Editörler : E.Kayı Han
«394041424344454647484950»

Koyunyemez
Memur
21 Haziran 2018 09:09

bende hava kuvvetleri mensubuyum ggu olalı 1 ay oldu takipsizlik bekliyorum kuvvetle konuştum takipsizlik gönder ggu 'yu kaldıralım gibisinden konuştular siz kuvvetle konuşabildiniz mi?
EBUELENSARİ, 6 yıl önce
hava kuvvetleri

Sabır35
Şef
21 Haziran 2018 09:52

Bir daha dikkatli okuyunca anladım sizin mahkemeniz 7 ay sonrası na atılmış umarım sizde beraat edersiniz tutukluluğa itiraz etmişsinizdir kabul edilmemismiydi yetkisizlik verilincede mi serbest bırakılıyor onu bilmiyordum
Turuklu, 6 yıl önce

Selam arkadaşlar 2010 senesinde mahkemeden sonra öğrendiğim İzmir askeri hastanesindekibir ankesörlü telefondan darbeden yargınalan bölük astsubayımla beraber ardışık arandığım gerekçesi ile Ankara?da Kıbrıs?tan iZine gelirken göz altına alındım ve tutuklandım 4 ay tutuklu kaldım İzmir?de çalışmama ma rağmen oradan gelen arayanı belli olmayan bir arama yüzünden mahkemede ise Hts kayıtlarında başka ilde olduğum gerekçesi ile oranın mahkemesine yetkisizlik kararı ile tahliye oldum mahkemem 7 ay sonraya atıldı şu anda açıktayım ama tayinde oldum Diyarbakır 4 ağır ceZa 3 ardışık arama ve bir tanık ifadesine beraat verdi 7 aydır yaşadıklarımın hesabı olmaz bileği isteyen olursa yardımcı olur

truestar
Kapalı
21 Haziran 2018 10:06

eşimin koğuş arkadaşı 2 gun önceki mahkemede tahlıye oldu 8 arama farklı yıllarda ve tanık beyanı vardı.tanık beyanının çelişkili ifadelerinden dolayı ve tutuklu kalınan sure göz onunde(9 ay) bulundurularak tahlıye verdi.digitalleri beklemedi hakım

Allahkadir
Aday Memur
21 Haziran 2018 10:09

Darısı bizim eşlerinizin başına inş nerede oldu bu mahkeme Allah vicdanlı hakim ve savcılarla karşılaştırsın inş herkesi

truestar, 6 yıl önce
eşimin koğuş arkadaşı 2 gun önceki mahkemede tahlıye oldu 8 arama farklı yıllarda ve tanık beyanı vardı.tanık beyanının çelişkili ifadelerinden dolayı ve tutuklu kalınan sure göz onunde(9 ay) bulundurularak tahlıye verdi.digitalleri beklemedi hakım

truestar
Kapalı
21 Haziran 2018 10:14

amin masum herkesi inş.kocaeli de oldu.allah vicdanlı ve hakkaniyetli hakımlere denk getirsin.bunu söylemek bile çok acı aslında.terddütsüz adalete guvenmemiz gerekirdi.ama bugun bunları yaşıyor olmamız bile adaletin olmadığının göstergesi bu ülkede.sakalda onların elinde makasda istedikleri yerden kesıyolar.allah masum ekmegiyle gururuyla düzeniyle oynanmış herkesın yardımcı sı olsun.
Allahkadir, 6 yıl önce

Darısı bizim eşlerinizin başına inş nerede oldu bu mahkeme Allah vicdanlı hakim ve savcılarla karşılaştırsın inş herkesi

21 Haziran 2018 10:42

tam olarak ne dediler takipsizlikle ilgili detayli aciklar misiniz

Koyunyemez, 6 yıl önce
bende hava kuvvetleri mensubuyum ggu olalı 1 ay oldu takipsizlik bekliyorum kuvvetle konuştum takipsizlik gönder ggu 'yu kaldıralım gibisinden konuştular siz kuvvetle konuşabildiniz mi?

Koyunyemez
Memur
21 Haziran 2018 10:52

ben sadece 13 gün gözaltı yaşadım sonra savcı kararıyla serbest kaldığımı söyledim şube müdürü albayımda elinde takipsizlik kararın var mı dedi bende ggu nün kalkmasını söyledim oda yine takipsizlik yazısı diye cevap verdi...
tsk.soldier, 6 yıl önce

tam olarak ne dediler takipsizlikle ilgili detayli aciklar misiniz

Sabır35
Şef
21 Haziran 2018 10:58

Masum olan hiç bir insan cezaevinde fazladan bir gun bile gecirmesin eziyet bu ya bizde tanık beyanı da yok Rabbim yardımcımız olsun
truestar, 6 yıl önce
21 Haziran 2018 11:16

hangi birimi aradinız peki hava kuvvetlerinde ggu nun kalkmasi icin

Koyunyemez, 6 yıl önce
ben sadece 13 gün gözaltı yaşadım sonra savcı kararıyla serbest kaldığımı söyledim şube müdürü albayımda elinde takipsizlik kararın var mı dedi bende ggu nün kalkmasını söyledim oda yine takipsizlik yazısı diye cevap verdi...

Koyunyemez
Memur
21 Haziran 2018 11:46

muracat inceleme adlı takip sube
tsk.soldier, 6 yıl önce

hangi birimi aradinız peki hava kuvvetlerinde ggu nun kalkmasi icin

21 Haziran 2018 12:35

bu sube kkk da da var midir bende takipsizlik.bekliyorum nereyi arayacagimo.bilmiyorum dilekce yazmayi dusunuyrdum.msb ye

Koyunyemez, 6 yıl önce
muracat inceleme adlı takip sube

Saudade12
Aday Memur
21 Haziran 2018 12:51

Arkadaşlar ohal in kalkması yalnızca ardışık aramayla tutuklu olanlar için olumlu bir gelişme sağlar mı ne düşünüyorsunuz?

Saudade12
Aday Memur
21 Haziran 2018 13:02

Ardışık arama+tanık beyanıyla tahliye olanı duymak ne güzel. Ama benim sinir olduğum ve çok üzüldüğüm konu tanık beyanı olmadan hatta aynı iddianamede 20-30 araması+tanık beyanı olanlar tutuksuz yargılanırken(itirafçı değil) 6-7 araması olanın tutuklu yargılanıyor olması. Gözümle gördüm bunu abimin iddianamesinde. Neden bu kadar mantıksız, tutarsız iş yapıyor hakimler... Pazartesi tutukluluk değerlendirme vardı, bi sonuç çıkmadı. Mahkememiz ekimde... 3.5 ay olmuştu, şimdi 4 ay daha aynı haksız ve belirsiz bekleyiş... İyi haber alanlar mutlaka yazsın, moral oluyor

Sabır35
Şef
21 Haziran 2018 13:19

Ben de bunu merak ediyorum umarım olumlu olur...
Saudade12, 6 yıl önce

Arkadaşlar ohal in kalkması yalnızca ardışık aramayla tutuklu olanlar için olumlu bir gelişme sağlar mı ne düşünüyorsunuz?

Sabır35
Şef
21 Haziran 2018 13:21

Tutukluluk değerlendirme nasıl oluyor
Saudade12, 6 yıl önce

Ardışık arama+tanık beyanıyla tahliye olanı duymak ne güzel. Ama benim sinir olduğum ve çok üzüldüğüm konu tanık beyanı olmadan hatta aynı iddianamede 20-30 araması+tanık beyanı olanlar tutuksuz yargılanırken(itirafçı değil) 6-7 araması olanın tutuklu yargılanıyor olması. Gözümle gördüm bunu abimin iddianamesinde. Neden bu kadar mantıksız, tutarsız iş yapıyor hakimler... Pazartesi tutukluluk değerlendirme vardı, bi sonuç çıkmadı. Mahkememiz ekimde... 3.5 ay olmuştu, şimdi 4 ay daha aynı haksız ve belirsiz bekleyiş... İyi haber alanlar mutlaka yazsın, moral oluyor

EBUELENSARİ
Aday Memur
21 Haziran 2018 13:45

Mahkeme olmadan talihsizlik alınmaz şuan beklemekten başka hiçbir şey elden gelmiyor. Sizin hangi il görev yeri acaba?
Koyunyemez, 6 yıl önce

truestar
Kapalı
21 Haziran 2018 13:51

ayda bir tutuklugun değerlendirmesi oluyor dosya üzerinden .ondada tutuklulugun devamına karar veriyorlar genelde
Sabır35, 6 yıl önce
Tutukluluk değerlendirme nasıl oluyor

Allahkadir
Aday Memur
21 Haziran 2018 16:30

İtirazımız kabul edilmemiş Allah?a havale ediyorum bu vicdansızları

Koyunyemez
Memur
21 Haziran 2018 16:39

balikesir 9 üs
EBUELENSARİ, 6 yıl önce
Mahkeme olmadan talihsizlik alınmaz şuan beklemekten başka hiçbir şey elden gelmiyor. Sizin hangi il görev yeri acaba?

Sabır35
Şef
21 Haziran 2018 18:52

Hemen belli olmuş mu ya avukat mı söyledi size nekadar oldu eşiniz tutuklanalı
Allahkadir, 6 yıl önce

İtirazımız kabul edilmemiş Allah?a havale ediyorum bu vicdansızları

Toplam 20430 mesaj
«394041424344454647484950»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi