Editörler : E.Kayı Han
«373839404142434445464748»

Kepaze1
Aday Memur
17 Haziran 2018 18:58

Arkadaşlar geçen gün haberlerde gördüm bayramdan sonra ankesör soruşturması üst rutbelilerden başlayarak devam edecekmiş allah sonumuzu hayr etsin

Koyunyemez
Memur
17 Haziran 2018 19:09

bu haberlere kulak vermeyin hem bizim için önemli olan khk
Kepaze1, 5 yıl önce

Arkadaşlar geçen gün haberlerde gördüm bayramdan sonra ankesör soruşturması üst rutbelilerden başlayarak devam edecekmiş allah sonumuzu hayr etsin

Allahkadir
Aday Memur
17 Haziran 2018 19:16

İnş bu khk sadece gerçekten devletine milletine zarar vermiş itirafçılardan oluşur

Koyunyemez
Memur
17 Haziran 2018 19:23

onlar olmasını dilerim ama geniş kapsamlı özellikle ggu olanlari kapsiyacak diye bekliyorum
Allahkadir, 5 yıl önce

İnş bu khk sadece gerçekten devletine milletine zarar vermiş itirafçılardan oluşur

Sabır35
Şef
17 Haziran 2018 20:49

KHK mı çıkacak hayırlısı olsun artik Masumların canı yanmasın bence bu ihraç olayı amire cok bakıyor personeli koruyan koruyor 8 aydır cezaevinde olup açıkta olan var benim eşim direkt ihraç edildi.
Allahkadir, 5 yıl önce

SecretSkyman
Aday Memur
18 Haziran 2018 07:03

Merhaba Arkadaşlar.

Bakan açıklaması çok enteresan. Güvenilir bir teknik ekipten bahsederek 8 ardışık arama olmayana işlem yapılmıyor diyor. Bu seviyede aksinin ispatlanacağını bile bile hiçbir bakan açıklama yapmaz. O zaman burda bir sıkıntı var. O da bu güvenilir teknik ekibin bakana 8 ardışık aramaya işlem yapıyoruz derken kafasına göre takılıp har vurup harman savurması gibi geliyor bana. Yani bakana yanlış bilgi veriliyor oda öyle sanıyor olamaz mı. Şimdi bu noktada yapılması gereken sesimizin bakan ve üstü düzeye duyurulmasıdır. Umarım e kısa zamanda tüm masumlar görevlerine dönecektir. Saygılar.

Allahkadir
Aday Memur
18 Haziran 2018 10:16

Zaten sıkıntı sesimizi nasıl duyuracağımız bakan canikli hiç mi bakmıyor da herkesi en az 8 diye işlem yaptık olarak biliyor işte sıkıntı burda başlıyor zaten nasıl duyuracağız sesimizi kime nereye ne yazacağız tamam dualarımızı ediyoruz ama daha neler yapılabilir

SecretSkyman, 5 yıl önce

Merhaba Arkadaşlar.

Bakan açıklaması çok enteresan. Güvenilir bir teknik ekipten bahsederek 8 ardışık arama olmayana işlem yapılmıyor diyor. Bu seviyede aksinin ispatlanacağını bile bile hiçbir bakan açıklama yapmaz. O zaman burda bir sıkıntı var. O da bu güvenilir teknik ekibin bakana 8 ardışık aramaya işlem yapıyoruz derken kafasına göre takılıp har vurup harman savurması gibi geliyor bana. Yani bakana yanlış bilgi veriliyor oda öyle sanıyor olamaz mı. Şimdi bu noktada yapılması gereken sesimizin bakan ve üstü düzeye duyurulmasıdır. Umarım e kısa zamanda tüm masumlar görevlerine dönecektir. Saygılar.

tornavida1
Aday Memur
19 Haziran 2018 00:33

bizim iddianamede sadece 3 araması olan bile var ve savcı direk 7.5 - 15 yıl istemiş kimseye bakmamış 20-30 araması artı tanık beyanları olduğu halde adli kontrolle salıverilen de var (itirafçı değil). 7-8 aramayla tutuklanan emekli personel de var yani cadı kazanı allah sonumuzu hayır etsin...

aLic0
Aday Memur
19 Haziran 2018 01:57

KKK GGU lardan tayin olan var mı?

Yazı6060
Aday Memur
19 Haziran 2018 09:11

eşim de açıkta tayin oldu

aLic0, 5 yıl önce

KKK GGU lardan tayin olan var mı?

cakmak10
Aday Memur
19 Haziran 2018 11:05

Açık veya ggu durumu ne olmuş tayin varmı il neresi

EBUELENSARİ
Aday Memur
19 Haziran 2018 21:06

hocam bende anlattığın durumdayım adli kontrol ile serbest kaldım 15 günde bir karakola imza atıyorum itirafci ne değilim durum ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum
tornavida1, 5 yıl önce

bizim iddianamede sadece 3 araması olan bile var ve savcı direk 7.5 - 15 yıl istemiş kimseye bakmamış 20-30 araması artı tanık beyanları olduğu halde adli kontrolle salıverilen de var (itirafçı değil). 7-8 aramayla tutuklanan emekli personel de var yani cadı kazanı allah sonumuzu hayır etsin...

Allahkadir
Aday Memur
19 Haziran 2018 22:22

Mahkeme gününüz belli mi peki

EBUELENSARİ, 5 yıl önce
hocam bende anlattığın durumdayım adli kontrol ile serbest kaldım 15 günde bir karakola imza atıyorum itirafci ne değilim durum ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum

truestar
Kapalı
19 Haziran 2018 23:16

benim esimde ocaktan beri tutuklu.dkk personeli yuzbasi.maalesef bizde anlamadgmz sekilde sadece 2012 de esime yapilan 5 tane ardisik arama ve 2012 de ayni yerde calisan arkadasinin isim vermesi yuzunden tutuklandi.isim ver serbest kal diye baski yapildi ustelik isim veren serbest.darbe gecesi tatil de oldgmz otel kayitlari ve k karti kullanim yerlerini sundgmz halde tutuklandi.temmuzda mahk var.allah masum olan herkesin yardımcısi olsun ve bize bunlari yasatanlarin sebep olanlarin fetonun fetoyu kendine kalkan edinenlerin isim verenlerin sucsuz insanlarin hakkina girenlerin allah bin belasini versin

Sabır35
Şef
19 Haziran 2018 23:17

Sizin iddianame hazırdı değil mi avukat ne dedi tutuklama talebine itiraz kabul edilirmiymiş nekadar sürede bakılır ki bu itirazlara gün geçtikçe zorlaşıyor elimizden bişey gelmiyor :(
Allahkadir, 5 yıl önce

Mahkeme gününüz belli mi peki

HaKk12
Aday Memur
19 Haziran 2018 23:30

Peki soruşturma geçirip gözaltı ,tutuklama,adli kontrol vs. olup iddiamamesi hazırlanmayan varmı?

Sabır35
Şef
20 Haziran 2018 00:08

Benim eşim aralık ayında gözaltına alındı adli kontrolle serbest bırakıldı avukatın deyimiyle ozaman savcı adli kontrole itiraz etmiş ama işleme koyulmamış bizde imza bir güne düşürülsün diye dilekçe göndermiştik bu sefer tutuklanmasını talep etmiş şuanda tutuklu 6 ay geçmişti iddianame de yok hala ne olacak bilmiyorum günlerimizi zehir ettiler..
HaKk12, 5 yıl önce
Peki soruşturma geçirip gözaltı ,tutuklama,adli kontrol vs. olup iddiamamesi hazırlanmayan varmı?

truestar
Kapalı
20 Haziran 2018 00:13

tutukluluga itiraz her ay yapiliyor.kendileri icerden de dilekceyle itiraz edebiliyor veya avukatiniz varsa oda sizin adiniza yapabilir.genelde tutuklulugun devamina karar veriliyor cunku hic biri kendi verdiği karari bozmuyor lehe durum yoksa
Sabır35, 5 yıl önce
Sizin iddianame hazırdı değil mi avukat ne dedi tutuklama talebine itiraz kabul edilirmiymiş nekadar sürede bakılır ki bu itirazlara gün geçtikçe zorlaşıyor elimizden bişey gelmiyor :(
20 Haziran 2018 01:07

Bakan Canikli ankesörden tespit edilen asker sayısı 2800 diyor ama gazeteler toplamda 5000 asker olduğunu yazıyor aylardır.Bakan caniklinin dediği sayı doğruysa zaten şu ana kadar 2800 asker ankesörden gözaltına alınmıştır.Sadece ankara,istanbul ve izmirde ankesörden alınan askerler haberlerden benim takip ettiğim en az 1400 kişi ,diğer kalan 78 ilide hesaba katarsak sayı fazlasıyla tutuyor zaten.Mesela istanbulda tek seferde 450 askerin gözaltına alındığını hatırlıyorum izmirdede 300 kişinin.Ama yine benim tahminim seçimlerden sonra ankesör gözaltıları devam edecektir diye düşünüyorum.

Honorable
Aday Memur
20 Haziran 2018 01:39

merak ettiğim bu zamana kadar kaç kişi işlem gördü acaba?ben de gözaltı yaşadım avukatım e devlete bakmamı söyledi iddianame hazırlanınca ordan görürsünüz dedi.şu an iddianamesi hazır olanlar burdan görebiliyor mu?bir de hv kk ya konu ile ilgili dilekçe yazan oldu mu?
Toplam 19817 mesaj
«373839404142434445464748»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi