Editörler : E.Kayı Han
«323334353637383940414243»

nabersin
Aday Memur
11 Haziran 2018 17:27

Kesinlikle size katılıyorum ama maalesef adalet işleyiş biçimi şuanda çok çok farklı tam 3. Dünya ülkesi olduk.

tsk.soldier, 5 yıl önce

bylock gibi görseler bile olmamasi lazim bylocktan mor beyin tuzagiyla onbilerce kisi magdur oldu sonucta ankesör bylocktan daha cok magduriyetlere sebep verebilecek bisey dusunun telefona cagri gelmis teroristsin yaziklar olsun artik !

nabersin
Aday Memur
11 Haziran 2018 17:29

Ankesörle alakalı ardışık olmadığı halde işlem gören var mı bildiğiniz özellikle göz altı. Ben hiç duymadım ardışık olmayıp gözaltına alınan

tsk.soldier, 5 yıl önce

hangi avukatlarla gorustunuz ve size neden boyle bir söylemde bulundu yani durumunuz nedir?cok ilginc bir aciklama

11 Haziran 2018 17:40

ben varım ardisiklik yok 1 yil icinde 5 kez aranmisim hicbiri acilmamis 0 saniye sene 2014 2015

nabersin
Aday Memur
11 Haziran 2018 17:55

Gözaltı yaşadınız mı? Çok ilginç bir durum.

tsk.soldier, 5 yıl önce

ben varım ardisiklik yok 1 yil icinde 5 kez aranmisim hicbiri acilmamis 0 saniye sene 2014 2015

gececektirelbet
Aday Memur
11 Haziran 2018 17:58

bende varim ardasik olmayan , hatta beni aramislar konuyorken yine aramislar, telefon acikken yine konusmusum ve bunuda delil die koymus adam................ne diecek nede yapacak bisey var bekliyoruz sabirla........

11 Haziran 2018 18:26

evet 6 gun gozaltinda kaldim savciya ifade verdim darbeden once orgut tarafindan mobbinge ugramistim.sicilim.bozuk 10 yillik meslek hayatimda takdirirm yok dogru duzgun sebepsiz yere savcilik iyi niyetime.inandi takipsizlik alir miyim bilmiyorum

nabersin, 5 yıl önce

Gözaltı yaşadınız mı? Çok ilginç bir durum.

12 Haziran 2018 00:14

iyi aksamlar iddaname hazırlanıp yetkisizlik alan oldu mu

medcezir_06
Genel Müdür
12 Haziran 2018 00:21

Merhaba arkadaşlar bizde 14 aydır açıkta bekliyen polisler olarak gecmis olsun ziyafeti yapmis olalim bu vesile ile, 26 nisan 2017 tarihinde garson denen bir teröristin hazırladığı dijital materyaller içindeki fişleme listelerine itibar edilerek aciga alındık galiba!!! neden galiba bizde basindan takip ediyoruz 14 aydır ne adlı ne idari ifade alındı sebebi resmi olarak söylenmedi kriter diye sayılan hiçbirşey mevcut değil ama 14 aydır kimseye derdimizi de anlatamadık, çevremizde ki insanalarin kendi aralrinda "alındaysa vardır muhakkak birseyi " söylemlerini duymak ve korkudan selam dahi vermeye çekininen insanalri görmek ilk başlarda çok üzmüştü psikolojiniz baya bozulmuştu ama insan herşeye alışıyor ve bir süre sonra umursamaz oluyor artik, 9 aydır psikoljik tedavi görüyorum size bu süreçte tavsiyem sağlık herşeyden önemli bir gün tüm gerçekler ortaya çıkar ama bu süreçte sakın sağlığınızı kaybetmeyin Allah tüm masumlari korusun..

Bunudagördük
Aday Memur
12 Haziran 2018 00:45

Geçmiş olsun. Devletin askerine polisine bu zulmü yaşatanlar elbet aynısını yaşayacaktır bundan hiç şüphemiz yok . Ancak 14 aydir herhangi adli veya idari bir islem yasamadan nasıl zaman gecirebildiniz? Mesela benim 3 ay oldu görevden uzaklaştıralı her günüm zehir... Hvkk personeliyim 4 sayfa dilekçe yazdim neden uzaklaştırildigimi ogrenemedim hala. Adli ve idari birşey de yasamadim. Var mi bi tavsiyeniz?
medcezir_06, 5 yıl önce
Merhaba arkadaşlar bizde 14 aydır açıkta bekliyen polisler olarak gecmis olsun ziyafeti yapmis olalim bu vesile ile, 26 nisan 2017 tarihinde garson denen bir teröristin hazırladığı dijital materyaller içindeki fişleme listelerine itibar edilerek aciga alındık galiba!!! neden galiba bizde basindan takip ediyoruz 14 aydır ne adlı ne idari ifade alındı sebebi resmi olarak söylenmedi kriter diye sayılan hiçbirşey mevcut değil ama 14 aydır kimseye derdimizi de anlatamadık, çevremizde ki insanalarin kendi aralrinda "alındaysa vardır muhakkak birseyi " söylemlerini duymak ve korkudan selam dahi vermeye çekininen insanalri görmek ilk başlarda çok üzmüştü psikolojiniz baya bozulmuştu ama insan herşeye alışıyor ve bir süre sonra umursamaz oluyor artik, 9 aydır psikoljik tedavi görüyorum size bu süreçte tavsiyem sağlık herşeyden önemli bir gün tüm gerçekler ortaya çıkar ama bu süreçte sakın sağlığınızı kaybetmeyin Allah tüm masumlari korusun..

Allahkadir
Aday Memur
12 Haziran 2018 11:19

Aranızda iddianamesi hazır olup mahkeme tarihi belli olan var mı en yakın mahkeme tarihini ne zamana verdiler acaba

Saudade12
Aday Memur
12 Haziran 2018 20:54

Ardışık aramadan tahliye haberi duyan var mı hiç bu aralar??

Baskentlena
Aday Memur
12 Haziran 2018 22:35

Şehir şehir iddianame hazırlıkları değişiyor. Çanakkale için tutukluluk tarihinden sonra ortalama 2-3 ay sonraya hazırlanıyor. Elimde tutuklu. Çok şükür günü bugün belli oldu

Allahkadir, 5 yıl önce

Aranızda iddianamesi hazır olup mahkeme tarihi belli olan var mı en yakın mahkeme tarihini ne zamana verdiler acaba

HaKk12
Aday Memur
12 Haziran 2018 22:52

Soruşturm geçireli 8 ay oldu.. Hala ses seda yok.. Takipsizlik bekliyorum.. İddianame olanlara inşAllah beraat kararı en kısa zamanda verilir.. Şöyle bir düşüncemde var.. Ggu, açıkta olanlar,ihraç olanlar blki evde oturuyorlar soruşturma geçirmiyorlar neden beklyoruz diye bir sitem içindeler ama bnce bu süreç uzadıkça birşeyler yerine oturur ve ne soruşturme ne mahkeme geçirmeden göreve iade olursunuz.. Hakkımd adli bşey olsada suçsuzluluğumı kanıtlasam demek bnce yanlış çünkü ergenekon davalarında gördük nasış karar verdiklerini.. O yüzden sbredip beklemek daha hayrlı diye düşünüyorum.. bunu soruşturma geçirip turuklanıp tahliye olmuş biri olark söylüyorum..
12 Haziran 2018 23:09

bende sorusturma gecirdim 6 gun gozaltindan sonra serbest birakildim takipsizlik bekliyorum ama daha cok beklerim gibime geliyor ses seda yok ne kadar surecegi de belli degil adli tatil yaklastı ustelik tayinciydim dogudan batiya tayinim yapilacak mi yoksa durduruldu mu onu da bilmiyorum

Allahkadir
Aday Memur
12 Haziran 2018 23:23

Şimdi sizin dediğinize göre soruşturma mahkeme tutukluluk geçirenlerin işi daha mı zor Allah hepimizin yardımcısı olsun olsun karamsar düşünmek istemiyorum ama düşünmemek elde değil

HaKk12, 5 yıl önce
Soruşturm geçireli 8 ay oldu.. Hala ses seda yok.. Takipsizlik bekliyorum.. İddianame olanlara inşAllah beraat kararı en kısa zamanda verilir.. Şöyle bir düşüncemde var.. Ggu, açıkta olanlar,ihraç olanlar blki evde oturuyorlar soruşturma geçirmiyorlar neden beklyoruz diye bir sitem içindeler ama bnce bu süreç uzadıkça birşeyler yerine oturur ve ne soruşturme ne mahkeme geçirmeden göreve iade olursunuz.. Hakkımd adli bşey olsada suçsuzluluğumı kanıtlasam demek bnce yanlış çünkü ergenekon davalarında gördük nasış karar verdiklerini.. O yüzden sbredip beklemek daha hayrlı diye düşünüyorum.. bunu soruşturma geçirip turuklanıp tahliye olmuş biri olark söylüyorum..

HaKk12
Aday Memur
12 Haziran 2018 23:58

Hyr öyle bşey söylemedim yanlış anlaşılmasın..Suçsuz olanlar elbette hakkına kavuşacak ama işte örnekler.. Bir seçim uğruna ezilen çimende olurız, sarayda kralda.. Seçilmişlerin koltuk uğruna mezesinde malzemede.. Dost olanlar düşman , düşman olnlar dost olur.. Herşey unutulur.. Ama herkez şunu çok iyi bilir ki şaşmayan tek şey Allah ın adaletir.. Hayr ve şerrin Allah tan olduğuna inandık.. Saredenler O'na ulaşanlardır.. Asla korkmayın asla..
Allahkadir, 5 yıl önce

Şimdi sizin dediğinize göre soruşturma mahkeme tutukluluk geçirenlerin işi daha mı zor Allah hepimizin yardımcısı olsun olsun karamsar düşünmek istemiyorum ama düşünmemek elde değil

Sabır35
Şef
13 Haziran 2018 00:05

Merhaba gözaltı süreci yaşadığınız da mı tutuklandınız cezaevinde nekadar süre kaldınız nasıl tahliye oldunuz acaba eşim gözaltına alınmıştı 6 ay önce geçen perşembe tutuklandı avukat dosyada yeni hic bisey yok herhangi delil tanık beyanı vs. yok hiç birşey yok savcı itiraz ettigi zaman işleme koyulmamış tutuklandığı gün işleme koyuyorlar ve bu oluyo ne yapacağımı şaşırdım :(
HaKk12, 5 yıl önce

HaKk12
Aday Memur
13 Haziran 2018 00:32

Valla böyle bir durumla karşılaşmadım.. dosya gzli olduğu için söylemek istememiş olabilir.. ben normal sorşturma tutukşama cezaevi tahliye toplam 1.5 ay.. Allah sabır versin..
Sabır35, 5 yıl önce
Merhaba gözaltı süreci yaşadığınız da mı tutuklandınız cezaevinde nekadar süre kaldınız nasıl tahliye oldunuz acaba eşim gözaltına alınmıştı 6 ay önce geçen perşembe tutuklandı avukat dosyada yeni hic bisey yok herhangi delil tanık beyanı vs. yok hiç birşey yok savcı itiraz ettigi zaman işleme koyulmamış tutuklandığı gün işleme koyuyorlar ve bu oluyo ne yapacağımı şaşırdım :(

Gamem
Kapalı
13 Haziran 2018 01:00

Bu işte bi terslik var. Savcı mahkemenin vermiş olduğu karara 15 gün içinde itiraz edebilir. Bu süre eğer geçerse ekstra delil bulması lazım tutuklama istemesi için. Sizi tanımam etmem ekstra delil konusunda o yüzden birşey diyemem ama aksi olmuşsa eğer o avukat ya bu işi gerçekten bilmiyor yada kusura bakmayın ama sizi dolandırma peşinde( avukat tarafından zamanında dolandırılmış biri olarak söylüyorum)
HaKk12, 5 yıl önce

Gamem
Kapalı
13 Haziran 2018 01:01

Pardon size yazmayacaktım yanlış oldu
Gamem, 5 yıl önce
Bu işte bi terslik var. Savcı mahkemenin vermiş olduğu karara 15 gün içinde itiraz edebilir. Bu süre eğer geçerse ekstra delil bulması lazım tutuklama istemesi için. Sizi tanımam etmem ekstra delil konusunda o yüzden birşey diyemem ama aksi olmuşsa eğer o avukat ya bu işi gerçekten bilmiyor yada kusura bakmayın ama sizi dolandırma peşinde( avukat tarafından zamanında dolandırılmış biri olarak söylüyorum)
Toplam 19817 mesaj
«323334353637383940414243»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi