Yeni bir delil olmadığını öğrendiğim için yazıyorum daha önceden yapılmış bu itiraz ve kabul edilmiş olan bu adalet yok hukuk yok suçsuz günahsız yere bunları yaşıyoruz kimse başına gelmeden bunu bilemez ve anlayamaz zaten her şekilde morali olmayan bi insana da anca ön yargılı insanlar böyle cevap verir.
Yeni bir delil olmadığını öğrendiğim için yazıyorum daha önceden yapılmış bu itiraz ve kabul edilmiş olan bu adalet yok hukuk yok suçsuz günahsız yere bunları yaşıyoruz kimse başına gelmeden bunu bilemez ve anlayamaz zaten her şekilde morali olmayan bi insana da anca ön yargılı insanlar böyle cevap verir.
tekaütasker , 7 yıl önce
Bu şekilde sürekli olumsuz şeyler yazarak hem kendinizi hem de okuyan diğer mağdurları yeise ve umutsuzluğa sürüklüyorsunuz. Sizi anlıyorum, yaşadıklarınızı kabul etmek zor geliyor, Allah yardımcınız olsun. Ancak 6 ayın sonunda adli kontrolün tutuklamaya dönmesinin tek bir açıklaması olabilir: itirafçı beyanı, ifadelerde ismi geçmesi vs yeni deliller ortaya çıkmıştır. Bunun dışında mümkün değil. Ankesör konusunda zaten yalan yanlış bir yığın bilgi dolanıyor ortalıkta ama inanın bu arama kayıtları delil bile değil ve ilave delillerle güçlenmediği taktirde savcılar da kesin delil gibi hareket etmiyorlar. Siz bence öncelikle bunları öğrenmeye çalışın. Bu konuda benim gibi mağdur olan diğer arkadaşlar da umutsuzluğa kapılmayın, ağır aksak da olsa ilerleyen bir hukuk var.