Editörler : E.Kayı Han
«353637383940414243444546»

Sabır35
Şef
14 Haziran 2018 20:36

Benim eşim direk ihraç oldu gozlatindayken surekli aradılar amiri serbest kaldığını duyunca hemen evrak vs bişeyler istedi ve sonuç 695 le ihraç oldu Rabbim sorsun... O listeye resmen ismi yetiştirildi
Allahkadir, 5 yıl önce

Yani daha hüküm bile verilmemişken nasıl ihraç olabilir hangi vicdana sığar inş bir de ihraç şoku yaşamayız bizim mahkememiz eylül de yani karar verilmeden ihraç söz konusu olabilir mi

Allahkadir
Aday Memur
14 Haziran 2018 20:58

İnanamıyorum Allahım sabır versin

Sabır35, 5 yıl önce
Benim eşim direk ihraç oldu gozlatindayken surekli aradılar amiri serbest kaldığını duyunca hemen evrak vs bişeyler istedi ve sonuç 695 le ihraç oldu Rabbim sorsun... O listeye resmen ismi yetiştirildi

Sabır35
Şef
14 Haziran 2018 21:33

Sağolun Teşekkürler şok üzerine şok yaşıyoruz 6 aydır en sonu bu tutuklama Rabbim büyük ben onun adaletine inanıyorum geçicek bu günler
Allahkadir, 5 yıl önce

İnanamıyorum Allahım sabır versin

isk326
Aday Memur
14 Haziran 2018 22:01

nişanlım da da 7 ardışık arama var sadece 2 tanesi açılmış gözüküyor bunlarında arama süreleri hatalı ama yinede tutuklu .saçma sapan hatalı delillerle insanların hayatını karartıyorlar .

tsk.soldier, 5 yıl önce

aynen oyle insani umutlandiran bir aciklamayla baslayip rakami 6000e cekiyor arkadas bu islem.gorenlerin tamami.nerseyse o zaman bu mahkeme sorusturma filan bosa aciga alinan herkesi ihrac edecez diyin olsun bitsin en az 8 ardisik aramalari aciga aldik diyor benim 5 cagri var hicbiri ardisik degil ustelik konusma yok 0 saniye ben niye aciktayim o zaman ya sabır diyorum

tornavida1
Aday Memur
15 Haziran 2018 03:26

9 gün gözaltında kaldım 6 ay sonra iddianame hazırlandı.. ihraç için örnek çok fazla yanı hakkında soruşturma bile açılmamış birsürü kişi ihraç edildi. yani bunun için elinde kesin somut delil olmalı ki o halde neden soruşturma açılmıyor... yani kimin ne yaptığı belli değil günlük yaşıyoruz dün başkaydı, şimdi başka, yarın ne olacak belli değil o üzden dedim bizde mahkemede ögrencez ne olacağını..

tornavida1
Aday Memur
15 Haziran 2018 03:44

arkadaşlar bu gün yayınlanan bir haberden ohal komisyon kararı aynen söyle

"başvurucu hakkında UYAP üzerinden yapılan incelemede hakkında herhangi bir kovuşturma yada soruşturma olmadığı"

"başvurucu hakkında ilgili kurumlarla yapılan yazışmalarda hakkında terör örgütleri ile MGK tarafından davletin güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı,oluşum veya guruplarla irtibatı olduğuna dair herhangi birbelge yada bilgi bulunmadığı tespit edilmiştir."

görevine iade edilmesine karar verilmiş..

vay halimize...

2. metinden ben şunu anlıyorum yanılıyorsam söyleyin lütfen...

sen mahkemeden beraat etmiş olabilirsin... takipsizlik almış olabilirsin senin bağlantın kanunen ıspatlanamamış olsada hakkında bilgi yada belge varsa ( özellikle de MGK kararınca yapı örgüt veya gurup diyor..yani örnek olarak biz bankasya yı o dönem kapatmamıştık resmi olarak bunlar terörist dememiştik ama olsun ben genede seni işe geri almıyorummm) diyebilirler demek.

allah hakkımızda hayırlı olanı versin...

tornavida1
Aday Memur
15 Haziran 2018 03:59

arkadaşlar yeni bir konu açtım şu an herşey bizim kontrolümüzde değil o yüzden hayta karşı gardımızı almalıyız isteyenler buradada fikirlerini yada yecrübelerini aktarırsa faydalı olabilir

https://forum.memurlar.net/konu/2328505/

Allahkadir
Aday Memur
15 Haziran 2018 08:17

Gözü yaşlı bayram sabahı 😔Eşimden ayrı kaldığım ilk bayram inş son bayram olur Rabbim bu sıkıntılarımıza bir an önce son verir inş

Sabır35
Şef
15 Haziran 2018 08:40

Bunları bize yasatanlardan sorsun Rabbim. Kısa sürede eşlerimizi ordan kurtarsın Rabbim bi an önce geçsin kötü günler..
Allahkadir, 5 yıl önce

Gözü yaşlı bayram sabahı 😔Eşimden ayrı kaldığım ilk bayram inş son bayram olur Rabbim bu sıkıntılarımıza bir an önce son verir inş

Allahkadir
Aday Memur
15 Haziran 2018 11:59

Arkadaşlar sanki itirafçıların açıklamalarında hedef şaşırtmak için başka numaraları da aradıklarını söyleyenler olmuş falan diye bir şeyler hatırlıyorum siz de böyle bi haber okumuş muydunuz ya da ne bileyim Leh?imize kullanabileceğimiz herhangi bir Bilgi en azından mahkemede bınları söyleyebiliriz elimizde bir şeyler olur en azından

tornavida1
Aday Memur
15 Haziran 2018 13:15

şöyleki zaten bu kayıtları elde etme şekilleride yasaya uymuyor. karşıdakinin kimliği belli olmadığı yada konuşma içeriği olmadan kanunen delil de olmuyor ancak gel gelelim bugün işler böyle yürümüyor ardaşık aranma da bence tam bir kriter değil adamın hiç ardaşığı yok ancak şehrin heryerinde 100 görüşmesi var savcı ne düşünür sizce ? inşallah kimse mağdur olmadan atlatır bu durumu..

Sabır35
Şef
15 Haziran 2018 13:24

Evet böyle bir durum vardı numaranın son iki hanesini farklı kodlayıp kaydediyorlarmış diye haberlerde okumuştum fakat şu durumda pek te umurlarında olacağını sanmıyorum baksanıza sorgusuz sualsiz tutukluyolar karşımızda bi muhattap bile yok arayan kim nerden bilelim cevaplanmamış bile dilerim cok uzun sürmeden son versinler bu işe çünkü çok saçma
Allahkadir, 5 yıl önce

Arkadaşlar sanki itirafçıların açıklamalarında hedef şaşırtmak için başka numaraları da aradıklarını söyleyenler olmuş falan diye bir şeyler hatırlıyorum siz de böyle bi haber okumuş muydunuz ya da ne bileyim Leh?imize kullanabileceğimiz herhangi bir Bilgi en azından mahkemede bınları söyleyebiliriz elimizde bir şeyler olur en azından

Allahkadir
Aday Memur
15 Haziran 2018 13:27

Ya o zaman konuşmanın içeriği bulundun bu lanet fetö belki taciz için açtı ne konuşulmuş ne içinaranmış karşıdakinin fetöcü olduğundan bu kadar eminseler içerikleri de bulsunlar ne yapacağız biz kurban gibi mahkemeyi bekleyip ya da ondan önce ilk çıkacak khk da ismimizi arayacağız buişin içinde olanlar belki de daha hafif ceza ve tutuklulukla kurtulurken bu ankesör olayı darbeden daha vahim olarak değerlendiriliyor

tornavida1, 5 yıl önce

şöyleki zaten bu kayıtları elde etme şekilleride yasaya uymuyor. karşıdakinin kimliği belli olmadığı yada konuşma içeriği olmadan kanunen delil de olmuyor ancak gel gelelim bugün işler böyle yürümüyor ardaşık aranma da bence tam bir kriter değil adamın hiç ardaşığı yok ancak şehrin heryerinde 100 görüşmesi var savcı ne düşünür sizce ? inşallah kimse mağdur olmadan atlatır bu durumu..

Allahkadir
Aday Memur
15 Haziran 2018 13:33

Şu saçma sapan durumda tutukluluk olmasın da ne olursa olsun diyecek hale getirdiler insanları gerçek suçlular yurt dışlarunda keyif yaparken ya da bir sürü kesin delilleri olanlar komik sayılacak senelere tutuklu olarak cezalandırılırken olan bizim gibilere oluyor

tornavida1
Aday Memur
15 Haziran 2018 13:39

benim değil ama ...ben gözümle gördüm ardaşık arama kaydında sırayla

0xxx xxx 12 34

0xxx xxx 12 43 gibi son 2 haneyi değiştirip aramışlar...

Nedesembilemedimki
Aday Memur
15 Haziran 2018 14:27

denizli de bir tane mahrem imam şöylemizdi diye hatirliyorum. (imam demek ne kadar doğruysa artık) önce arayacagimizi aramadan başka askerleri arardık demişti ama haberi bulamadim
Allahkadir, 5 yıl önce

Allahkadir
Aday Memur
15 Haziran 2018 14:42

Evet ben de aradım ama bulamadım sonumuz ne olacak bizim düşünmediğim bir an yok

Nedesembilemedimki, 5 yıl önce
denizli de bir tane mahrem imam şöylemizdi diye hatirliyorum. (imam demek ne kadar doğruysa artık) önce arayacagimizi aramadan başka askerleri arardık demişti ama haberi bulamadim

Nedesembilemedimki
Aday Memur
15 Haziran 2018 20:08

herkese iyi bayramlar. arkadaşlar bugün duydugum ciddi manada beni rahatsız eden bir durum var paylaşayım sizlerle durumu siz düşünün ne halde olduğumuzu. esimin köyünden bir tane uzm. cvs. 15 temmuz gecesi amirlerinin emri ile valiyi almaya gidiyorlar valiyi alırken de bir kez ateş ediyor. nereye kime olduğu bilinmiyor. bu arkadaş 3 ay ceza evinde kalıyor çıkıyor ve ağustos 2017 'de mahkemesi sonuçlanıyor beraat aliyor(ankesorden mahkemesi olan arkadaşlar bu hususta gönülleri rahat olsun en azından buraya kadar). devamında ohal komisyonuna başvuruyor ben fetocu değilim diyor. asıl bomba burada duyduğuma gore de göreve iade edilmiş feto ile iltisaki irtibatı yoktur diye. şimdi sorulması gereken soru şu darbeye karışmak mi daha büyük suç yoksa ankesorludan aranıp feto şüphelisi olmak mi ? benim gördüğüm yorumladığım kadarı ile darbeye karismak feto şüphelisi olmaktan daha iyi duruyor. fakat anlamadığım nokta bu insanlar bu emirleri uyguladı diye ankesörlü telefon dan gözaltına alınan tutuklanan abilerim kardeşlerim mevcut.yani demem o ki fillerin kavgasında filleri oraya kadar getirip dovusturenlerin zerrece sucu yok fakat filler kavga alanına getirilirken geçtikleri yoldan geçen insanların sucu var sanırım sistem bu yankis anlamadiysam. inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur. suçsuz masum günahsız insanlar bu leke ile yaşamak zorunda kalmaz.

Teknician
Aday Memur
15 Haziran 2018 22:56

Merhabalar.oncelile herkes için Allah hayırlısını nasip etsin. Bende ankesorluden adli idari işlem görmüş bir personelim. Öncelikle şunu söyleyeyim bir standart yok. Eğer bulunduğunuz ildeki savcı ankesörlü soruşturması açarsa kamu davasından yargilaniyosrunuz. Yoksa MİT'in kuruma verdiği isth. dan idari işlem görüyorsunuz. Ben önce göz altı sonra idari işlem. Benim alındığım ilde emniyet çok anlayışlı davrandı . Şunu söyleyeyim bağlantısı olmayan kesinlikle mesleğinide itabarinida geri alacaktır. Ancak masumane dahi bağımsız varsa açığa çıkar. Ve benim alindigimda ilde başka delillerle de destekleniyor davalar. Bakalım 10. Ayda mahkeme hayırlısı.

15 Haziran 2018 23:07

İl neresi acaba? Birde kaç arama görünüyor sizde?

Teknician, 5 yıl önce

Merhabalar.oncelile herkes için Allah hayırlısını nasip etsin. Bende ankesorluden adli idari işlem görmüş bir personelim. Öncelikle şunu söyleyeyim bir standart yok. Eğer bulunduğunuz ildeki savcı ankesörlü soruşturması açarsa kamu davasından yargilaniyosrunuz. Yoksa MİT'in kuruma verdiği isth. dan idari işlem görüyorsunuz. Ben önce göz altı sonra idari işlem. Benim alındığım ilde emniyet çok anlayışlı davrandı . Şunu söyleyeyim bağlantısı olmayan kesinlikle mesleğinide itabarinida geri alacaktır. Ancak masumane dahi bağımsız varsa açığa çıkar. Ve benim alindigimda ilde başka delillerle de destekleniyor davalar. Bakalım 10. Ayda mahkeme hayırlısı.

Toplam 19817 mesaj
«353637383940414243444546»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi