece tahmin yürütmüş tecrübesine dayanarak

Toplam 20547 mesaj
«313233343536373839404142»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi