Editörler : E.Kayı Han
«383940414243444546474849»
20 Haziran 2018 02:18

sizin dediginize göre ankesörden islem.gorenlerin hepsi ihrac olacak o zaman bakan 2870 kisi ankesorden ihrac olacak demisti bu islem.gorenlerin tamami oluyor dediginize göre bence 5 bini ustunde kisi ankesörden islem.gordu tamamen sahsi fikrim

Jandermeria, 5 yıl önce

Bakan Canikli ankesörden tespit edilen asker sayısı 2800 diyor ama gazeteler toplamda 5000 asker olduğunu yazıyor aylardır.Bakan caniklinin dediği sayı doğruysa zaten şu ana kadar 2800 asker ankesörden gözaltına alınmıştır.Sadece ankara,istanbul ve izmirde ankesörden alınan askerler haberlerden benim takip ettiğim en az 1400 kişi ,diğer kalan 78 ilide hesaba katarsak sayı fazlasıyla tutuyor zaten.Mesela istanbulda tek seferde 450 askerin gözaltına alındığını hatırlıyorum izmirdede 300 kişinin.Ama yine benim tahminim seçimlerden sonra ankesör gözaltıları devam edecektir diye düşünüyorum.

EBUELENSARİ
Aday Memur
20 Haziran 2018 03:58

Yok daha adıma açılmış bir mahkeme de yok bir ay oldu çıkalı nezarethane den bekliyoruz ve ne olacak göreceğiz
Allahkadir, 5 yıl önce

Mahkeme gününüz belli mi peki

EBUELENSARİ
Aday Memur
20 Haziran 2018 04:00

benim iddianame hazır değil büyük ihtimal adıma açılmış dava da yok ama 14 gün gözaltı var
HaKk12, 5 yıl önce
Peki soruşturma geçirip gözaltı ,tutuklama,adli kontrol vs. olup iddiamamesi hazırlanmayan varmı?

Koyunyemez
Memur
20 Haziran 2018 08:23

sizde mi takipsizlik bekliyorsunuz
EBUELENSARİ, 5 yıl önce
benim iddianame hazır değil büyük ihtimal adıma açılmış dava da yok ama 14 gün gözaltı var

Allahkadir
Aday Memur
20 Haziran 2018 12:24

GErçek fetöcü kime denmelidir sizce her önüne geleni fetöcü diye damgalamak hangi akla hangi vicdana sığar ya da herkese direk 7.5-15 yıl arası ceza istemek bu gidiş nereye susuyoruz birilerine sesimizi duyurmamız lazım kafamız zaten bir sürü sıkıntı ile doluyken bir de şimdi seçim sonrası ihraç olacak mıyız diye düşünmeye başladık Allah?ım büyük geçecektir elbet bugünlerde ama ya üzerimizdeki etkileri

truestar
Kapalı
20 Haziran 2018 12:54

evet e devlette gorunuyor.ayni zamanda uyap vatandas dan da dosyanizla alakali olan gelismeleri takip edebiliyorsunuz
Honorable, 5 yıl önce
merak ettiğim bu zamana kadar kaç kişi işlem gördü acaba?ben de gözaltı yaşadım avukatım e devlete bakmamı söyledi iddianame hazırlanınca ordan görürsünüz dedi.şu an iddianamesi hazır olanlar burdan görebiliyor mu?bir de hv kk ya konu ile ilgili dilekçe yazan oldu mu?

EBUELENSARİ
Aday Memur
20 Haziran 2018 17:23

büyük ihtimal takipsiz lik olur diye tahmin ediyorum
Koyunyemez, 5 yıl önce
sizde mi takipsizlik bekliyorsunuz
20 Haziran 2018 17:39

takipsizlik almak ise donmek icin yetecek mi peki

EBUELENSARİ, 5 yıl önce
büyük ihtimal takipsiz lik olur diye tahmin ediyorum
20 Haziran 2018 17:40

ggu yken takipsizlik alip göreve iade edilen var mi bildiginiz

EBUELENSARİ
Aday Memur
20 Haziran 2018 17:56

eğer burası hukuk devleti ise yetecek soldier bey ha ki değil o zaman yapacak iş kurumu dava açmak. tabi bunlar uzun dönemi kapsar o sırada insan psikolojisi nasıl kaldıracak bilmiyorum
tsk.soldier, 5 yıl önce

takipsizlik almak ise donmek icin yetecek mi peki

20 Haziran 2018 18:04

haklisiniz ama o da yetecek mi bilmiyorum bende takipsizlik bekliyorum ona ragmen ise donup donmeyecegimden emin degilim ne yazikki bu hale.geldik

EBUELENSARİ, 5 yıl önce
eğer burası hukuk devleti ise yetecek soldier bey ha ki değil o zaman yapacak iş kurumu dava açmak. tabi bunlar uzun dönemi kapsar o sırada insan psikolojisi nasıl kaldıracak bilmiyorum

EBUELENSARİ
Aday Memur
20 Haziran 2018 18:07

hangi kurum sizin?
tsk.soldier, 5 yıl önce

haklisiniz ama o da yetecek mi bilmiyorum bende takipsizlik bekliyorum ona ragmen ise donup donmeyecegimden emin degilim ne yazikki bu hale.geldik

20 Haziran 2018 18:19

kkk sizin hangisi ?

EBUELENSARİ, 5 yıl önce
hangi kurum sizin?

HaKk12
Aday Memur
20 Haziran 2018 19:47

Uyap vatandaştan iddaname hazrlnmamış dosyalar hakkındada bilgiler varmı yani soruşturma aşamasındakı yoksa sadece mahkeme dosyalarımı??
truestar, 5 yıl önce
evet e devlette gorunuyor.ayni zamanda uyap vatandas dan da dosyanizla alakali olan gelismeleri takip edebiliyorsunuz

truestar
Kapalı
20 Haziran 2018 20:10

iddaname hazırlanmış ve kabul olan dosyalar hakkında.
HaKk12, 5 yıl önce
Uyap vatandaştan iddaname hazrlnmamış dosyalar hakkındada bilgiler varmı yani soruşturma aşamasındakı yoksa sadece mahkeme dosyalarımı??

EBUELENSARİ
Aday Memur
20 Haziran 2018 20:29

hava kuvvetleri
tsk.soldier, 5 yıl önce

kkk sizin hangisi ?

Teknician
Aday Memur
21 Haziran 2018 00:12

UYAP i bende bugün keşfettim. Benim dava günüm belli. Uyapta bütün evraklar var. Hakkımızdaki soruşturma tutanaklari örneğin bankasyaya yazı yazılmış hesap varmı diye yada kullandığınız başka hat varmi falan filan UYAP takip daha efektif

Turuklu
Aday Memur
21 Haziran 2018 00:24

Selam arkadaşlar 2010 senesinde mahkemeden sonra öğrendiğim İzmir askeri hastanesindekibir ankesörlü telefondan darbeden yargınalan bölük astsubayımla beraber ardışık arandığım gerekçesi ile Ankara?da Kıbrıs?tan iZine gelirken göz altına alındım ve tutuklandım 4 ay tutuklu kaldım İzmir?de çalışmama ma rağmen oradan gelen arayanı belli olmayan bir arama yüzünden mahkemede ise Hts kayıtlarında başka ilde olduğum gerekçesi ile oranın mahkemesine yetkisizlik kararı ile tahliye oldum mahkemem 7 ay sonraya atıldı şu anda açıktayım ama tayinde oldum Diyarbakır 4 ağır ceZa 3 ardışık arama ve bir tanık ifadesine beraat verdi 7 aydır yaşadıklarımın hesabı olmaz bileği isteyen olursa yardımcı olur

Allahkadir
Aday Memur
21 Haziran 2018 05:10

Öncelikle geçmiş olsun tam olarak anlayamadım mahkemeniz oldu bitti ve beraat mi aldınız

Turuklu, 5 yıl önce

Selam arkadaşlar 2010 senesinde mahkemeden sonra öğrendiğim İzmir askeri hastanesindekibir ankesörlü telefondan darbeden yargınalan bölük astsubayımla beraber ardışık arandığım gerekçesi ile Ankara?da Kıbrıs?tan iZine gelirken göz altına alındım ve tutuklandım 4 ay tutuklu kaldım İzmir?de çalışmama ma rağmen oradan gelen arayanı belli olmayan bir arama yüzünden mahkemede ise Hts kayıtlarında başka ilde olduğum gerekçesi ile oranın mahkemesine yetkisizlik kararı ile tahliye oldum mahkemem 7 ay sonraya atıldı şu anda açıktayım ama tayinde oldum Diyarbakır 4 ağır ceZa 3 ardışık arama ve bir tanık ifadesine beraat verdi 7 aydır yaşadıklarımın hesabı olmaz bileği isteyen olursa yardımcı olur

Sabır35
Şef
21 Haziran 2018 08:30

Merhaba geçmiş olsun 7 ay da mahkeme oldu ve beraat mı aldınız eşimin de 6 ay oluyor başka bir ilde soruşturma yetkisizlik verilince mi tahliye oldunuz
Turuklu, 5 yıl önce

Toplam 19817 mesaj
«383940414243444546474849»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi