Editörler : E.Kayı Han
«983984985986987988989990991992993994995

Ylcnmrvbrn
Aday Memur
15 Ağustos 2023 17:01

Bizde aynı durumdayız kurum dzkk. Ağır ceza beraat idari mahkemeler ret dosya 2 yıldır danıştayda. Henüz bu durumda dönen duymadım ama söylentiler bu yönde bir çalışma olduğu. Bende sadece söylenti mi gerçeklik payı nedir öğrenmeye çalışıyorum.

Yasem1717, 4 ay önce
ben K.K.K personeliydim ağır ceza mahkemesinden beraat aldım bölge idari mahkemesi 2 defa ret verdi göreve iade için şuan dosyam danıştayda göreve iade için kararı bekliyorum durumu benim gibi olanları da mı çağırıyolar göreve yoksa sadece bir söylenti mi

Boraaaaaaa
Şef
16 Ağustos 2023 07:08

Arkadaşlar merhaba, beraat alıp idare mahkemesinden ret alan çok oluyor mu ben çevremden hep döndüklerini gördüm . Neye göre döndürmüyor mahkeme

Ylcnmrvbrn, 4 ay önce

Bizde aynı durumdayız kurum dzkk. Ağır ceza beraat idari mahkemeler ret dosya 2 yıldır danıştayda. Henüz bu durumda dönen duymadım ama söylentiler bu yönde bir çalışma olduğu. Bende sadece söylenti mi gerçeklik payı nedir öğrenmeye çalışıyorum.

Ciguli 46
Şef
16 Ağustos 2023 09:10

bu tamamen sizin dosyanızın içeriği ile alakalı. beraat alıp idareden red alanda var. ceza dan beraat alıp idareden de göreve iade alan var. senin dosyandaki dellilere ve hangi şehirde yargılanadiginiza bağlı tamamen.
Boraaaaaaa, 4 ay önce

Arkadaşlar merhaba, beraat alıp idare mahkemesinden ret alan çok oluyor mu ben çevremden hep döndüklerini gördüm . Neye göre döndürmüyor mahkeme

26 nisan34
Aday Memur
30 Ağustos 2023 12:59

Arkadaslar mrb. Polis memuruyum. Sizde daha cok görüldugu icin buraya yaziyorum. 2017 yili agustos ayinda, bir polisle ardisik dustugumuzden dolayi ve garson kodlamasindan ceza aldim. Ancak onemli olan su ki ankesor aramasi gorev yerimde degil. Mahkemede de soyledim ama dinlemeden ceza verdiler. Arama memleketimden. O tarihte aciktaydim, memlekete gelmistim, sarzi biten bi akrabamin merkez ptt sinden aramasindan dolayı sikinti yasadim. Tanik olarak dinleyelim dedim dinlemedi mahkeme. Dosyam istinafta ama onlarda pek incelemiyor galiba. Arti mahkeme diger polisi cagirip dinlemesi de gdrekiyordu, ayni ildemi calistik falan onu da yapmadi. Sizin fikirlerinizi almak istedim. 2017 ankesoru dikkate alabilir ler mi, birde en onemlisi o ilde hic calismadim. Zaten o tarihte orgut mensuplari ya cezaevindedir ya kacmislardir. O tarihte kim boyle arayip sohbet vs calisabilir. 2017 agustos ayi

26 nisan34
Aday Memur
30 Ağustos 2023 13:00

Zaten hts incelendi mahkemede. Avukatim da dedi eger olsa 2013 2014 te falan olurdu, o tarihte bile ankesor aramasi yok diye

26 nisan34, 3 ay önce

Arkadaslar mrb. Polis memuruyum. Sizde daha cok görüldugu icin buraya yaziyorum. 2017 yili agustos ayinda, bir polisle ardisik dustugumuzden dolayi ve garson kodlamasindan ceza aldim. Ancak onemli olan su ki ankesor aramasi gorev yerimde degil. Mahkemede de soyledim ama dinlemeden ceza verdiler. Arama memleketimden. O tarihte aciktaydim, memlekete gelmistim, sarzi biten bi akrabamin merkez ptt sinden aramasindan dolayı sikinti yasadim. Tanik olarak dinleyelim dedim dinlemedi mahkeme. Dosyam istinafta ama onlarda pek incelemiyor galiba. Arti mahkeme diger polisi cagirip dinlemesi de gdrekiyordu, ayni ildemi calistik falan onu da yapmadi. Sizin fikirlerinizi almak istedim. 2017 ankesoru dikkate alabilir ler mi, birde en onemlisi o ilde hic calismadim. Zaten o tarihte orgut mensuplari ya cezaevindedir ya kacmislardir. O tarihte kim boyle arayip sohbet vs calisabilir. 2017 agustos ayi

Johnwck
Aday Memur
02 Eylül 2023 20:14

Herkese merhaba 8 aydır açıktayım. Bundan 2 ay önce birliğim savunmam alındı başlığı türk silahlı kuvvetlerinden ayırma, her hangi bir gelişme olmadı acaba atmaktan mı vaz geçtiler. Yoksa bir kaç aya atılacak mıyım.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Beklemekten düşünmek yoruyor. Ona göre kendime yol çizmek istiyorum. Son olarak idari mahkeme ile mi atılıyorum. Uyap da şuan idari dava boş görünüyor.

astsubay6
Aday Memur
02 Eylül 2023 21:12

Görev yaptıgınız il deki savcılıga gidip, hakkınızda sorusturma olup olmadıgını öğrenin, yüzde yüz hakkınızda bir sorusturma vardır, ona istinaden görevden uzaklaştırma tedbiri uygulanmıs olabilir. Savunma sonrası msb yüksek disiplin kurulunda sözlü savunmanız alınır, illa ihraç edecekler diye bir durum yok, cezaya yer yoktur kararı da verilebiliyor, ben jandarma personeliyim biz de o şekilde ilerliyor

Johnwck, 3 ay önce

Herkese merhaba 8 aydır açıktayım. Bundan 2 ay önce birliğim savunmam alındı başlığı türk silahlı kuvvetlerinden ayırma, her hangi bir gelişme olmadı acaba atmaktan mı vaz geçtiler. Yoksa bir kaç aya atılacak mıyım.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Beklemekten düşünmek yoruyor. Ona göre kendime yol çizmek istiyorum. Son olarak idari mahkeme ile mi atılıyorum. Uyap da şuan idari dava boş görünüyor.

03 Eylül 2023 13:11

Merhaba. Bursa BAM da dosyası olan yada daha öncesinde olmuş olan var mıdır. Yardımcı olur musunuz.

20212021
Memur
06 Eylül 2023 22:37

Yargıtay da olup arşivde bekleyen var mıdır

20212021
Memur
07 Eylül 2023 00:48

Birde bu yurtdışı yasağı ne zaman kalkmakta bilgisi olan var mı acill bı özelden yazın dostlar

Afsar90
Memur
07 Eylül 2023 09:17

benim Yargıtay a temyiz e gideli 1 seneye yaklaştı
20212021, 3 ay önce

Yargıtay da olup arşivde bekleyen var mıdır

07 Eylül 2023 10:43

Görüyorum ki psikolojik rahatsızlıklar toplumda artış vaziyette lakin bu rahatsızlıkların sebebi yine devletin vatandaşlarına uyguladığı baskı ve zulmün sonucu ....

Arrrs
Aday Memur
08 Eylül 2023 13:08

Dosya istinafta beraat az önce nüfus kayıt örneği eklenmiş karardan hemen önce ekleniyor denmişti va

08 Eylül 2023 13:39

Herkese merhaba...Ankara 19 BAM veya 14 idari dava dairesinde dosyası olan var mı?

Ciguli 46
Şef
08 Eylül 2023 15:05

inşallah bir hafta yada iki haftaya güzel bir karar haberi alırsınız.
Arrrs, 3 ay önce

Dosya istinafta beraat az önce nüfus kayıt örneği eklenmiş karardan hemen önce ekleniyor denmişti va

Ciguli 46
Şef
08 Eylül 2023 15:06

merhaba benim 14. idari de dosyam var. sormak istediğiniz özelden sorabilirsiniz
Freethinker, 3 ay önce

Herkese merhaba...Ankara 19 BAM veya 14 idari dava dairesinde dosyası olan var mı?

Arrrs
Aday Memur
08 Eylül 2023 16:51

Saolun inşallah

Ciguli 46, 3 ay önce
inşallah bir hafta yada iki haftaya güzel bir karar haberi alırsınız.

Bllackeagle
Aday Memur
20 Ekim 2023 15:04

Arkadaşlar umarım suçsuz olan herkes beraatini alır 2020 yılında başlayan ağır ceza davam eylül 2023 de beraat kararı ile sonuçlandı çok şükür . dosyamda sadece ardışık vardı 3 tane başka hiçbir şey yoktu . Ne tanık ne dershane ne meteryal ne uygulama . o ardaşıklarda periyodik aramaya uymamaktadır vs yazmışlar . savcılık isitnafa taşımış ...sizce istinafta ne olur ? Kurumumdan çıkarılmıştım beraat kararını idare mahkemeye eklicez ama kurumada göndersem mi ? Aranızda daha bilgilliler vardır belki .

Ciguli 46
Şef
20 Ekim 2023 15:32

hayırlı olsun. sıkıntı yapmayın Allah'ın izniyle istinaf" eğer anlattığıniz şekilde ise" beraatiniz onaylar ama savcılık itiraz edip Yargıtay'a gider.
Bllackeagle, 2 ay önce

Arkadaşlar umarım suçsuz olan herkes beraatini alır 2020 yılında başlayan ağır ceza davam eylül 2023 de beraat kararı ile sonuçlandı çok şükür . dosyamda sadece ardışık vardı 3 tane başka hiçbir şey yoktu . Ne tanık ne dershane ne meteryal ne uygulama . o ardaşıklarda periyodik aramaya uymamaktadır vs yazmışlar . savcılık isitnafa taşımış ...sizce istinafta ne olur ? Kurumumdan çıkarılmıştım beraat kararını idare mahkemeye eklicez ama kurumada göndersem mi ? Aranızda daha bilgilliler vardır belki .

Afsar90
Memur
20 Ekim 2023 21:37

BEN BERAAT ETTİM ANCAK YARGITAY DA OLALI DOSYA 1 YIL OLACAK HALEN ARŞİV BÖLÜMÜ TESLİM ALDI YAZIYOR YARGITAY IN Bİ SÜRESİ VAR MI
Toplam 19890 mesaj
«983984985986987988989990991992993994995

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi