Editörler : E.Kayı Han
«333435363738394041424344»

Sabır35
Şef
13 Haziran 2018 01:13

avukat baronun verdiği avukat dolandirma gibi bişey olamaz özellikle sordum varsa bişey söyleyin diye şu saatten sonra gizlenecek bişey olduğunu sanmıyorum savcı çok önceden itiraz etmiş fakat işleme koyulmamış dedi inanın anlamakta bende güçlük cekiyorum ama olan bu herkes ne yaşadığını kendi biliyor işte biz takipsizlik beklerken bu oldu
Gamem, 5 yıl önce
Bu işte bi terslik var. Savcı mahkemenin vermiş olduğu karara 15 gün içinde itiraz edebilir. Bu süre eğer geçerse ekstra delil bulması lazım tutuklama istemesi için. Sizi tanımam etmem ekstra delil konusunda o yüzden birşey diyemem ama aksi olmuşsa eğer o avukat ya bu işi gerçekten bilmiyor yada kusura bakmayın ama sizi dolandırma peşinde( avukat tarafından zamanında dolandırılmış biri olarak söylüyorum)

Saudade12
Aday Memur
13 Haziran 2018 01:28

Arkadaşlar her şey olmuş olabilir. Abimin dosyasında ardışık aramanın yanında başka delilleri de olanlar veya abimden fazla ardışık araması olanlardan tutuksuz yargılamaya sevk edilenler oldu ama abim sadece ardışık aramayla tutuklu. Yani mantık aramayın çok da. İddianameye gelince iddianamede sadece abimden alınan ifade+tarihleriyle birlikte 6 ardışık arama ve sonunda da "silahlı terör örgütü üyesi olduğu kabulu gerekeceği anlaşılmıştır" ibaresi.. Aynı dosyadaki herkesin sonuna bu cümleyi yazmışlar verdikleri ifadeyi önemsemeden. İtirafçılarda da aynısı yazıyor bizde de. İddianameyi her okuduğumda sinirlerim bozuluyor ama sabrediyoruz. Allah haksızlığa uğrayan herkesin yardımcısı olsun

Gamem
Kapalı
13 Haziran 2018 10:35

2 kere gözaltı 3 tanede takipsizlik kararı almış biri olarak söylüyorum bu işte gerçekten büyük bir saçmalık var. Savcının itirazını işleme koymayanların sorunu o. Sonuçta her karar davasında yada verilen takipsizlik kararının sonunda taraflar verilen karara 15 gün içinde itiraz edebilir diyor. Etmemişse o iş bitmiştir artık. Avukatın itiraz ederken bunu çok iyi anlatması lazım ayrıca neden kim işleme koymamış onunda araştırılmasını ve hakkında işlem yapılmasını istemeliki bu işin aslı neymiş çıksın ortaya.
Sabır35, 5 yıl önce
avukat baronun verdiği avukat dolandirma gibi bişey olamaz özellikle sordum varsa bişey söyleyin diye şu saatten sonra gizlenecek bişey olduğunu sanmıyorum savcı çok önceden itiraz etmiş fakat işleme koyulmamış dedi inanın anlamakta bende güçlük cekiyorum ama olan bu herkes ne yaşadığını kendi biliyor işte biz takipsizlik beklerken bu oldu

Yazı6060
Aday Memur
13 Haziran 2018 13:03

https://www.memurlar.net/haber/755489/canikli-ankesor-yoluyla-2-bin-871-feto-cu-tespit-edildi.html

13 Haziran 2018 13:30

İl neresi acaba?

Saudade12, 5 yıl önce

Arkadaşlar her şey olmuş olabilir. Abimin dosyasında ardışık aramanın yanında başka delilleri de olanlar veya abimden fazla ardışık araması olanlardan tutuksuz yargılamaya sevk edilenler oldu ama abim sadece ardışık aramayla tutuklu. Yani mantık aramayın çok da. İddianameye gelince iddianamede sadece abimden alınan ifade+tarihleriyle birlikte 6 ardışık arama ve sonunda da "silahlı terör örgütü üyesi olduğu kabulu gerekeceği anlaşılmıştır" ibaresi.. Aynı dosyadaki herkesin sonuna bu cümleyi yazmışlar verdikleri ifadeyi önemsemeden. İtirafçılarda da aynısı yazıyor bizde de. İddianameyi her okuduğumda sinirlerim bozuluyor ama sabrediyoruz. Allah haksızlığa uğrayan herkesin yardımcısı olsun

13 Haziran 2018 13:34

2 gozalti 3 takipsizligi ankesorden mi yasadiniz detay verir misiniz nasil oluyor anlamadim

Gamem, 5 yıl önce
2 kere gözaltı 3 tanede takipsizlik kararı almış biri olarak söylüyorum bu işte gerçekten büyük bir saçmalık var. Savcının itirazını işleme koymayanların sorunu o. Sonuçta her karar davasında yada verilen takipsizlik kararının sonunda taraflar verilen karara 15 gün içinde itiraz edebilir diyor. Etmemişse o iş bitmiştir artık. Avukatın itiraz ederken bunu çok iyi anlatması lazım ayrıca neden kim işleme koymamış onunda araştırılmasını ve hakkında işlem yapılmasını istemeliki bu işin aslı neymiş çıksın ortaya.
13 Haziran 2018 13:36

bu aciklamaya sevinelim mi uzulelim mi simdi soyledigi rakamlar cok fazla her islem goren mi ihrac olacak ankesorden ne dedikleri belli degil 3000 demislerdi simdi 5000 i gecmis sayi

Yazı6060, 5 yıl önce

https://www.memurlar.net/haber/755489/canikli-ankesor-yoluyla-2-bin-871-feto-cu-tespit-edildi.html

Alpinestars
Şube Müdürü
13 Haziran 2018 14:03

Nerden tutarsanız elinizde kalır. 8 kez araması olup ve ardışık olanlara işlem yapılıyor diyor ama 6000 e yakın ihraç planlamasını neye göre yapıyorsun. Haberi okuyunca önce seviniyorsunuz iyi bari ayırt edebiliyorlar diye. Sonra 6000 rakamını duyunca da üzülüyorsunuz bu rakam bu kadar fazla olabilir mi diye. Neyi neye göre işlem tesis ediyorlar hala anlaşılmış değil. İstihbarat 2018 e kadae ne iş yapmış acaba. Bu hainler irtibatlaşırken nasıl olur da farkedilmez bizim gibi suçsuzların başına bela olmaları mı beklenir anlamak çok güç.
tsk.soldier, 5 yıl önce

bu aciklamaya sevinelim mi uzulelim mi simdi soyledigi rakamlar cok fazla her islem goren mi ihrac olacak ankesorden ne dedikleri belli degil 3000 demislerdi simdi 5000 i gecmis sayi

Gamem
Kapalı
13 Haziran 2018 14:08

Yok. Hatalı bylocktan. 18 ay oldu takipsizlik alalı iade olamadım hala.
tsk.soldier, 5 yıl önce

2 gozalti 3 takipsizligi ankesorden mi yasadiniz detay verir misiniz nasil oluyor anlamadim

Saudade12
Aday Memur
13 Haziran 2018 14:22

Bizim il ağrı. Ama bakanın açıklamalarına ancak bir şey yaşamayan inanır abim 6 ardışık aramayla tutuklu. Aynı dosyada yine 5-6 ardışık aramayla tutuklu olanlar var. 8 aramaya işlem diye bir şey yok. Hi 20 ardışık la tutuksuz olan da var. Ayrıca bu 8 olayı da saçma çünkü abimin dosyasında itirafçı olup sadece 1 ardışığı olan da var ama itirafçı yani. Kimse bu konuyu mantıkla bağdaştırmaya çalışmasın. En azından şuan için. Zamanla düzelecek Allahın izniyle inşallah...

13 Haziran 2018 14:24

aynen oyle insani umutlandiran bir aciklamayla baslayip rakami 6000e cekiyor arkadas bu islem.gorenlerin tamami.nerseyse o zaman bu mahkeme sorusturma filan bosa aciga alinan herkesi ihrac edecez diyin olsun bitsin en az 8 ardisik aramalari aciga aldik diyor benim 5 cagri var hicbiri ardisik degil ustelik konusma yok 0 saniye ben niye aciktayim o zaman ya sabır diyorum

Alpinestars, 5 yıl önce
Nerden tutarsanız elinizde kalır. 8 kez araması olup ve ardışık olanlara işlem yapılıyor diyor ama 6000 e yakın ihraç planlamasını neye göre yapıyorsun. Haberi okuyunca önce seviniyorsunuz iyi bari ayırt edebiliyorlar diye. Sonra 6000 rakamını duyunca da üzülüyorsunuz bu rakam bu kadar fazla olabilir mi diye. Neyi neye göre işlem tesis ediyorlar hala anlaşılmış değil. İstihbarat 2018 e kadae ne iş yapmış acaba. Bu hainler irtibatlaşırken nasıl olur da farkedilmez bizim gibi suçsuzların başına bela olmaları mı beklenir anlamak çok güç.

Sabır35
Şef
13 Haziran 2018 15:57

nekadar da anlatsam inandırıcı gelmiyor ama olan bu bende inanamıyorum inşallah bu Saçmalığa bir an önce son verirler tanık beyanı vs hic bisi yok dosyaya yeni eklenen hic birsey de yok allah büyük ordan kurtulcak.
Gamem, 5 yıl önce
13 Haziran 2018 16:27

Yine habere göre nurettin canikli fetönün ankesörlü telefon aramalarını 2014ün sonuna kadar kullandığını yazıyor.2014 sonrası için yani 2015 ve 2016da fetöcüler şu yöntemi kullanıyordu diyerek tekrar operasyon yapmaya bile başlayabilirler.mesela fetöcüler otobüse binince örgürsel talimat gereği sağ tarafta oturuyormuş o zaman otobüsün sağında oturan herkes fetöcüdür diyip gözaltı tutuklama yaparlarsa ben inanın hiç şaşırmam.

Allahkadir
Aday Memur
13 Haziran 2018 16:37

Bu haber tamamen uydurma benim eşimin sadece 1 ardışık araması vardı noldu sonuç açığa alma gözaltı ve tutukluluk

nabersin
Aday Memur
13 Haziran 2018 16:38

8 aramanın altına işlem yapmıyoruz diyor acaba 8 aramanın altındakilere sadece açığa alıp iltisakı olup olmadığını mı araştırıyor lar? bu ihraç edilecek dediği 2800 kişi 8 ardışık aramanın üzerinde olan kişiler mi? Böyle yorumlarsak aşırı iyimser mi olmuş oluruz? Çünkü 5 bin kişi ve daha fazla takıldı diyorlardı haberler

Allahkadir
Aday Memur
13 Haziran 2018 17:25

Dediğim gibi tamamen yanlış nasıl işlem yapılmamış bizim 1 ardışık aramamız var açığa alınma on gün gözaltı işlemi yapıldı sonra ağır ceza hakimine tutukluluk verildi nerde bu haberin doğruluk payı

nabersin, 5 yıl önce

8 aramanın altına işlem yapmıyoruz diyor acaba 8 aramanın altındakilere sadece açığa alıp iltisakı olup olmadığını mı araştırıyor lar? bu ihraç edilecek dediği 2800 kişi 8 ardışık aramanın üzerinde olan kişiler mi? Böyle yorumlarsak aşırı iyimser mi olmuş oluruz? Çünkü 5 bin kişi ve daha fazla takıldı diyorlardı haberler

Honorable
Aday Memur
13 Haziran 2018 17:47

açıklamayı yapan adalet bakanı değil o yüzden gözaltı tutukluluk vs işlemlerinden bahsetmiyor.esasında savunma bakanının dediğini ben şahsen şöyle görüyorum.8 ardışık araması olan ihraç olacak bu kesin.itirafçı olanlarda kalıp itiraflar bahane edilip ihraç olacak.benim merak ettiğim ankesör ile gözaltına alınıp itirafçı olanların verdiği isimler hangi katagoride değerlendiriliyor.bu zamana kadar tsk da ankesör ile acaba kaç kişi işlem gördü tahmini olan var mı?

Koyunyemez
Memur
13 Haziran 2018 17:54

merhaba bende ankesör magduruyum 13 gün gözaltında kaldım ama hat benim uzerime kullanıcı 14 yasındaki yiğenim bu arada tabiki hvkk uzaklastırma vermiş 2nci 15 güne girdim herkes gibi mesleğime geri dönmek istiyorum ama takipsizlik kararı istiyolar ama savcı daha arastırma yapıcam demiş bu işin başka yolunu bilen eden varmı yada benim gibi durumda olduğunu bildiğiniz herkese cok geçmişolsun....

nabersin
Aday Memur
13 Haziran 2018 18:46

Merhaba geçmiş olsun

Siz ne zaman uzaklaştırıldınız ve kaç kişi vardı listede?

Koyunyemez, 5 yıl önce

merhaba bende ankesör magduruyum 13 gün gözaltında kaldım ama hat benim uzerime kullanıcı 14 yasındaki yiğenim bu arada tabiki hvkk uzaklastırma vermiş 2nci 15 güne girdim herkes gibi mesleğime geri dönmek istiyorum ama takipsizlik kararı istiyolar ama savcı daha arastırma yapıcam demiş bu işin başka yolunu bilen eden varmı yada benim gibi durumda olduğunu bildiğiniz herkese cok geçmişolsun....

13 Haziran 2018 19:12

ankesör sebebiyle yaklasik tüm kuvvetlerden 10 bine yakin kisinin islemm gordugunu dusunuyorum tamamen benim.tahminim

Honorable, 5 yıl önce
açıklamayı yapan adalet bakanı değil o yüzden gözaltı tutukluluk vs işlemlerinden bahsetmiyor.esasında savunma bakanının dediğini ben şahsen şöyle görüyorum.8 ardışık araması olan ihraç olacak bu kesin.itirafçı olanlarda kalıp itiraflar bahane edilip ihraç olacak.benim merak ettiğim ankesör ile gözaltına alınıp itirafçı olanların verdiği isimler hangi katagoride değerlendiriliyor.bu zamana kadar tsk da ankesör ile acaba kaç kişi işlem gördü tahmini olan var mı?
Toplam 19817 mesaj
«333435363738394041424344»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi